Installatie van verwarmde plafond met zijn handen

12 October 2017De installatie van de warm plafond - het is niet de makkelijkste, maar doe het werk zelf is realistischDe installatie van de warm plafond - het is niet de makkelijkste, maar het werk doen op hun eigen mensen zeer realnoMnogie geïsoleerde muren en de vloer met behulp van infrarood-panelen. Echter, in de afgelopen jaren in toenemende mate het verwarmen apparaat is gemonteerd op het plafond. Monteren van de plafondpanelen in hoofdzaak soortgelijke wijze. Stel ontwerpen hun eigen handen kan nemen zolang je goed behandeld oppervlak en kies de beste materialen.


Warm plafond: werkingsprincipe en afwerking

Wanneer de stroom paneel beginnen op te warmen en geven warmte aan de omgeving. Na een bepaalde tijd begint om de lucht te verwarmen.

Bij het installeren van het plafond warmer is het noodzakelijk om een ​​thermostaat te gebruiken. Hij zal de temperatuur in de kamer automatisch aan te passen. Daarnaast zal de thermostaat te voorkomen dat het systeem tegen oververhitting.

Elektrische film plafond werkt op dezelfde wijze als vloerverwarmingElektrische film plafond werkt op dezelfde wijze als vloerverwarming

Warme plafonds bestaan ​​uit:


 1. Bevestigingsmaterialen. De keuze van een bepaald product hangt af van vele factoren. Indien de plafondbetimmering zoals Armstrong, is het beter om U-vormige hangers of stokbroden gebruiken.
 2. IR-panelen.
 3. Cassettes.
 4. Warmte reflecterende laag.

Na de montage moet de IR-panelen om een ​​finishing materiaal te gebruiken. Het wordt aanbevolen om de voorkeur aan-gips gebaseerde materialen geven. Perfect geschikt gipsplaat. Opgemerkt wordt dat het noodzakelijk is om dekking verwarmen fuser speciale onbrandbaar dwang is. Als u niet wilt dat een mengsel van gips te gebruiken, dan moet u de capaciteit van de verwarming te verminderen.

Warm water plafond: de voordelen en mogelijkheden

Infrarood warm plafonds tegenwoordig relevant. Deze wijze van isolatie is zeer praktisch en duurzaam. Water electric plafonddecoratie geschikt zijn voor particuliere huizen uit de bundel, en voor de decoratie van de appartementen. Het is echter niet aangeraden om een ​​dergelijk systeem in de gebouwen van kleine afmetingen.

Met behulp van een dergelijk systeem in uw huis zal warm, maar niet verstikkend zijn.

In tegenstelling tot andere heaters, hoeft stralende plafonds niet de lucht uitdrogen. Met deze functie kunt u de optimale temperatuur van de lucht in de kamer te kiezenIn tegenstelling tot andere heaters, hoeft stralende plafonds niet de lucht uitdrogen. Met deze functie kunt u de optimale temperatuur van de lucht in de kamer te kiezenDe voordelen van warm water plafond kan ook worden beschouwd:

 • Eenvoudige installatie. De installatie kan worden gedaan in een kwestie van uren. Het belangrijkste ding - niet verwaarlozen brandveiligheid apparatuur uit en volg de instructies.
 • Stil. Warm water plafondverwarmingen zijn beter dan anderen, omdat ze geen lawaai en trillingen tijdens de werking niet te creëren.
 • Materialen voor warm water plafonds zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
 • Water plafonds zijn niet in staat om de gezondheid te schaden, omdat het geen schadelijke straling uitzenden.
 • Water plafonds zijn niet geneigd om te vuren.

Stel een warme elektrische plafond-

De installatie moet beginnen met de selectie van geschikte materialen en de berekening plafond verwarmingssysteem. Tijdens berekeningen leunen op de afmetingen van de ruimte. Vergeet niet dat het stroomverbruik van IR films het energieverbruik van de thermostaat niet mag overschrijden.

Om warmteafvoer, moeten we goed geïsoleerde kamer. Als isolatiemateriaal verdient aanbeveling geschuimde polystyreen, dat aan beide zijden met folie gebruikt.

Om de film op het plafond vast te stellen, is het het beste om een ​​vuurvaste ankersOm de film op het plafond vast te stellen, is het het beste om een ​​vuurvaste ankers

Montage vindt plaats in de volgende volgorde uitgevoerd:

 1. Eerst moet u de isolatie rollen op te lossen. Ze moeten gezamenlijk gezamenlijke te versterken. Gebruik pluggen voor het bevestigen van het materiaal. Aanbevolen wordt de voorkeur aan kunststof vuurvaste ankers verkregen.
 2. Elimineer de spleet via tape.
 3. Bevestig de filmlaag op het warmte isolerend materiaal.
 4. Verbinding thermofilm strikt parallel. Om dit te doen, moet je verbinding maken met koperen bus bars speciale terminals, die op hun beurt, strak knijp de tang.
 5. Op een plaats waar de thermostaat is aangesloten, voeren Stroebe muur.
 6. Plaats de draad in de golfbuis.
 7. Plaats de sensor op de gegolfde buis. Het moet net onder de verwarmingsfolie wordt vastgesteld. Voor bevestiging met plakband.
 8. Controleer de werking van de structuur.

Wat is beter om te installeren: een warme vloer of het plafond

Het is beter om een ​​warme vloer of het plafond warm installeren? Om deze vraag goed te beantwoorden kan niet, want er zijn een aantal nuances. De voordelen van de warme plafond kan worden toegeschreven mogelijkheid van het installeren van verwarmings- elementen op een specifiek deel van de kamer. Voer dezelfde methode met de vloer zal niet werken. 

Een belangrijk voordeel van een warme vloer is een gelijkmatige verdeling van de thermische luchtmassa.

Om de verwarming werkte goed aan het plafond, moet je om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige thermische isolatie te nemenOm de verwarming werkte goed aan het plafond, moet je om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige thermische isolatie te nemen

Zo is het mogelijk om de vloer te verwarmen tot een bepaalde temperatuur gedurende 20-30 minuten, en daarna vertragen de kracht en de overgang naar zuiniger.


De nadelen van vloerverwarming zijn onder meer:

 • De complexiteit van de installatie.
 • de noodzaak waterdichting.
 • Toegenomen consumptie van elektriciteit.

Warm plafond of vloerverwarming in tegendeel (video)

Warm plafond heeft vele voordelen. Dit systeem is een uitstekend alternatief voor alle soorten kachels. Warm water plafonds bieden hoge prestaties en zijn absoluut onschadelijk voor de mens, zodat ze kunnen zelfs in de kinderkamer worden geïnstalleerd. Als u besluit om dit verwarmingssysteem te gebruiken, pre-lijn het oppervlak van het plafond en installeer de thermische isolatielaag. Anders zal de warmte worden afgevoerd.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 14

map