Installatie van het plafond op zijn eigen

Installatie van het plafond op zijn eigen

12 October 2017Verlaagd plafond is nu op het hoogtepunt van populariteit, en het laat de gastheer apparaat om aanzienlijke hoeveelheden geld besparenVerlaagd plafond is nu op het hoogtepunt van populariteit, en het laat de gastheer apparaat om veel geld sredstvaPri maken van reparaties te slaan in het appartement of het huis een van de meest gestelde vragen is hoe het plafond te versieren. Alvorens een beslissing te nemen over het apparaat in het appartement plafonds, is het noodzakelijk om de literatuur en geraadpleegde lezen met deskundigen op het gebied van de bouw.


Houd rekening met de volgende overwegingen: Heeft u, na de installatie van het plafond pak, nieuwe, verminderde hoogte van de kamers, of ze meubels passen met mezzanine; bestaat het gevaar dat de kloof tussen de basis en verlaagde plafonds verschijnen ongewenste bewoners - insecten en knaagdieren; Het maakt niet condensaat daar ophopen. Als deze complicaties zijn onwaarschijnlijk of helemaal niet onwaarschijnlijk, vervolgens, zonder aarzeling, de slag om zaken.

Hoe maak je een verlaagd plafond op zijn eigen installeren

De beste optie zou plafond blok gemaakt van plastic, en de meeste ongewenste - massief gipsplaat, omdat het zal vereisen zeer bepleistering en afwerking, dat plafond is bang voor vochtig, zwaar en log. Het zou gemakkelijker zijn om gips en versieren "inheems" (Base) en het plafond is niet besteed tevergeefs.

  Wanneer u een blok van het plafond te selecteren rekening te houden met zijn hoge prestaties: licht van gewicht en weerstand tegen vochtWanneer u een blok van het plafond te selecteren rekening te houden met zijn hoge prestaties: licht van gewicht en weerstand tegen vocht

Wat het blok dergelijk plafond, behalve dat de bovengenoemde nadelen verstoken continue gipsplaat heeft vele voordelen.


voordelen:

  • Absoluut geen bang voor vocht (niet kromtrekken, niet de kleur van het oppervlak is bestand tegen de vorming van strepen en vlekken);
  • Maakt gemakkelijke penetratie in de spleet voor de vervanging of reparatie van communicatie zijn;
  • Uiterlijk heel esthetische en vereist geen extra afwerking nodig is;
  • Eenvoudig en, als gevolg daarvan, niet nodig een krachtig kader;
  • Reparatie plafond is heel simpel.

Voor een lange tijd, kunt u een lijst van de voordelen van modulaire plastic plafond, maar het is tijd om praktisch werk te beginnen.

Geschorst ontwerp zorgt voor een gemakkelijke toegang tot belangrijke hulpprogramma's of apparatuurGeschorst ontwerp zorgt voor een gemakkelijke toegang tot belangrijke hulpprogramma's of apparatuurHet beste van alles, dat er een stroomschema dat pravilnomontirovat plafond zal helpen de juiste handelingen die niet toestaan ​​dat u een aantal overslaan prioriteren "overgang", Dus je hoeft niet terug te gaan.

Stroomschema diagram, materialen, bevestigingsmiddelen kunnen in de levering van behoorlijke producenten als Volgodonsk Yukon of ARTENS Leroy Merlin.

Hoe is de vaststelling van het plafond

Plafondophanging gebruikt een servicestructuur, #frame. Dit kader kan worden vanuit een speciale dunwandige profiel. Het frame heeft afmetingen die overeenkomen met de afmetingen van de kamer.

Maar daarnaast een groot aantal typische skeletten geproduceerd, van waaruit u de juiste te kiezen.

Installatie van verlaagde plafonds frame met metalen profielenInstallatie van verlaagde plafonds frame met metalen profielen

Volgens de wanden van de binnencontour gestel is bevestigd met deuvels. Aan een plafond (hoofd) - verstelbare lengte hangers, en die de gewenste afstand tussen de grond en verlaagde plafonds stellen.

Installatie lattenbodem grendel blokkeert volgende techniek wordt gebruikt:

  1. Het samenstel start van een muur en bereikte het midden;
  2. Daarna gaat de installatie rails van de andere wand.

Met een dergelijke ontvangst installatie rails, de laatste geïnstalleerd zonder problemen. De spleten tussen de lamellen zijn gesloten door speciale afwerking.

Spotlights - de beste optie voor de verlichting strip plafondsSpotlights - de beste optie voor de verlichting strip plafonds


Hierbij moet worden bedacht dat de verlichting richting was langs de rails, anders wordt het plafond ziet er lelijk (hek effect).

Vaststelling van alle externe onderdelen van het plafond moet betrouwbaar zijn.

Werkwijzen voor het installeren van de plafondhoogte en andere belangrijke punten

Werkwijzen voor het installeren van een verlaagd plafond kan verschillen van die beschreven. Indien het plafond plaat (basis) is erg hard en staat niet toe dat het boren onder de verstelbare schorsingen, en geniet van het bouwen van een pistool is onaanvaardbaar om welke reden dan ook, of het is er niet, en krijg nergens is het frame structuur verandert, het gehele frame wordt gehouden alleen op de muren, zodat het we hebben meer stringente en robuuste profielen of metalen buizen uit te voeren.

Voor het gemak van de vaststelling van de panelen (blokken) van de plafond zijn gelast aan de buizen bevestigingsmiddelen - mm stalen plaat van 5 x 5 cm op de aangeduide plaatsen.

De hoogte van het plafond wordt bepaald door de instelling van de spleet tussen de grond en verlaagde plafonds. Deze kloof moet cartridges passen plafondinbouwarmaturen. In de meeste gevallen is de grootte van de cartridge wordt bepaald door de hoeveelheid, maar soms moet je het plafond nog verder te verlagen om alle communicatie te verbergen: kappen, ventilatiekanalen of defecten.


Montage Kit voor verlaagd plafond MK-2

In kantoren en winkelcentra hallen moeten installeren montagekit MK ontworpen voor brandalarm en vereisen grote hoeveelheden stuwtussenruimte, maar in deze gebieden, zal deze kloof geen significante invloed op de totale hoogte.

Minerale wol - uitstekende vochtbarrière materiaal dat het optreden van condensatie voorkomt in het verlaagde plafond,Minerale wol - uitstekende vochtbarrière materiaal dat het optreden van condensatie voorkomt in het verlaagde plafond,

De ruimte waarin de installatie is uitgevoerd plafondisolatie vereist speciale materialen, indien deze reeds eerder vochtig en muf opgemerkt.

Isolatie kan minerale wol, of iets anders. Daarnaast, isolatie is goed voor het verminderen van het geluid in de kamer. Spleet zelf is een goede absorptie-geluid, en samen met isolatie - nog meer.

Reparatie en installatie van de lampen

Reparatie plafond van plastic blokken wordt gereduceerd tot de gedeeltelijke blokken vervangen als de vervangen (gerepareerde) blok "de cursus"Of volledige demontage (hoofd verwijderd), als het ergens aan het einde en bereiken het moeilijker.

Blokken met de mechanische en thermische gebreken veranderd naar nieuwe. Als u nog niet is precies hetzelfde met de andere kan krijgen, dan zijn alle van de blokken te veranderen en het verzamelen van de nieuwe samenstelling van de tekening. Dit werk, hoewel tijdrovend, maar nog steeds goed te doen met je handen, als je probeert en tonen wilskracht.

Moeten aandacht besteden aan de installatie van verlichtingsarmaturen correct uitgevoerde werkzaamheden van invloed op de algemene perceptie van het interieur leefruimteMoeten aandacht besteden aan de installatie van verlichtingsarmaturen correct uitgevoerde werkzaamheden van invloed op de algemene perceptie van het interieur leefruimte

Reparatie van verlaagde plafonds kunnen andere manieren in acuut tekort aan plastic bouwstenen, kun je niet het hele blok en slechts een fragment te veranderen, maar het is noodzakelijk om een ​​docking fragmenten zorgvuldig uit te voeren en te proberen om mooi te versieren het gewricht.

Als zal worden geïnstalleerd ingebouwd lampen, is het voldoende om de belangrijkste frame, maar als je wilt een zware kroonluchter, kroonluchter kader hangen in plaats van de schorsing is het noodzakelijk om het profiel van de segmenten verder te verbeteren, en de noodzaak om het aantal schorsingen toe te voegen. Installeer plafondinbouwarmaturen geproduceerd in de gaten die eerder in de panelen (blokken). Loop voor de kroonluchter moet rechtstreeks onder een sterk onderdeel van het raamwerk worden geïnstalleerd.

Alle elektrische bedrading moet worden verborgen in de gegolfde plastic buis. Installatie werken van het verlaagde plafond moet worden gehouden met de regels SNIP worden genomen.

Installeer de lamp in het plafond (video)

met de tijd, kunnen sommige problemen, die voorheen niet bestond, zoals condensaat opgravingen verschijnen - instelling in een kamer plafond, in staat om te begrijpen voor zichzelf, of het nodig was om dit te doen, zullen sommige voordelen worden gevoeld onmiddellijk, zullen sommigen van de openingen tussen de lamellen, of iets anders. Het doet geluidsisolatie of omgekeerd verbeterd. Dus maak uw conclusies, en als er meer voordelen, kunnen we verder in de andere kamers.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 28

map