Installatie van verlichting in het plafond met zijn handen

Installatie van verlichting in het plafond met zijn handen

12 October 2017De keuze van de verlichting in het plafond groot genoeg, maar het moet aandacht besteden aan de hoogte van de ruimte en het interieurDe keuze van de verlichting in het plafond groot genoeg, maar het moet aandacht besteden aan de hoogte van de ruimte en de verlichting intererKakie best te gebruiken? Ongetwijfeld zullen de beste keuze zijn de spotlights. Ze zijn zeer compact en past goed in het interieur, en zijn eenvoudig te installeren. Als uw appartement heeft hoge plafonds, kunt u de overhead lampen of de lampen te gebruiken. De aanbevolen speciale LED riem als extra verlichting.


Wat betreft de kamer plafondhoogte van 4 meter hechten de gloeilamp

Spotjes met gloeilampen worden zeer vaak gebruikt. Deze producten hebben een lage kostprijs. Een belangrijk nadeel van gloeilampen - korte leven.

Indien het plafond is versierd met plastic panelen, is het raadzaam om spotlights, die zijn uitgerust met speciale termokoltsom kopen. Anders kan de kunststof vervormd door warmte.

Als u de lamp aan het plafond met kunststof panelen te plaatsen, moeten aan armaturen met speciale termokoltsom kiezenAls u de lamp aan het plafond met kunststof panelen te plaatsen, moeten aan armaturen met speciale termokoltsom kiezen

gloeilamp mount technology aan het plafond hoogte van 4 meter:

 • Installeer verlichting doos.
 • Trek de kabel lijnen.
 • Doe de panelen in opknoping gaten voor lampen.
 • Kabel uit de verkregen water en verbindt de lamp.
 • Plaats licht terug in het gat en stevig vast.
 • Controleer de werking van het product.
 • Installeer termokoltso.

Hoe maak je een schot hangen aan het plafond

Overhead lampjes hangen hardst. Dergelijke lampen toonbaar en verbruikt weinig stroom. Bovendien, het schot is duurzamer dan conventionele gloeilampen.


Om het schot te installeren moet je een geschikte voeding te vinden. Het wordt aanbevolen om een ​​hoge kwaliteit van het apparaat gebruikt kan anders optreden "strobe-effect."

Voordat u hangen aan het plafond opbouwarmatuur Kies de geschikte voedingVoordat u hangen aan het plafond opbouwarmatuur Kies de geschikte voeding

Installatie van het plafond aan het plafond wordt gedaan in deze volgorde:

 1. Koppel de stroomvoorziening.
 2. Boorgaten onder de montageplaat.
 3. Trek de draden.
 4. Dan moet je de montageplaat installeren en zet deze vast met pluggen.
 5. Bevestig contacten met de lamp kabel.
 6. armatuurhuis zetten lippen direct aangebracht op de montageplaat.
 7. Draai de schroeven.

Hoe de lamp aan het plafond met zijn handen

Hang de lamp aan het plafond met je handen zal u helpen een speciale stap voor stap hieronder instructies. Voordat u begint obzavedites benodigde materialen en gereedschappen. U een spanningsaanwijsorgaan, haak, hamer, hamer, kruiskopschroevendraaier nodig bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven).Voorafgaand aan de installatie begint, moet u de stroom uit te schakelen. Het wordt ook aanbevolen om de bedrading te isoleren. Het is beter om een ​​gegolfd brandwerende materialen te gebruiken.

Voordat u de lamp aan het plafond, moet u eerst de elektriciteit af en isoleren van de bedradingVoordat u de lamp aan het plafond, moet u eerst de elektriciteit af en isoleren van de bedrading

Installatie van de lamp aan het plafond wordt uitgevoerd in de volgende volgorde uitgevoerd:

 • Bevestig de haak op de ondergrond. Anders, in de kanaalplaat gedeelte zal worden geplaatst.
 • Drive een schroef in het plafond. Vergeet niet om de beugel vast te zetten.
 • Nadat u de haak te hechten aan het plafond, isoleren. U kunt plakband of conventionele buizen te gebruiken.
 • Boor een gat in de wand.
 • Drive een schroef in de muur.
 • Vervolgens worden met spanningsaanwijsorgaan meet de spanning op de draad.
 • Bevestig de lamp aan de haak.
 • Vervolgens moet je de draden aan te sluiten op de verlichtingsinrichting.
 • Installeer de lamp en zet de machine.
 • Als de structuur goed werkt, en de lampen niet flikkeren, stelt de decoratieve elementen.

Hoe kan ik het plafond lichter

Wilt u een plafond lichter te maken en het bereiken van visuele verhoging van de kamer, gebruik van doorzichtig PVC-panelen. Als u besluit om een ​​doorzichtig plafond te gebruiken, moet u de juiste verlichting te kiezen. We raden het gebruik van LED-lampen. Ze moeten worden gemonteerd tussen de spanblad en het basisvlak.

Voordelen van doorzichtig PVC plafond:

 1. Duurzaamheid. PVC-paneel met doorzichtige structuur zal u te dienen voor minstens 10-15 jaar.
 2. Vochtbestendigheid. Bovendien is het oppervlak van de panelen polyvinylchloride niet naar schimmel of fungus.
 3. Eenvoudige installatie.
 4. PVC-panelen zijn volledig veilig voor de mens.
 5. Gemak van de zorg. Doorschijnende plafonds voldoende om af en toe met een vochtige doek.

Met PVC-panelen lichter kan worden gemaakt dan het plafond, maar ook te bereiken visuele verhoging van de ruimteMet PVC-panelen lichter kan worden gemaakt dan het plafond, maar ook te bereiken visuele verhoging van de ruimte

Doorzichtige panelen passen perfect in het ontwerp van elke ruimte. Als u het unieke design recreëren, is het mogelijk om een ​​twee-tiered plafond vast te stellen. Enerzijds noodzakelijk opake bekleding liggen, en het doorschijnende venster bovenop.

Bevestigingspunt aan het plafond lampen

Als lichtbron kan worden gebruikt spots. De montage is snel uitgevoerd. Daarnaast schijnwerpers passen goed in elke kamer.

Het is zeer belangrijk om de juiste kabel te kiezen. Als de plafonds zijn afgewerkt met gipsplaten, kunt u een gewone twee-aderige kabel te gebruiken. Indien het plafond is versierd met plastic, is het het beste om te verbinden de draden typen RKGM.

Bevestigingspunt lichten aan het plafond - een proces dat veel tijd en inspanning niet vereistBevestigingspunt lichten aan het plafond - een proces dat veel tijd en inspanning niet vereist


Technologie installatie van spotlights:

 • Koppel de draden.
 • Trek vervolgens de bedrading.
 • Doe de panelen in opknoping gaten voor spotlights. Merk op dat de diameter van het voorbereide gat 4-5 mm groter dan de diameter van de voorzijde van een van de lamp moet worden.
 • Veilig ter plaatse. Hiertoe buigt de beugel en plaats de lamp in het gat. Als de armatuur is geïnstalleerd bevestigingsmiddelen haak, zorg er dan voor dat de stroomkabel niet onder hen wordt betrapt.
 • Vervolgens moet je de lichten aan te sluiten op de aansluitkast.
 • Installeer termokoltsa.

stap voor stap handleiding: Hoe maak je een plafond backlit eigen handen te maken

Wilt u een ongewone lichtplafond te maken, zul je speciale verlichting nodig. Het beste is om een ​​LED RGB-tape aan te schaffen. Deze verlichting aan het plafond gewoon. U hoeft alleen maar om het lint goed aan te sluiten, en kies de juiste lijm oplossing voor de bevestiging.

Met het oog op het plafond Banden LED formaliseren, moet u verwijder voorzichtig de lijmmortel aan de achterzijde van het product. Vervolgens moet de band worden aangebracht op het plafond vormen en druk enigszins.

Maak een plafond met verlichting is vrij eenvoudig: je moet goed het lint aan te sluiten en kies de oplossing voor de bevestigingMaak een plafond met verlichting is vrij eenvoudig: je moet goed het lint aan te sluiten en kies de oplossing voor de bevestiging

Bij installatie van de LED strip moet rekening worden gehouden met nuances:


 1. Als u de tape te korten, dan snijd het in speciaal gemarkeerde plaatsen. Anders kunt u de integriteit van de structuur in gevaar brengen.
 2. Als u meerdere tapes aan elkaar te sluiten, gebruik maken van de LED-connectors.
 3. Als u de LED-strip aan de metalen plafond vast te stellen, dan moet u een aantal isolatiemateriaal te gebruiken.
 4. Met het oog op de structuur goed te monteren, moet u om voorraad op een goede voeding. Vergeet niet dat het product een groot aanbod van kracht moet zijn, anders kan verbranden.
 5. Nog voordat de tape zal worden besteed aan de plint, moet u de polariteit te controleren.
 6. In plaats daarvan, de kleefstofoplossing is beter om een ​​zelfklevende folie.

Hoe kan ik de installatie van de verlichting uit te voeren aan het plafond (video)

Het installeren van het plafond licht - een eenvoudig proces. Het belangrijkste ding - om een ​​bepaald algoritme in acht bij het installeren van het product. Het beste gebruik van valse of LED-spots als verlichting. U kunt de RGB-LED-tape voor extra verlichting te gebruiken. Als u een beperkte hoeveelheid middelen, gebruik gloeilampen voor de verlichting van de kamer.

De verlichting op het plafond (foto in het interieur)

1-verlichting 1yhjm2 2 6 98f6a8885b170fd0e61566239e5eb5cf 259.970 12570original 913.837 1475214030tochechnye-svetilniki-na-potolke 1279638210-mr Zhou-16

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 64 =

map