Installeer een plastic plafond in de badkamer

Installeer een plastic plafond in de badkamer

12 October 2017plastic plafond in de badkamer met een sterk verlangen kan apart worden ingesteldMet een sterk verlangen plastic plafond in de badkamer onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld voor de laatste keer, het afwerken van het plafond in de badkamer gebruikt PVC-panelen. Dit materiaal wordt veel gebruikt vanwege de lage kosten. Ook PVC-panelen hebben een hoge prestaties. Installatie van het plafond uit kunststof wordt in meerdere fasen. Eerst werd het basisoppervlak behandeld en voorbereid voor de montage batten. Daarna is de installatie frame en gevelpanelen.


Voorbereiding van de ondergrond onder het plastic plafond in de badkamer met hun handen

Als je goed het oppervlak van kunststof panelen te bereiden, de structuur kreeg een sterke, en zal niet worden vervormd. Ten eerste moet een basis plafond van de kamer worden gereinigd van de overblijfselen van witkalk en verf. Om dit te doen, gebruik maken van de spatel. Als de verf slecht is gescheiden, bevochtig het oppervlak met warm water.

Follow-up training wordt in verschillende fasen uitgevoerd:

 1. Eliminatie van scheuren en andere defecten. Als de grootte van de spleet groot is, moet deze eerst worden geëxpandeerd met een scherp voorwerp, en stopverf.
 2. Primer. Als u besluit om een ​​kunststof dop te gebruiken voor het afwerken van het bad, dan moet je een primer op de ondergrond in meerdere lagen.
 3. Breeuwen. Breng de pleister hoeft alleen maar nadat de eerste laag volledig droog is.

Voordat u de plastic plafond in de badkamer zorgvuldig moet worden voorbereid plafondbekleding: fix scheuren, gegrond, van toepassing stopverfVoordat u de plastic plafond in de badkamer zorgvuldig moet worden voorbereid plafondbekleding: fix scheuren, gegrond, van toepassing stopverf

Als u besluit om het plastic plafond te installeren, moet u zorgen voor het fokken van draden te nemen onder de spotlights. Herinner, de bedrading moet stevig worden bevestigd aan de basis plafond, anders het paneel kunnen ontbranden.

De plafonds in de badkamer PVC: Voordelen en nadelen

In plastic heeft vele voordelen. Echter, dit materiaal heeft belangrijke nadelen. Een kenmerkend voordeel van plastic is eenvoudig te installeren. Maak een plafond gemaakt van kunststof met je eigen handen kan een beginner zijn. Daarnaast is het ontwerp van de installatie in slechts een paar uur.


Plastic Voordelen:

 • Lage kosten.
 • Vochtbestendigheid. PVC-panelen geen schimmel of schimmel vormen.
 • Mooie verschijning. Kunststof panelen moeten worden gebruikt in de badkamer, ontworpen in elke stijl.
 • Plastic verbetert de geluidsisolatie van de kamer.
 • PVC-panelen niet zorgvuldig onderhoud nodig.

De belangrijkste voordelen van de kunststof plafond - de voordelige, vochtbestendigheid, goede geluidsisolatieDe belangrijkste voordelen van de kunststof plafond - de voordelige, vochtbestendigheid, goede geluidsisolatie

Vergeet niet dat je geen plastic panelen, plenum kunt gebruiken als passeren grote buizen. Daarnaast, het plafond van PVC maakt het onmogelijk om reparaties uit te voeren. Om pijpen of bedrading vervangen moet u de gehele structuur te ontmantelen.

Nadelen van kunststof daken: 1. Het verminderen van de hoogte van de ruimte. Kunststof daken vermindering van de plafondhoogte van 10-12 centimeter.
 2. Plastic is een synthetisch materiaal dat bij ontbranding smelt en geeft het gif.
 3. Lage sterkte. PVC panelen worden vervormd onder invloed van mechanische schade.

Hoe maak je een frame te maken voor een plastic plafond in een gloednieuwe badkamer

framesamenstel begint met de markering. U moet de laagste hoek van de kamer te identificeren en te meten met 6 centimeter. Het resulterende punt begint. Dan moet je het niveau van de vislijn gebruiken en markeer de gehele omtrek van de ondergrond. Vergeet niet dat de laatste en de eerste lijnen moeten convergeren.

Voor het verzamelen van kwalitatieve kader voor kunststof plafond is noodzakelijk om een ​​exacte lay-out van de cover plafond makenVoor het verzamelen van kwalitatieve kader voor kunststof plafond is noodzakelijk om een ​​exacte lay-out van de cover plafond maken

Montageframe wordt gemaakt in de volgende volgorde:

 • Boor de gaten en breng de pluggen. Om dit te doen, gebruik dan een hamer. Vergeet niet om te hechten aan de wand van het metalen profiel.
 • Verzeker het geleidingsprofiel aan de muur.
 • Bevestig de hangers. Ze moeten in stappen van 60-70 cm te plaatsen.
 • Secure plafondlamellen. Om deze nauwkeurig vast te stellen, moet u de vislijn tussen de muren te trekken. Vergeet niet om de handen uit de uiteinden van de vislijn op de pluggen.

De standaard lengte van het metalen profiel - 3 meter. Als uw badkamer een lange plafond, steek vervolgens het uiteinde van het ene profiel naar het andere. Voor bevestiging van het product gebruikt schroeven.

Installatie van de plastic plafond in de badkamer met hun handen

Het installeren van de panelen op de krat begint met de vaststelling van de start-profiel. Als alternatief kunt u een speciale plafondlijsten gebruiken. Profiel dat u wilt bijsnijden en naar de oppervlakte vastgezet met schroeven op metaal.

dat alle benodigde materialen en gereedschappen beschikbaar zijn - het installeren van kunststof plafond in de badkamer niet veel van uw tijd, het belangrijkste ding te nemendat alle benodigde materialen en gereedschappen beschikbaar zijn - het installeren van kunststof plafond in de badkamer niet veel van uw tijd, het belangrijkste ding te nemen

Daaropvolgende bekledingsbuis wordt in verschillende fasen:

 1. Snij de kunststof paneel. Om de gewenste grootte te maken, met behulp van een ijzerzaag.
 2. Bevestig het eerste paneel. Zorg ervoor dat het paneel strikt loodrecht is gelegen ten opzichte van de muren.
 3. Het volgende paneel moet lossen door bevestiging aan het profiel. Het is wenselijk dat tussen de panelen waren er geen grote hiaten.
 4. Het laatste paneel vast op dezelfde manier.
 5. Opgericht op de plafondverlichting.

Na uitplaten het frame naar de plafondlijsten bevestigen. Om het probleem te verhelpen, moet u de speciale lijm te gebruiken. Als tussen de plint en de muren zullen zijn gaten, verwijder ze met een kit op basis van acryl.

Het plafond van de badkamer plastic panelen (video)


Stel jezelf een plafond gemaakt van plastic is in een handomdraai. Het belangrijkste - juist markeren van het oppervlak van de basis en in de juiste volgorde krat monteren. Voordat u het frame plating begint, moet plastic worden overgelaten voor een paar dagen in de kamer. Dit is om ervoor te zorgen dat de panelen iets verbreed. Vergeet niet na installatie ontwerp tot de lacunes en oneffenheden te elimineren.

Kunststof plafond in de badkamer (foto)

1 min 2-min 4-min 3-min 6-min 5-min 7-min 8 min 9-min 10 min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map