Installation av uppvärmda tak med händerna

Installation av uppvärmda tak med händerna

12 October 2017Installation av det varma taket - det är inte det lättaste, men gör jobbet själv är realistisktInstallation av det varma taket - det är inte det lättaste, men gör jobbet på sitt eget folk mycket realnoMnogie isolerade väggar och golv med hjälp av infraröda paneler. Men på senare år alltmer uppvärmningsanordning är monterad på taket. Montering av takpanelerna är väsentligen liknande sätt. Scenografi sina egna händer kan vara så länge som du ordentligt behandlade ytan och välja de bästa materialen.


Varm tak: verksamhetsidé och efterbehandling

När panelen makt börjar värma upp och avger värme till omgivningen. Efter en viss tid börjar att värma upp luften.

Vid installation av tak varmare det är nödvändigt att använda en termostat. Han kommer automatiskt att justera temperaturen i rummet. Dessutom kommer termostaten förhindra systemet från överhettning.

Film elektrisk tak arbetar på samma sätt som golvvärmeFilm elektrisk tak arbetar på samma sätt som golvvärme

Varma tak består av:


 1. Fästmaterial. Val av en viss produkt kommer att bero på många faktorer. Om taket paneler som Armstrong, är det bättre att använda U-formade byglar eller baguetter.
 2. IR-paneler.
 3. Kassetter.
 4. Värmereflekterande skiktet.

Efter montering IR-panelerna behöver använda en efterbehandling material. Det rekommenderas att ge företräde åt gipsbaserade material. Perfekt gipsskivor. Det bör noteras att det är nödvändigt att obligatoriskt täcka värmefixerings särskilda icke-brännbart material. Om du inte vill använda en blandning av gips, måste du minska kapaciteten hos värmesystemet.

Varmt vatten tak: de fördelar och funktioner

Infraröda varma tak idag är relevant. Denna metod för isolering är mycket praktisk och hållbara. Vatten elektriska tak dekoration lämpar sig för småhus från balken och för dekoration av lägenheterna. Det är dock inte rekommenderat att använda ett sådant system i lokaler små dimensioner.

Med hjälp av ett sådant system i ditt hem kommer att vara varmt, men inte kvävande.

Till skillnad från andra värmare behöver strålande tak inte uttorka luften. Denna funktion gör det möjligt att välja den optimala lufttemperaturen i rummetTill skillnad från andra värmare behöver strålande tak inte uttorka luften. Denna funktion gör det möjligt att välja den optimala lufttemperaturen i rummetFördelarna med varmt vatten tak kan också övervägas:

 • Enkel installation. Installationen kan göras på några timmar. Det viktigaste - inte försumma brandsäkerhet utrustning och följ instruktionerna.
 • Tyst. Varma värmesystem vatten tak är bättre än andra, eftersom de inte skapar buller och vibrationer under drift.
 • Material för varmt vatten tak är tillverkade av miljövänliga material.
 • Vatten tak inte kan skada hälsan, eftersom den inte avger skadlig strålning.
 • Vatten tak är inte benägna att skjuta.

Ställ en varm elektrisk tak

Installationen ska börja med valet av lämpliga material och värmesystemet beräknings tak. Under beräkningar magert på måtten på rummet. Kom ihåg att effektförbrukningen hos IR-filmer får inte överstiga den effekt som förbrukas av termostaten.

För att värmeavledning, måste vi väl vara isolerad rum. Som det värmeisolerande materialet rekommenderas att använda skummat polystyren, som är täckt på båda sidor med folie.

För att fixera filmen på taket, är det bäst att använda ett eldfast ankareFör att fixera filmen på taket, är det bäst att använda ett eldfast ankare

Installationen sker i följande ordning:

 1. Först måste du fixa isolerings rullar. De måste stärka led till led. Använd pluggar för att fästa materialet. Det rekommenderas att ge företräde åt plast eldfasta ankare.
 2. Eliminera gapet med hjälp av folie tejp.
 3. Fästa filmskikt på det värmeisolerande materialet.
 4. Ansluta Thermo strikt parallellt. För att göra detta måste du ansluta till kopparskenor speciella terminaler, vilket i sin tur tätt pressa tång.
 5. På en plats där termostaten är ansluten utföra Stroebe väggen.
 6. Placera tråden i det korrugerade röret.
 7. Placera sensorn i det korrugerade röret. Det måste fastställas strax under värmefolie. För fixering med hjälp av tejp.
 8. Kontrollera funktionen av strukturen.

Vilket är bättre att installera: ett varmt golv eller tak

Det är bättre att installera ett varmt golv eller tak varmt? För att besvara denna fråga uppenbarligen inte vara, eftersom det finns ett antal nyanser. Fördelarna med det varma taket kan tillskrivas möjligheten att installation av värmeelement på en särskild del av rummet. Gör på samma sätt med golvet kommer inte att fungera. 

En betydande fördel med ett varmt golv är en likformig fördelning av den termiska luftmassan.

Till värmesystemet fungerade bra i taket, måste du ta hand om hög kvalitet värmeisoleringTill värmesystemet fungerade bra i taket, måste du ta hand om hög kvalitet värmeisolering

Till exempel, är det möjligt att värma upp golvet till en viss temperatur i 20-30 minuter, och sedan sakta ner kraften och omkopplaren till mer ekonomisk.


Nackdelarna med golvvärme inkluderar:

 • Komplexiteten i installationen.
 • behovet tätskikt.
 • Ökad konsumtion av el.

Varmt tak eller golvvärme tvärtom (video)

Varm tak har många fördelar. Detta system är ett utmärkt alternativ till alla typer av värmare. Varma vatten tak erbjuder hög prestanda och är helt ofarliga för människor, så att de kan installeras även i barnkammaren. Om du väljer att använda detta värmesystem, pre-anpassa ytan av taket och installera värmeisoleringsskiktet. Annars kommer värmen avledas.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

map