Installationsinstruktioner undertak Armstrong

Installationsinstruktioner undertak Armstrong

12 October 2017Armstrong tak i vår tid har blivit mycket populärt på grund av den låga kostnaden och hållbarhetArmstrong tak i vår tid har blivit mycket populärt på grund av den låga kostnaden och dolgovechnostiPotolki Armstrong typ är mycket populära. De används på grund av låg kostnad och hållbarhet. Dessutom är installationen av taket utföras på kortast möjliga tid. För att kunna montera struktur med sina egna händer, bör du hålla sig till enkla regler och göra en preliminär layout.


DIN-skena för tak Armstrong: mount teknik

Innan du börjar lägga kakel, måste du installera stödskenorna. Gör det enkelt nog. Det viktigaste - att välja en lämplig storlek lameller.

Innan installationen av bärskenorna, måste du åtgärda galgar. Dessa uppgifter är nödvändiga för att skenan tätt mot ytan och inte deformeras. Avstängningar bör fastställas till 1,5 meter.

Bärande remsor kan kopplas ihop och används för att ställa taket i stora rumBärande remsor kan kopplas ihop och används för att ställa taket i stora rum

Experter rekommenderar att välja en skena med en längd på 3,5 meter. De är universella. För skenor, är det önskvärt att använda lås.


Under monteringen av suspensionen överväga ett antal nyanser:

 1. Cravings med ett öga på behovet av att stärka taket med hjälp av ett ankare. Om du inte kan använda denna punkt, använda en vanlig skruv.
 2. Var noga med att fästa bärskenan dragkraft med en krok.
 3. Var noga med att fästa en fjäderupphängning. Det kommer att hjälpa dig att justera längden på strukturen.

Installera undertak Armstrong med sina egna händer

Det börjar montering av undertaket layout. Inledningsvis bör det noteras horisontella plattor. Kom ihåg att en rationell layout konturer kan du samla enheten på rätt sätt. När du bestämmer dig för konturen, fortsätt med märk hack.

Partitioneringsplan nedskärningar: • Placera spåren i varje hörn av rummet. Under denna operation, är det rekommenderat att använda en laser. Detta verktyg hjälper dig att göra en mer exakt räkning.
 • Vid användning av ett måttband, bestämma markup mellan golv och mottagna hack.
 • När du har mätt avståndet, alternativt ansluta varje hack mellan dem. För att göra detta, använd specialiserade spårämne.

Som fästmaterial för tak Armstrong bör använda komponenter, suspensioner och profiler T-formad konfigurationSom fästmaterial för tak Armstrong bör använda komponenter, suspensioner och profiler T-formad konfiguration

När du har markerat på ytan, utför kommunikation och ledningar. Kom ihåg att kommunikationsnoder inte behöver hålla sig till plattorna. Även innan du börjar installationsramen grab lämplig belysning. Det rekommenderas att använda punktbelysning.

frame installationsteknik:

 1. Skär väggprofilen och fäst den på väggen. För att låsa produkten skruvar och plugg. Om du installerar taket Armstrong i ett trähus, är det möjligt att fixera väggprofilen med spik.
 2. Därefter installationen av stödprofilerna.
 3. Installera galgar. Glöm inte efter operationen för att rikta in bärrem. Annars kan strukturen kollapsa.
 4. Fästa de längsgående och tvärgående länkar. Det kan användas som ett kors, och parallella med monteringsschemat.

Hur man monterar ett undertak Armstrong: steg för steg guide

När du har samlat ramen, är det nödvändigt att börja installera panelerna. Före denna, är det önskvärt att säkerställa hållfastheten hos ramen.

Installationen görs i följande ordning:

 • Alternativt höja ditt innehåll för varje cell.
 • Tips innehållet i cellen och skriv in det i ett tomrum. Då måste du försiktigt sätta plattan i cellen. Var noga med att montera varje platta var fast.
 • Installera lampor och anslut dem till ledningarna. Det måste göras efter dig nedkopplat ledningar.
 • Installera Blindplatta.

Om skanningsramen du hittar några fel, är det rekommenderat att avveckla strukturer och sedan montera det igenOm skanningsramen du hittar några fel, är det rekommenderat att avveckla strukturer och sedan montera det igen

Om du planerar att installera raster lampor, som har en hög specifik vikt, måste de installeras på enskilda galgar. Annars kommer taket ram ges en extra belastning.

Fastsättning för undertak typ Armstrong

Lagerbelastningen som utövas på ram av metallplåtar. Vanligen den har en cellstruktur, men i vissa fall ramen är sammansatt uteslutande av de längsgående elementen.

Vanligtvis suspensionen är fäst i taket med en U-formad konfiguration. I detalj finns särskilda hål. Alternativt kan du använda den justerbara suspensioner. De tillåter dig att justera höjden på varje avsnitt för sig.

Armstrong tak kan fixeras med hjälp av suspensioner som kan justeras i enlighet med höjden hos blockenArmstrong tak kan fixeras med hjälp av suspensioner som kan justeras i enlighet med höjden hos blocken


Fästa tak typ Armstrong med hjälp av:

 1. Profiler. De är gjorda av metall. Profiler är fästa med hjälp av en fjäder lås.
 2. Fäst enheter.
 3. Galgar. De är justerbara i höjdled enheter.

Reparations tak typ Armstrong med sina egna händer

Reparation tak typ Armstrong - en enkel process. Innan du börjar reparationsarbeten, måste du demontera strukturen. För att göra detta behöver du en spatel, kniv, skruvmejsel, avbitare, tång.

Instruktioner för demontering av taket:

 • Böj profilen som är inställd på de senaste ihåliga plattor. För att göra detta, använd en skruvmejsel eller avbitare.
 • Ta den tomma plattan.
 • Ta bort klämmorna och resten plattan.
 • avlägsna bäraren och hörnprofilen, om det behövs.

Om taket Byxhäng områden, måste du byta monterings komponenter. I vissa fall är det lämpligt att ersätta alla klamrar och inbyggda krokarOm taket Byxhäng områden, måste du byta monterings komponenter. I vissa fall är det lämpligt att ersätta alla klamrar och inbyggda krokar


Efter demontering taket kan du börja reparationsarbetet. Den deformerade plattan och fästen bör bytas ut. Om orsaken till deformation tyg blev en översvämning, måste du först ta bort lamporna och sedan isär undertaket.

Installation av tak Armstrong (video)

Armstrong takmontering skriver själv helt enkelt. Det viktigaste - före monteringen korrekt tillämpa märkena på tak och väggar. Du måste också ta hand om installation av kommunikation och ledningar. För att fixa komponenter använda pluggar och skruvar. Vid installation av taket Armstrong i ett trähus är tillåtet att använda naglarna.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 85

map