Installeer plafonds zonder verwarming: 7 redenen om aan de slag om zaken

Installeer plafonds zonder verwarming: 7 redenen om aan de slag om zaken

12 October 2017Verlaagde plafonds perfecte aanvulling op het interieur van uw kvaritiruVerlaagde plafonds perfecte aanvulling op uw interieur kvaritirySuschestvuyut verschillende soorten verlaagde plafonds, waarvan sommige zonder het gebruik van een warmte kanon kan worden geïnstalleerd. Als je weinig ervaring in het interieur, zult u in staat om de technologie onder de knie van het plafond zogenaamde "koude" methode te trekken. Zorgvuldig te bestuderen de theorie van de materie en veilig aan de slag om zaken te doen!


Kan ik de plafonds te installeren met hun handen zonder verwarming

PVC-folie is bekend om zijn eigenschappen voor licht reflecteren, om water te houden en veeleisend liter zorg. Men kan zich echter ernstig bezwaar ontmoedigen installeren PVC plafond. Deze behoefte aan ruimteverwarming een hoge temperatuur gedurende een bepaalde oppervlaktespanning.

Zet het verlaagde plafond kan alleen zijn, maar voor de beste resultaten, beter om professionele hulp te zoekenZet het verlaagde plafond kan alleen zijn, maar voor de beste resultaten, beter om professionele hulp te zoeken

Redenen, wordt het ongewenst dat warm de kamer, een paar:

 1. Die kamer zou kunnen worden blootgesteld aan de juiste temperatuur, moet het volledig vrij van meubels en decoratieve materialen. Anders worden de interieur decoraties vervormd als gevolg van deze temperatuur. Helaas, er is niet altijd het complex te herstellen, zodat de "ready" kamer, kunt u alleen trek de stoffen kap zonder verwarming.
 2. Met behulp van een warmte kanon - het is zeker meer kosten. Veel goedkoper om de stof te installeren met je handen.
 3. spanplafond installatie-optie zonder verwarming is niet alleen goedkoper, maar ook veiliger! Als je contact is niet erg betrouwbaar bedrijf, kan de apparatuur defect of oud. Dan is de kans op een ongeluk tijdens de installatie van het plafond met een heat gun verhoogt meerdere malen.
 4. Het juiste gebruik van een warmte-pistool, moet u een speciale opleiding, verplicht voor alle medewerkers van de bedrijven voor de vervaardiging en installatie van verlaagde plafonds te ondergaan. Zonder verwarming, kunt u een plafond vast te stellen op hun eigen, maar volgens de instructies.

Door het volgen van de instructies en met de ervaring van kleine dringende reparaties en interieur ruimte, kunt u het verlaagde plafond te installeren zonder verwarming van eigen handen.

Spanplafonds zonder verwarming: voors en tegens

Net als elke andere vorm van interieur, plafonds hebben hun voor- en nadelen zonder verwarming. Hoewel het moet worden opgemerkt dat op de nadelen van deze optie is aanzienlijk minder dan de profs.


Het voordeel van een spanplafond zonder verwarming in het feit dat het een lange levensduurHet voordeel van een spanplafond zonder verwarming in het feit dat het een lange levensduur

Argumenten tegen spanplafond zonder verwarming:

 • Kosten. De prijs van het weefseldoek is iets hoger dan de prijs van de film. Echter, dit nadeel gecompenseerd door de mogelijkheid van zelf-installatie die, integendeel, bespaar je geld.
 • In het geval van de Golf buren op de top van het weefsel web is niet uw redder in tegenstelling tot PVC. Bij hoge overstromingen kan zelfs aan het weefsel web te veranderen. Dus als u uw huis regelmatig voorkomen lekken uit de top, de stof is echt niet voor jou.
 • De beperking van de installatie in vochtige ruimtes. In het bad of de sauna in het huis stretchstof zeker niet de moeite waard. De keuken is ook in deze situatie is de vraag, want het eten geuren en vocht gemakkelijk geabsorbeerd in de stof, waardoor er een onaangename geur en kleur vlekken. Misschien hoogwaardige afzuigkap om de situatie te redden, maar toch moet dit punt herhaaldelijk te overwegen, niet om te zitten in een plas, veel inspanning en geld hebben besteed aan de installatie van weefsel spanplafond.

Als u een maximum nodig voor de slaapkamer, woonkamer of kantoor, het stoffen dak, door een koude geïnstalleerd, dit is wat je nodig hebt! U kunt vele voordelen vinden stof plafond!

Ontdek de meest krachtige argumenten voor het verlaagde plafond zonder verwarming: 1. de mogelijkheid van zelf-installatie;
 2. lange levensduur;
 3. kracht bij mechanische schokken;
 4. geen lasnaad;
 5. mogelijkheid van afdrukken en zelfs meerdere lagen verf;
 6. is er geen noodzaak om de kamer van meubels vrij te maken;
 7. een perfecte matte finish.

Hoe maak je een verlaagd plafond te maken zonder verwarming: instructies

Om een ​​verlaagd plafond te maken zonder verwarming onafhankelijk, vereist ten minste een weinig ervaring in huis reparatie. Alone spanplafond is niet waarschijnlijk om te slagen. Je hebt een team van 2-3 personen.

Stijlvol en helder verlaagd plafond sieren de kamer, organisch aanvulling op het interieurStijlvol en helder verlaagd plafond sieren de kamer, organisch aanvulling op het interieur

Dus, om het doek plafond, ga dan door middel van de volgende stappen:

 • Om te beginnen, maakt een weefsel volgens de desbetreffende grootte van de kamer. Bel zamerschika company-producenten van systeemplafonds.
 • Het is tijd voor het monteren van een stokbrood. Pin perimeter aluminium profiel.
 • Met speciale clips hechten het web om het stokbrood.
 • Om de onregelmatigheden van het plafond in de montagebeugel wissen, gebruik thuis of bouwen van een haardroger.

Installeren van het plafond ziet er niet erg hard. Het belangrijkste ding - het is een verantwoorde benadering van het bedrijfsleven, inspanning en de wens om resultaten te bereiken.

Installatie van verlaagde plafonds zonder verwarming: beoordelingen

Iedereen die wil een naadloze stof plafonds te maken, moet er zeker van zijn dat de technologie die beschikbaar is voor gebruik. Om dit te doen en kennis te maken met mensen die al ervaring hebben het installeren van een spanplafond met je handen zonder verwarming te hebben.

Voor het plaatsen van het verlaagde plafond zonder verwarming in het appartement, moet je jezelf vertrouwd te maken met de installatietechniekVoor het plaatsen van het verlaagde plafond zonder verwarming in het appartement, moet je jezelf vertrouwd te maken met de installatietechniek

Beoordelingen van ervaren mensen over zelf-installatie van een spanplafond zonder verwarming:

 1. Opzetten van een stof plafond is veel eenvoudiger dan PVC. Het enige verschil is dat het pistool is niet nodig, en start de installatie moet je vanuit het midden, in plaats van op de hoek! De rest van het systeem is hetzelfde.
 2. Om het materiaal niet te bederven, moet u de video, kijk waar je ook ervaren man verteld wat wat is. Om het goed te doen, moet je het aan en uit te zien hoe de couvert.
 3. We moeten zorgvuldig te handelen met een spatel, de stof niet scheurt. Natuurlijk, ze is sterk, maar als het te moeilijk in te vullen, dat is het risico van materiële schade.
 4. Zelf heb ik het plafond gemaakt in 2 kamers. Ik heb geen advies hielp niet, kijk maar op het internet video. Nu 2 kamers stof plafonds, en zelfs hij heeft opgebouwd lampen. Al met al, echt, proberen, te leren.

De ervaring leert dat met de juiste theoretische opleiding alleen kan het plafond te trekken zonder verwarming.

Stretch plafonds met hun handen (video)


Het is niet nodig om geld te besteden aan de zenuwen en de oproep van de werknemers hanteren een heat gun. weefsel plafondmontage technologie kan een mooie gladde matte plafond favoriete kleur te maken op hun eigen, zonder oververhitting van de kamer. Leer nieuwe en laat het resultaat zal u en uw gezin te behagen.

Ontwerp verlaagde plafonds zonder verwarming (foto voorbeelden)

3d1201505261015242160 000 0-2 11 4005 9 22L78UsXS 11big 24 40

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =

map