Installatie van valse gipskartonwanden 3 Milestone

Installatie van valse gipskartonwanden 3 Milestone

12 October 2017De aanwezigheid van voorzetwanden in het interieur van de kamer mooi en origineel te makenDe aanwezigheid van voorzetwanden in het interieur maken de kamer mooi en originalnoyMontazh valse wand helpt in veel gevallen - indien nodig, om de communicatie te verbergen, als op de top van de belangrijkste muur meer zou moeten zijn, als je wilt radiatoren verbergen, leidingen. In dit werk, is er niets ontmoedigend, en het kan een leek te maken. Maar enige ervaring van reparatiewerkzaamheden is nog steeds nodig, evenals speciale apparatuur.


Wat is de valse muren van de FCL

Ten eerste is geluidsisolatie of muurisolatie. Het blijkt dat voor de valse muur u het isolatiemateriaal of geluidscomfort te verbergen. Meestal is een minerale wol.

Heel vaak de valse wand wordt gebruikt als een decoratieve interieurHeel vaak de valse wand wordt gebruikt als een decoratieve interieur 

Falshstena en installatie redenen:

 • Het leggen systeem verborgen communicatie;
 • Installatie van verborgen mechanismen;
 • Decoratieve doeleinden - bijvoorbeeld de bouw van specifieke niches.

Tenslotte kunnen dergelijke voorzetwand de kromming van de basiswand te lijnen. En, natuurlijk, niet dragende scheidingswand voor een kamer - dus tussen de beide zones in de kamer was een geïmproviseerde muur. Dit bestemmingsplan is ook erg in trek.


De voorbereidende fase: de onjuistheid-a gipsplaten

In de voorbereidende fase bestaat uit de keuze van de materialen en gereedschappen. Het zelf gipsplaat zelf. Klik hier voor de fabrikant van het materiaal met een goede reputatie. Vaak kiezen vochtbestendig gipsplaten, aangezien het probleem van de valse muren - te dekken water communicatie.

Voor het installeren van valse muur, moet u eerst vlekken op de muur en voor te bereiden alle benodigde materialen en gereedschappenVoor het installeren van valse muur, moet u eerst vlekken op de muur en voor te bereiden alle benodigde materialen en gereedschappen

Van de tools die u nodig: • Bouw punten;
 • Metaalzaag gips;
 • niveau;
 • tang;
 • Schaar op metaal;
 • hamer;
 • zijmessen;
 • Roulette met een slot;
 • Een mes met een vervangbaar blad.

De volgende fase - het markeren van de muren voor de montage. Met behulp van verf snoer kan het plafond en de vloer te markeren. Op die afstand die optimaal is voor het verbergen van buizen, wand schoppen twee lijnen evenwijdig aan elkaar. Men gaat naar het plafond, de andere op de vloer. Interval van 10-15 cm is meestal genoeg. Vervolgens, op een afstand van 600 mm van elkaar schoppen verticale, onderling evenwijdige lijnen. Het is voor hen bevestigingselementen te worden geïnstalleerd.

Montage latten: vals-muur gipsplaat met hun handen

Vervolgens moet worden gedaan meerdere gaten. Hier komen om de punch hulp. Het interval tussen de gaten -. 25 cm In deze gaten verstopt pluggen.

Een verplichte stap is om de speciale kratten mountEen verplichte stap is om de speciale kratten mount

Verdere werkzaamheden is als volgt:

 • Eenmaal klaar gaten op hen geschroefd rails van metalen platen. Deze kader elementen zijn nodig als de belangrijkste ondersteuning op hen en maakte verdere installatie batten.
 • Rekken van op een afstand van ongeveer 50-70 cm van elkaar bevestigde metalen platen wordt uitgevoerd met een U-vormig profiel (dat is gemonteerd op de wand zelf).
 • Als dit alles gebeurt in een houten huis, alle werken zijn vereenvoudigd, omdat het niet nodig is om het oppervlak te boren en verstoppen de deuvels. Krat is eenvoudig vast met schroeven.

Tijdens het werken met de kist goed in de gaten het vliegtuig. U kunt gebruiken voor dit doel als een eenvoudige waterpas en een volledige waterpeil. Maar beter lasers met dit probleem, zal er niets te gaan. Hij zorgen voor een maximale nauwkeurigheid.

Installatie GCR: hoe een valse muur van gipsplaat maken

Wanneer de kist klaar is, kunt u de installatie te beginnen. Vellen van gipsplaten, meten en afgesneden respectievelijk opties kratten. Om de gipsplaten te snijden, kunt u een eenvoudige en briefpapier mes, een die wordt ingesneden kartonnen kaft, nou ja, te veel dan gewoon afbreken nemen. De overblijvende laag van karton gesneden, en het is mogelijk om een ​​vel te bevestigen.

Stel valse muur gemaakt van gipsplaat kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om kennis te maken met professioneel adviesStel valse muur gemaakt van gipsplaat kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om kennis te maken met professioneel advies


Gipsplaat wordt aangebracht op het gestel latten vastgeschroefd met schroeven. Let op uiterste voorzichtigheid, want je werkt met een bros materiaal, en als je niet de kracht van de druk te berekenen op het gereedschap plaat is gemakkelijk te duwen.

Na het indraaien van de eerste laag van gipsplaat, start de tweede steun erbovenop. Boven de tweede plaat is bevestigd aan de constructie te versterken. Bij het installeren van gipsplaten vellen extreme problemen zich kunnen voordoen - helpen regelmatige vliegtuig, zijn ze in een hoek van 45 graden met het blad loskomt van de afschuining.

Instructies: voorzetwanden gipsplaat de schuifdeur

Populaire schuifdeuren zijn geworden in de afgelopen jaren - en ze versieren de zaal, goede wil, en in de kamer van de kinderen, en passen in het ontwerp van de keuken. Hoe een schuifdeur in de valse-wand of gipsplaatwand voegen? De volgende definitie is vrij eenvoudig algoritme.

Daarnaast kunt u een mooie gipsplaten muur en schuifdeuren te versierenDaarnaast kunt u een mooie gipsplaten muur en schuifdeuren te versieren

Installatie van deuren in de fout-wall:


 • Bereken de hoogte van de bevestigingsrail en de afmetingen van de toekomst van de doorgang;
 • Verder is het scheidingsgestel aangebracht;
 • Stel vervolgens de gids deur en aanslagen;
 • Vervolgens komt het frame tegenover gipsplaten, en dan slijpen schone vloer;
 • Daarna kunt u veilig het deurblad hangen met de installatie van de darmen.

Het frame is bekleed met gipsplaten, vloeren vloeren. : Deur montagebeugel om ze te verbinden met de pennen rollen slot geselecteerd voor de onderrail.

Installatie van valse gipskartonplaten (video)

De grote populariteit fout-wandmontage is vanwege de eenvoud, beschikbaarheid van materialen en de mogelijkheden. Er is geen makkelijker dan om een ​​milieuvriendelijk materiaal, goedkoop, time-getest nemen, en strikt volgens de technologie om het een valse muur te maken. Ik om met het en niet professioneel.

Goede staat van onderhoud!

Ontwerp versiering gipsplaten (foto in het interieur)

3 2-nisha-pod-televizor-e1445770604753 083b 5603bacddfc43 17142015 1349370765 72344149 arhitekturnye-elementy-v-sovremennom-stijl-iz-gipsokartona b077ea8d-e1c4-4fda-9f53-80adad0b3212 Dizajjn-sten-iz-gipsokartona-0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 80 =

map