Installation av lågprisflyg tak med händerna

Installation av lågprisflyg tak med händerna

12 October 2017Med gipsskive ark kan enkelt och billigt dekorera taket i rummetMed skivor av gips kan vara enkelt och billigt dekorera taket i pomescheniiEsli du gör kosmetiska reparationer i lägenheten med händerna, måste du hitta ett lämpligt material för efterbehandling taket. Om du letar efter ett billigare alternativ, du perfekt gips eller PVC-film. Priset på dessa material är låg. För efterbehandling taket i landet är det rekommenderat att använda en träribbor. Alternativt kan du använda specialiserade plattor.


Billiga tak i landet med sina egna händer

Vilka material används för slutbehandling av taket i landet? Den bästa och mest ekonomiska alternativet - en trävägg paneler. Installera tak foder är ganska enkel.

Ramen för taket av infodringen kan vara tillverkad av en metallprofil eller ett träd. Experter rekommenderar väljer det första alternativet, eftersom ett sådant arrangemang är mer tillförlitlig.

Den bästa och mest ekonomiska alternativet för efterbehandling taket - trävägg panelerDen bästa och mest ekonomiska alternativet för efterbehandling taket - trävägg paneler

Montering kö upp i taket:

 1. Fäst UD-profilen.
 2. Fäst CD-profiler. Utmed längden av produkten är nödvändig för att säkra den U-formade hållaren.
 3. Utför kabeldragning.
 4. Ställ in byglarna. "Crab" -typ, använd tvärstycken för fastställande av dem.
 5. Skära remsmaterialet.
 6. Fäst bandet på rälsen. Glöm inte att du måste lämna en liten lucka i väggen. För tight passform band använder en gummiklubba.

Ställ in tyg tak Ekonomi

Tyg tak - budget sätt att avsluta. Detta material ekonomiklass har bra prestanda och är mycket tålig. Dessutom är tissuebanan är lämplig för efterbehandling taket i varje rum.


Fördelarna med tissuebanor kan också inkludera:

 • Praktiskhet. Tyg tak inte kräver särskild omsorg.
 • Brandskydd.
 • Hög hållfasthet.
 • Bristen på lukt. Dessutom, inte tyget duken inte avger skadliga ämnen när de utsätts för höga temperaturer.

Tyg tak - budget sätt att avsluta taket i lägenhetenTyg tak - budget sätt att avsluta taket i lägenheten

Innan fåll tak tyg tyg, är det nödvändigt att förbereda ytan. Det är önskvärt att ytan är helt plana. Det rekommenderas att applicera en primer på taket och gips. Defekter och sprickor ska också elimineras.

montering algoritm tyg tak: 1. Installera profilen. Det rekommenderas att använda varor tillverkade av aluminium.
 2. Fäst tyget i profilen.
 3. Dra duken. Samtidigt, försök att rikta in den så mycket som möjligt.
 4. Fäst tyget utskrifter.
 5. Slutet av tyget låset i profil hörnen.
 6. Om taket bildas veck, ta bort dem med en hårtork byggnad.
 7. Installera dekorativa lock.

Billiga PVC takpaneler med sina egna händer

PVC panel - en billig och praktisk material. Dessutom har detta material ett attraktivt utseende. Beklädnad PVC takpaneler lätt. Först måste du lager nödvändigt material. Behöver PVC panel, ett tak profil, trä stavarna, plomberingar, skruvar och häftklamrar.

Efter att ha köpt PVC-paneler måste acklimatiserad. För att göra detta, bör de vara kvar i det rum där installationen kommer att utföras, för ett par dagar. Dessutom, glöm inte att behandla ytan av taket med en antiseptisk lösning.

PVC panel - en billig och praktiskt material för efterbehandling taketPVC panel - en billig och praktiskt material för efterbehandling taket

Sekvensen av installations PVC-paneler på taket:

 • Fäst i taket, trä barer.
 • Skruva tvärskenan vid balken. För att fixa, använda hörnen.
 • Sedan rikta tvärskenorna och fäst dem på platser.
 • Dra ledningarna.
 • Fästa profiler till ramen.
 • Infogar första plastarket i slitsen. Med klipp låsa panelen på en trä skena. Likaledes fästa återstående PVC panelen.
 • När du har satt den sista panelen, skjut profilen tillbaka.

Recensioner av budgettak

Recensioner av budgettak varierar. Vissa människor hävdar att de bästa efterbehandling material är tyg tak, eftersom materialet inte är deformerade och inte bleknar med tiden. Dessutom är priset på tyg tyg låg.

Priset på tyg tyger för tak är mycket låg, så dekorera taket av detta material är mycket fördelaktigtPriset på tyg tyger för tak är mycket låg, så dekorera taket av detta material är mycket fördelaktigt

Valery, 35 år: "Under översyn beslutade på egen hand för att dekorera taket. Budgeten var begränsad, så jag bestämde mig för att använda en duk. Med ett stort utbud, jag plockade upp material med en lämplig konsistens och färg. Set tyg tak på några timmar. Resultatet var nöjd. "

 Men en hel del entusiastiska recensioner om tallrikar och frigolit. Detta material är förmodligen det billigaste. Dessutom, för installation av plattorna behöver ett minimum av verktyg och färdigheter.


Alexander, 48 år: "Under lång tid jag inte kunde hitta ett lämpligt material för efterbehandling taket, som min budget var begränsad. Bekant rekommenderas att använda skum plattor. Priset på materialet var positivt överraskad. Pokleit ark bokstavligen för tre timmar. Bland de brister skumplattor vill belysa den låga styrka. "

Budget alternativet efterbehandling taket gipsskivor

Med gips kan avslutas som ett golv och tak. Detta mål kommer att kosta mycket billigt. För installation behöver du bara billiga material.

När du arbetar med gipsskivor inomhustemperatur bör vara mindre än 15 grader. Annars kan materialet deformeras. Det bör noteras att gips är olämpligt att ansöka om efterbehandling tak i rum med hög luftfuktighet.

Med gips kan inte bara rikta in taket, men också ge utmärkt ljud och värmeisoleringMed gips kan inte bara rikta in taket, men också ge utmärkt ljud och värmeisolering

montering algoritm Gips i taket:

 1. Ställ profiler runt i rummet. För att fixera produkten rekommenderas att använda prefabricerade ankare.
 2. Fäst galgar. Profiler CD för att sättas in i profiler UD.
 3. Fäst till suspensionen av styrprofiler.
 4. Fixera de längsgående profilerna.
 5. Vidare gipsskivor till nertill. För att låsa produkten skruvar. Kom ihåg att storleken på fogarna mellan skivorna får inte vara mer än 3 millimeter.
 6. Zashpaklyuyte ark.
 7. Applicera på taket färg eller rentvå.

Vilken typ av tak billigast

Använda ark av skum - Det billigaste sättet att avsluta. Det är bäst att använda injektionsplattan. De är de mest praktiska och hållbara. Alternativt kan du använda de stämplade ark.


Innan du installerar brädorna i taket, du behöver för att förbereda ytan. Var noga med att ta bort rentvå och rikta ytan med en primer. Om på ytan finns en svamp, behandla taket med hjälp av en antiseptisk.

Frigolit ark är billiga, men har en låg hållfasthetFrigolit ark är billiga, men har en låg hållfasthet

Ark av skum som skall installeras i taket i följande sekvens:

 • Applicera på ytan markeringar.
 • Koppla ledningarna.
 • Limma på diagonalen plattor. Vänta tills limmet absorberas.
 • Fäst plåten i taket.
 • Täck hela takplattor.
 • Håll dig till ytan av en dekorativ kant.
 • Process ark tätningsmedel.

Designidéer av taket med sina händer (video)

För efterbehandling taket, kan du använda en mängd olika material. När du väljer en viss metod att leda design för rum och dina personliga preferenser. Om du vill köpa en billig och hållbart material, föredrar gipsskivor. Om du måste välja det billigaste sättet att avsluta, den bästa användningen av kakel från skum.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

map