Installatie van low-cost plafond met zijn handen

Installatie van low-cost plafond met zijn handen

12 October 2017Met gips kan board vellen gemakkelijk en goedkoop versieren het plafond van de kamerMet bladen van gipsplaten gemakkelijk en goedkoop kan versieren het plafond in pomescheniiEsli je doet cosmetische reparaties in het appartement met zijn handen, moet u een geschikt materiaal te vinden voor het afwerken van het plafond. Als u op zoek bent naar een goedkopere optie, je perfect gipsplaten of PVC film. De prijs van deze materialen is laag. Voor het afwerken van het plafond in het land is het aanbevolen om een ​​houten latten gebruiken. Alternatief gebruik speciale schotels.


Goedkope plafond in het land met hun eigen handen

Welke materialen worden gebruikt voor het afwerken van het plafond in het land? De beste en meest voordelige optie - een houten lambrisering. Installeer plafond voering is heel simpel.

Het frame voor het maximum van de voering kan worden vervaardigd uit een metalen profiel of een boom. Experts raden kiezen voor de eerste optie, omdat een dergelijke opstelling is betrouwbaarder.

De beste en meest voordelige optie voor het afwerken van het plafond - houten lambriseringDe beste en meest voordelige optie voor het afwerken van het plafond - houten lambrisering

Montage in de rij naar het plafond:

 1. Bevestig de UD-profiel.
 2. Zet de CD-profielen. Langs de lengte van het product is noodzakelijk om de U-vormige beugel.
 3. Voer de bedrading.
 4. Stel de jumpers. "Krab" type, gebruiken dwarsbalken voor de vaststelling van hen.
 5. Snijden bandmateriaal.
 6. Bevestig de strip op de rails. Vergeet niet dat je nodig hebt om een ​​kleine opening aan de muur te verlaten. Vast zitten bands gebruik een rubberen hamer.

Plaats de stof maxima Economie

Stof plafonds - budget manier om te voltooien. Dit materiaal economy class heeft goede prestaties en is zeer duurzaam. Daarnaast, het weefsel web is geschikt voor het afwerken van het plafond in elke kamer.


De voordelen van tissuebanen kan zijn:

 • Uitvoerbaarheid. Fabric plafond vereist geen speciale zorg nodig hebben.
 • brandbeveiliging.
 • Hoge sterkte.
 • Het ontbreken van geur. Bovendien is de stof doek geen schadelijke stoffen uitstoten wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen.

Stof plafonds - budget manier om het plafond te beëindigen in het appartementStof plafonds - budget manier om het plafond te beëindigen in het appartement

Voordat zoom plafond stof doek, is het noodzakelijk om het oppervlak voor te bereiden. Het is wenselijk dat het oppervlak volledig plat. Het wordt aanbevolen om een ​​primer toe te passen op het plafond en gips. Gebreken en scheuren moeten ook worden verwijderd.

samenstel algoritme stof plafond: 1. Installeer het profiel. Het wordt aanbevolen om voorwerpen gemaakt van aluminium te gebruiken.
 2. Bevestig de stof in het profiel.
 3. Draai het doek. Op hetzelfde moment, probeer het zo goed mogelijk af te stemmen.
 4. Zet de stof prints.
 5. Het einde van de structuur sluis in het profiel hoeken.
 6. Indien het plafond gevormd kreukels, verwijder ze met een föhn gebouw.
 7. Installeer decoratieve caps.

Goedkope PVC plafondpanelen met hun eigen handen

Het paneel van pvc - een goedkoop en praktisch materiaal. Bovendien, dit materiaal heeft een aantrekkelijk uiterlijk. Sheathing PVC plafondpanelen gemakkelijk. Eerst moet je het nodige materiaal in voorraad hebben. Need PVC-paneel, een plafond profiel, houten latten, pruimen, schroeven en nietjes.

Na het kopen van nodig de PVC-panelen worden geacclimatiseerd. Om dit te doen, moeten ze worden achtergelaten in de kamer waar de installatie zal worden uitgevoerd, voor een paar dagen. Ook, vergeet dan niet om het oppervlak van het plafond te behandelen met een antiseptische oplossing.

Het paneel van pvc - een goedkope en praktisch materiaal voor het afwerken van het plafondHet paneel van pvc - een goedkope en praktisch materiaal voor het afwerken van het plafond

De volgorde van de installatie PVC panelen op het plafond:

 • Hechten aan het plafond, houten balken.
 • Schroef de dwarsdrager aan de balk. Om vast te stellen, gebruik maken van de hoeken.
 • Breng daarna het kruis rails en zet ze op de standplaatsen.
 • Trek de bedrading.
 • Hechten profielen aan het frame.
 • Voegt eerste plastische vel in de sleuf. Met clipssluiting het paneel op een houten spoor. Evenzo bevestigt de resterende paneel van pvc.
 • Zodra u het laatste paneel hebt geplaatst, schuift het profiel rug.

Beoordelingen van de begroting plafonds

Beoordelingen van begrotingsplafonds variëren. Sommige mensen beweren dat de beste afwerkingsmaterialen zijn stof plafonds, omdat het materiaal is niet vervormd en niet vervagen na verloop van tijd. Daarnaast is de prijs van doek stof is laag.

De prijs van doek stoffen voor plafonds zijn zeer laag, dus zorg dat ook het plafond van dit materiaal is zeer gunstigDe prijs van doek stoffen voor plafonds zijn zeer laag, dus zorg dat ook het plafond van dit materiaal is zeer gunstig

Valery, 35 jaar oud: "Tijdens de revisie besloten op hun eigen aan het plafond te versieren. Het budget was beperkt, dus heb ik besloten om een ​​doekje te gebruiken. Met een breed scala, ik pakte materiaal met een geschikte textuur en kleur. Set stof plafond binnen enkele uren. Het resultaat was tevreden. "

 Echter, veel enthousiaste recensies over borden en piepschuim. Dit materiaal is waarschijnlijk de goedkoopste. Bovendien, voor de installatie van de tegels hebben een minimum set van tools en vaardigheden.


Alexander, 48 jaar: "Voor een lange tijd kon ik niet een geschikt materiaal te vinden voor het afwerken van het plafond, zoals mijn budget was beperkt. Vertrouwd geadviseerd om schuim platen gebruiken. De prijs van het materiaal was aangenaam verrast. Pokleit vellen letterlijk 3 uur. Onder de tekortkomingen schuim tegels wil de lage sterkte te markeren. "

Budget optie afwerking van het plafond van gipsplaat

Met de gipsplaten kan worden afgewerkt als een vloer en het plafond. Deze afwerking kost erg goedkoop. Voor de installatie hoeft u alleen maar goedkope materialen.

Bij het werken met gipsplaten binnentemperatuur moet minder zijn dan 15 graden. Anders kan het materiaal vervormd. Opgemerkt dient te worden dat de gipsplaten is ondoelmatig toe te passen voor het afwerken van plafonds in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Met de gipsplaten kan niet alleen uit te lijnen het plafond, maar ook produceren uitstekende geluids- en warmte-isolatieMet de gipsplaten kan niet alleen uit te lijnen het plafond, maar ook produceren uitstekende geluids- en warmte-isolatie

samenstel algoritme gipsplaten aan het plafond:

 1. Stel profielen in de kamer rond. Om het product te repareren wordt aanbevolen om prefab ankers te gebruiken.
 2. Bevestig de hangers. Profielen CD te worden ingevoegd in profielen UD.
 3. Hechten aan de suspensie van de geleidingsprofielen.
 4. Bevestig de langsprofielen.
 5. Verder gipsplaten tot zoom. Om het product te vergrendelen, gebruik schroeven. Vergeet niet dat de grootte van de voegen tussen de platen niet meer moet zijn dan 3 millimeter.
 6. Zashpaklyuyte lakens.
 7. Breng aan het plafond witkalk.

Wat voor soort plafond goedkoopste

Met behulp van bladen van schuim - de goedkoopste manier om te eindigen. Het beste is om de injectie plaat toe te passen. Zij zijn de meest praktisch en duurzaam. U kunt ook de gestempelde bladen gebruiken.


Voordat u de borden op het plafond installeren, moet u naar de oppervlakte te bereiden. Zorg ervoor dat u de witkalk het oppervlak te verwijderen en af ​​te stemmen met een primer. Als op het oppervlak is er een schimmel, de behandeling van het plafond met behulp van een antiseptische.

Styrofoam platen zijn goedkoop, heeft echter een lage sterkteStyrofoam platen zijn goedkoop, heeft echter een lage sterkte

Vellen schuim worden geïnstalleerd op het plafond in de volgende volgorde:

 • Breng op het oppervlak markeringen.
 • Maak de bedrading los.
 • Breng lijm op de diagonaal tegels. Wacht tot de lijm wordt geabsorbeerd.
 • Zet de plaat op het plafond.
 • Bedek de hele plafondtegels.
 • Vasthouden aan het oppervlak van een decoratieve rand.
 • Werkwijze vellen afdichtmiddel.

Ontwerp ideeën van het plafond met zijn handen (video)

Voor het afwerken van het plafond, kunt u een verscheidenheid aan materialen te gebruiken. Bij het selecteren van een bepaalde methode van toonaangevende het ontwerp voor de kamer en uw persoonlijke voorkeuren. Als u wilt een goedkoop en duurzaam materiaal te kopen, de voorkeur aan gipsplaat. Als u de goedkoopste manier om te eindigen, het beste gebruik van tegels uit schuim te kiezen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 20

map