Installation av falska gipsväggar 3 Milestone

Installation av falska gipsväggar 3 Milestone

12 October 2017Förekomsten av falska väggar i det inre göra rummet vackra och originalFörekomsten av falska väggar i det inre göra rummet vackra och originalnoyMontazh falsk vägg hjälper i många fall - om det är nödvändigt för att dölja kommunikationslinjerna, om ovanpå huvudväggen bör vara mer, om du vill dölja radiatorer, rör. I detta arbete finns det inget skrämmande, och kan göra det en lekman. Men viss erfarenhet av reparationsarbete fortfarande krävs, liksom specialutrustning.


Vad är de falska väggar FCL

För det första är det ljudisolering eller väggisolering. Det visar sig att för den falska väggen du dölja isoleringsmaterialet eller ljud isolator. Oftast är det en mineralull.

Ganska ofta falsk vägg används som en dekorativ inredningsGanska ofta falsk vägg används som en dekorativ inrednings 

Falshstena och installations skäl:

 • Läggningssystem dolda kommunikation;
 • Installation av dolda mekanismer;
 • Dekorativa ändamål - till exempel byggandet av specifika nischer.

Slutligen kan en sådan falsk vägg anpassa krökning av basväggen. Och, naturligtvis, inte är lastbärande partition för ett rum - så mellan de två zonerna i rummet var en provisorisk vägg. Denna zonindelning är också mycket eftertraktade.


Den förberedande fasen: falskheten-gipsväggar

I den förberedande fasen består av valet av material och verktyg. Det själv gips själv. Få materialtillverkaren med ett gott rykte. Ofta väljer fuktbeständiga gips, eftersom problemet med falska väggar - täcker vatten kommunikation.

Innan du installerar falsk vägg, bör du först göra märken på väggen och förbereda alla nödvändiga material och verktygInnan du installerar falsk vägg, bör du först göra märken på väggen och förbereda alla nödvändiga material och verktyg

Av de verktyg du behöver: • Byggpunkter;
 • Bågfil gips;
 • nivå;
 • tång;
 • Sax på metall;
 • hammare;
 • sidoskärare;
 • Roulette med ett lås;
 • En kniv med ett utbytbart blad.

Nästa steg - märkning väggarna för montering. Genom att använda färg sladd kan markera taket och golvet. På det avståndet, vilket är optimalt för att dölja rör, väggen sparkar två linjer parallella med varandra. Man går till taket, den andra på golvet. Intervall av 10-15 cm är oftast tillräckligt. Då, på ett avstånd av 600 mm från varandra sparka vertikala, inbördes parallella linjer. Det är för dem som ska installeras fästelement.

Monterings lattor: falsk vägg gipsskivor med sina händer

Nästa bör göras flera hål. Här kommer till hjälp punch. Intervallet mellan de hål -. 25 cm I dessa hål tilltäppta dymlingar.

Ett obligatoriskt steg är att montera speciella lådorEtt obligatoriskt steg är att montera speciella lådor

Ytterligare arbete är följande:

 • När färdiga hål på dem bultade skenor av plåt. Dessa ramverkselement behövs som huvudstöd på dem och gjort ytterligare installation planka.
 • Rack av metallplåtar fixerade på ett avstånd av ca 50-70 cm från varandra, sker det med hjälp av en U-formad profil (den är monterad på väggen själv).
 • Om allt detta sker i ett trähus, alla verk förenklas, eftersom det inte är nödvändigt att borra ytan och täppa till dymlingar. Crate helt enkelt fast med skruvar.

Under arbetet med lådan tydligt övervaka planet. Du kan använda för detta ändamål som en enkel vattenpass och en full vattennivå. Men bättre lasrar med detta problem, kommer ingenting att klara. Han säkerställa maximal precision.

Installation GCR: hur man gör en falsk vägg av gipsskivor

När lådan är klar, kan du börja installationen. Skivor av gips, mäta och avskurna respektive alternativ lådor. Att skära gips, kan du ta en enkel och papperskniv, en som snittas kartong omslag, ja, för mycket då bara bryta. Den återstående lager av papp skärs, och det är möjligt att fästa ett ark.

Ställ falsk vägg gjord av gipsskivor kan vara sina egna händer, det viktigaste - att bekanta sig med professionell rådgivningStäll falsk vägg gjord av gipsskivor kan vara sina egna händer, det viktigaste - att bekanta sig med professionell rådgivning


Gipsskivor appliceras på ramlisterna, skruvade med skruvar. Iakttag stor försiktighet, eftersom du arbetar med ett sprött material, och om du inte beräkna kraften av tryck på verktyget plattan är lätt att skjuta.

Efter att skruva det första lagret av gips, starta den andra fästet på toppen av det. Ovanför det andra arket är monterat för att förstärka strukturen. När du installerar Gips ark extrema svårigheter kan uppstå - hjälpa vanlig plan, de är i en vinkel på 45 grader med plåten kommer från fas.

Instruktioner: falska väggar gipsskivor för skjutdörr

Populära skjutdörrar har blivit under de senaste åren - och de dekorera hallen, god vilja och i barnens rum, och passar in i designen av köket. Hur kan infoga en skjutdörr i den falska väggen eller gipsvägg? Följande definition är ganska enkel algoritm.

Dessutom kan du dekorera en vacker gipsvägg och skjutdörrarDessutom kan du dekorera en vacker gipsvägg och skjutdörrar

Montering av dörrar i den falska väggen:


 • Beräkna höjden av monteringsskenan och dimensionerna för framtiden för dörröppningen;
 • Vidare är skiljeväggsramen monterad;
 • Ställ sedan in styr dörren och begränsa stannar;
 • Därefter kommer ramen inför gipsskivor, och därefter mals rent golv;
 • Efter det kan du säkert hänga dörrbladet med installationen av höljen.

Ramen är mantlad med gipsskivor, golv golv. : Dörr monterad konsol för att ansluta dem med stiften av rullar slits ut för att den undre skenan.

Installation av falska gipsväggar (video)

Den stora populariteten för falskt väggmontering beror på enkelhet, tillgänglighet av material samt olika möjligheter. Det finns inget enklare än att ta ett miljövänligt material, billig, beprövade och helt i enlighet med tekniken för att göra det till en falsk vägg. Jag hanterar det och inte professionellt.

Gott skick!

Design trim gipsväggar (foto i det inre)

3 2-nisha-pod-televizor-e1445770604753 083b 5603bacddfc43 17142015 1349370765 72344149 arhitekturnye-Elementy-v-sovremennom schakt-iz-gipsokartona b077ea8d-e1c4-4fda-9f53-80adad0b3212 Dizajjn-Sten-iz-gipsokartona-0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map