Installatie en typen kunststof daken

Installatie en typen kunststof daken

12 October 2017Het plafond van de plastic panelen - een eenvoudige en betrouwbare optie in de binnenlandse inrichtingHet plafond van de plastic panelen - een eenvoudige en betrouwbare optie in de binnenlandse inrichting Voor registratie plafond wordt het meest gebruikt plastic. Dit materiaal is geschikt voor het afwerken van het plafond in het land, en voor het afwerken van het plafond in het appartement. PVC-panelen en harmonieus discreet blik in elk interieur. Als u besluit om een ​​plafond gemaakt van plastic te installeren, moet u de juiste grootte van het doek te kiezen. De panelen in breedte variëren, textuur en lengte. Bovendien kan kunststofplaten verschillende kleuren.


Plastic plafond: voor- en nadelen

Plastic plafond - de meest voorkomende variant van de afwerking van de badkamer, keuken en een balkon. PVC panelen zijn vervaardigd uit polyvinylchloride. Dit materiaal is niet schadelijk en is milieuvriendelijk.

Installatie van kunststofbaan duurt gemiddeld 6-7 uren. deel van de tijd Het leeuwendeel besteed aan de installatie balk voor de panelen. Vanwege de eenvoud van het ontwerp, kan de kunststof zelfs een beginner stellen.

De voordelen van kunststof daken:

 1. Low-cost panelen. Vierkante meter van de materiaalkosten zijn 2-3 keer goedkoper dan een vierkante meter van de gipsplaat.
 2. Plastic ziet er beknopt en discreet.
 3. De panelen hebben geen speciale zorg nodig en zijn gemakkelijk te reinigen. Vlekken aan het plafond kan worden verwijderd met behulp van conventionele zeep oplossing.
 4. Hoge vochtbestendigheid prestaties. Op plastic platen niet weergegeven schimmel of fungus.

Plastic plafond vereist geen speciale zorg, van tijd nodig hebben om genoeg tijd om af te vegen het stof met een vochtige sponsPlastic plafond vereist geen speciale zorg, van tijd nodig hebben om genoeg tijd om af te vegen het stof met een vochtige spons

Nadelen van PVC-panelen:


 • Het verminderen van de hoogte van de ruimte. Als u besluit om het plastic plafond te installeren, dan worden voorbereid op het feit dat de hoogte van het plafond met 5-10 centimeter zal vallen.
 • Lage brandwerendheid.
 • Lage sterkte waarden. Plastic panelen zijn gemakkelijk vervormd onder invloed van mechanische schade.

Kunststof plaat voor het plafond: kenmerken en ontwerp van de installatie

Plastic platen - een soort van verlaagde plafonds. Past dit materiaal op een metalen lat die is samengesteld uit profielen. Desgewenst kan het frame zijn vervaardigd uit massief hout.

Voorafgaand aan de installatie, het berekenen van het bedrag van de materialen die nodig zijn. Om dit te doen, moet u het gebied van het plafond oppervlak te berekenen. Als de kamer heeft een ongebruikelijke configuratie, u het hele plafond verdeeld in verschillende rechthoekige of vierkante gebieden.

De regeling van de installatie van plastic panelen op het plafondDe regeling van de installatie van plastic panelen op het plafond

Kunststoftegels installatievolgorde: 1. Installeer de starter profiel. Lijn met de waterpas.
 2. Bevestig de furring kruis ontwerp details. Om vast te stellen, maken gebruik van speciale hangers.
 3. Bevestig het eerste paneel op de krat. Om dit te doen, gebruik maken van de zelftappende schroeven. nietpistool kunnen desgewenst worden gebruikt.
 4. Installeer de overige panelen op vergelijkbare wijze.

Plastics voor het afwerken van het plafond

Welke soorten plastic platen daar? PVC-panelen zijn onderverdeeld in textuur, kleur, grootte en configuratie. Bovendien kunststofplaten onderscheiden door hun doel.

Plastic panelen zijn:

 • Reechnyh. De dikte varieert van 5 tot 10 mm en een breedte van 10 tot 40 centimeter. De tandstang ook repen lengte gescheiden. De lengte varieert 2,5-6 meter. Rack panelen zijn goedkoper dan de meeste.
 • Betegeld. Deze platen hebben een vierkante vorm met een zijde van 30-100 cm. Langs de omtrek van de tegel aangebrachte montageflens, via welke de bevestiging.
 • Leaf. De breedte van deze panelen is 0,8-2 meter. Bladlengte varieert 1,5-4 meter. Op de kruising van panelen geïnstalleerd profielen.

Om een ​​comfortabele en esthetische uitstraling van de ruimte te creëren is het belangrijk om het bereik van de kleuren van kunststof panelen te bepalenOm een ​​comfortabele en esthetische uitstraling van de ruimte te creëren is het belangrijk om het bereik van de kleuren van kunststof panelen te bepalen

Wanneer u een structuur selecteert en kleur panelen verwijzen naar interieur. Als de kamer is in de stijl van de klassieke, fusion, of minimalisme, de voorkeur aan wit of grijs panelen. In andere gevallen is het raadzaam om gekleurde PVC platen te gebruiken.

Installatie van kunststofplaten op het plafond

Als u besluit om een ​​vel panelen te gebruiken, voorafgaand aan de installatie moet u zorgen voor de installatie van de bedrading en communicatie. Dan moet je een eerste voorbereiding van het oppervlak te maken. Het wordt aanbevolen om het plafond van vuil schoon te maken en te elimineren oneffenheden met behulp van een kit.

Om te baseren op het oppervlak van de schimmel niet verschijnt, is het raadzaam om het plafond met behulp van een antiseptische oplossing te behandelen. Je moet ook de hoogte van de bevestiging van het web te bepalen. Aanbevolen wordt het paneel op een afstand van 7-9 cm vanaf het basisoppervlak installeren.

Vóór de installatie van kunststof panelen moeten worden verwijderd base oppervlaktedefectenVóór de installatie van kunststof panelen moeten worden verwijderd base oppervlaktedefecten

Sequentie kunststof velsamenstel:

 1. Installeer de metalen of houten krat.
 2. Secure speciale hoeken. Om ze op te lossen met behulp van schroeven.
 3. Door een zaag, snijd het kunststof paneel.
 4. De rand van de kunststof strip de panelen gebruikt schuurpapier.
 5. Maak gaten voor de verlichting.
 6. Bevestig het eerste paneel in het profiel.
 7. Leg de overgebleven bladen op het plafond.
 8. Voordat u het laatste paneel te installeren, lijnt het plafond met de hulp van gidsen. Om dit te doen, vast of los de schroeven.

Afwerking het plafond in de keuken met kunststof panelen (video)


Installeer kunststof platen of tegels vrij eenvoudig, als je de basisregels. Bij de keuze van materialen, aandacht besteden aan haar missie en grootte. Als u van plan over het gebruik van kunststof voor de afwerking bad, gebruik het rek panelen. In andere gevallen is het raadzaam om tegels of vel panelen te gebruiken.

Plastic plafond in het interieur (foto)

1-mefsefin 2-min 3-min 3-min85 4-min 6-min 6-min71 6-min72 7-min2 8-min40

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 8

map