Installatie en selectie van plinten Ceiling

Installatie en selectie van plinten Ceiling

12 October 2017Plafondlijsten gebruikt voor decoratieve spanplafondPlafondlijsten gebruikt voor decoratieve spanplafond maximum Molding gebruikt voor het inlijsten systeemplafonds. Dit is een decoratief element. Met plafondlijsten eventuele gebreken kan verbergen en de afwerking van het versieren van de kamer. Bij het kiezen van een plafondlijsten nodig hebben om speciale aandacht te besteden aan het materiaal waarvan het is gemaakt, omdat sommige modellen niet in gebieden met een hoge luchtvochtigheid kan worden geïnstalleerd. Ook bij de keuze van producten aandacht besteden aan de kleur.


Hoe installeer plinten voor spanplafond

Afwerking het plafond begint met de installatie van de vloer. Om de installatie uit te voeren moet je een mes, bouw meetlint, mijter box, een spatel, een koord, een potlood nodig. Voor de installatie, snijd een stukje langs het vereiste grootte.

In eerste instantie moet u een hoek te vormen. Neem daarna otbivochnogo aan op de plaats voor de installatie te markeren.

Plafond sokkel gemonteerd aan het plafond via afwerkplamuurPlafond sokkel gemonteerd aan het plafond via afwerkplamuur

montagesokkel algoritme op het plafond:

 1. Begin met het lijmen van de plint in een hoek. Bevestig het product dat u nodig hebt met de hulp van een gespecialiseerd stopverf of lijm oplossing.
 2. Vul de scheur met behulp van stopverf.
 3. Bevestig elk stuk van de plint kont. Vergeet niet dat je nodig hebt om de gezamenlijke ruimte met lijm te smeren. Dus je zult hoge structurele sterkte.
 4. Overtollige lijm met een spatel.
 5. garnituur vormstukken belichting indien gewenst.

Hoe kan de kloof tussen de spanplafond en de plint te elimineren

Vaak tijdens het afwerken van het plafond verschijnen kloof tussen de deur en de plint. Ze moeten per se worden geëlimineerd. Bij het kiezen van een methode waardoor kieren verwijzen naar de grootte van het defect.


Elimineer de spleet tussen het plafond en de plint kan door middel van:

 • Acrylaatkit. Er moet in het gat op te vullen.
 • Putty.
 • Inbrengen van een stuk van de plint.

Elimineer de spleet tussen de plint en de baanspanning plafond met acrylaatkitElimineer de spleet tussen de plint en de baanspanning plafond met acrylaatkit

Als u van plan om een ​​acryldichtingsproduct of vulmiddel te gebruiken, is het wenselijk om de kloof te verbreden. Om dit te doen, gebruik maken van een ijzerzaag. Wenselijk, na de uitzettingsvoeg, het gebrek had een V-vormige configuratie.

Wat is beter om een ​​plint te gebruiken voor verlaagde plafonds

Het beste is om een ​​plastic of schuimstofvormlichamen gebruiken. Deze producten zijn de meest duurzame en goedkoop. Daarnaast kunnen deze vormen van plinten eenvoudig worden geïnstalleerd.De voordelen van schuim plint zijn:

 1. Mooie verschijning. Met dit product, kunt u de kamer een ongebruikelijke of representatieve uitstraling te geven.
 2. Lage kosten. Foam plint veroorloven iedereen.
 3. Eenvoudige installatie. Bevestig een dergelijke structuur kan zelfs een beginner.
 4. Mogelijkheid om stokbrood op gipsplaten plafond ingesteld

Het is vermeldenswaard dat van het schuim producten zijn zeer kwetsbaar. Bovendien, dergelijke plint ongeschikt voor gebruik bij het plafondoppervlak oneffen. Ook kan het schuim product worden vervormd onder invloed van bepaalde chemische stoffen, dus het is moeilijk om de zorg voor hen.

Sierlijsten gemaakt van PVC is milieuvriendelijk, heeft een goede taaiheid, duurzaamSierlijsten gemaakt van PVC is milieuvriendelijk, heeft een goede taaiheid, duurzaam

Sierlijsten gemaakt van PVC heeft de volgende voordelen:

 • Hoge dichtheden. Vanwege dit, het product is niet onderworpen aan een snelle vervuiling.
 • Duurzaamheid. Gemiddeld plinten gemaakt van PVC zijn 5-10 jaar oud.
 • Verscheidenheid van kleuren.
 • Weerstand tegen agressieve chemicaliën en detergenten.
 • eenvoudige installatie en verwijdering.
 • Ecologische zuiverheid van het materiaal.

De nadelen van plint PVC zijn onder meer:

 1. De geringe omvang van de stoeprand. Dit is essentieel als je gaat om het product te installeren op de hoge muren.
 2. Het onvermogen om de plinten te gebruiken voor het afwerken van de smalle plafonds.
 3. Gebrek aan flexibiliteit panelen.

Installeer rubber lijstwerk plafonds,

Rubber lijstwerk ziet er aantrekkelijk uit. Meestal wordt het gebruikt als een decoratief element voor het afwerken van plafonds in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Als u een plafondlijsten nodig in het bad, is het raadzaam om een ​​plint gemaakt van rubber te kiezen.

Plastic plint is alleen beschikbaar in twee kleuren: zwart en wit. Als u nodig hebt om een ​​plafond plint voor otdelki heldere spanplafond te kopen, kunt u uw eigen vormen te maken.

Bevestiging aan het spanrubber plint maximum wordt uitgevoerd door middel van speciale slots uitgevoerdBevestiging aan het spanrubber plint maximum wordt uitgevoerd door middel van speciale slots uitgevoerd

Installeren rubber plint aan het plafond:


 • Plaats de plint in de groef.
 • Duw de vormen totdat het vastklikt.
 • Met behulp van een spatel, kunt u de plaats waar je scheef bevestigd sokkel te lossen.

Wat is er nodig lijstwerk voor gebogen spanplafonds

Wat plinten nodig voor het afwerken van gebogen ontwerpen? In dit geval moet u een flexibele geëxtrudeerd lijsten te gebruiken. Dergelijke voorwerpen hebben een soortgelijke doorsnede en het reliëf.

Als u een flexibele plafondlijsten gebruiken om de dakrand te sluiten, moet het aan het plafond met schroeven worden bevestigd. Vergeet niet om de triplex strips op verstelbare hangers installeren.

Bij het installeren van de flexibele plinten rekening houden met deze nuances:

 1. Paste producten alleen aan de muur of het plafond duct.
 2. Voor reparatie, uitsluitend in water oplosbare verbindingen.
 3. Lokale openingen tussen de plint en flexibele plafond wordt geëlimineerd door acryl-kit.
 4. Voor de installatie, vergeet dan niet om het profiel te schilderen.

Polyurethaanlijsten voor plafonds: kenmerken en installatie

Polyurethaanlijsten is wijdverbreid. Een dergelijk product heeft een hoge flexibiliteit, zodat het kan worden gebruikt voor het afwerken gebogen ontwerpen.

Flexibele polyurethaanlijsten behouden hun eigenschappen bij elke temperatuur, en vereist geen speciale zorg nodig hebbenFlexibele polyurethaanlijsten behouden hun eigenschappen bij elke temperatuur, en vereist geen speciale zorg nodig hebben


Plinten gemaakt van polyurethaan kunnen worden gebruikt, zelfs in onverwarmde ruimtes. Producten niet vervormen onder invloed van de hoge of lage temperaturen. Ook polyurethaan plinten pretentieloze zorg, zodat ze kunnen worden gebruikt voor de decoratie spanplafond, geïnstalleerd in de keuken of balkon.

samenstel algoritme sokkel van polyurethaan:

 • Eerst moet je het oppervlak te markeren.
 • volg instelhoek sokkel. Om dit te doen, gebruik maken van een mijter doos timmerwerk.
 • Toepassing op de achterzijde plint kleefstofoplossing.
 • Duw plint aan het plafond.
 • Herhaal deze procedure totdat, totdat u het product in de omtrek van de kamer te installeren.
 • lijmresten te verwijderen met een troffel.

Is het altijd nodig om plafondlijsten Stretch Ceilings

Kan ik zonder plafondlijsten? Experts geloven dat een goed alternatief voor het plafond lijstwerk - stekker. Het staat u toe om de kloof tussen de muur en opgespannen doek te verbergen.

Scheme plafondrand lijstwerk in stusloScheme plafondrand lijstwerk in stuslo

Wilt u een visueel onderscheid tussen de opgespannen doek en de muur te maken, kunt u een tissue flap te gebruiken. Het is sierlijke koord, die is gemaakt van synthetische materialen. Installeer deze plug kan door persdelen van de profielgroef.

Voor het afwerken van plafonds kunnen ook worden gebruikt:

 1. L-vormige hoek stomp. Stel dit stuk is eenvoudig. Je snap gewoon het deksel in de groef.
 2. T-vormige connector. Het wordt gebruikt als de wandtegel afdeling. De installatiemethode product aantal is gelijk aan die van de L-vormige connector.
 3. Koppeling. Deze kap moet worden gebruikt om de spleet tussen de wanden en gebogen plafonds maskeren.

Sierlijsten gemaakt van hout voor plafonds

Sierlijsten gemaakt van hout wordt vaak gebruikt voor decoratie, ontworpen in een klassieke stijl. Dergelijke producten zien er elegant en kan elke kamer versieren. Echter, de houten plint hebben aanzienlijke nadelen.

Bevestigen van een houten plint tot plafond door middel van schroeven uitgevoerdBevestigen van een houten plint tot plafond door middel van schroeven uitgevoerd

Cons plint van hout:

 • Opneembaarheid. Hout vocht absorbeert, waardoor deze kan worden gedeformeerd.
 • Houten plinten rotten.
 • brandgevaar.

Installatie van de houten plint is noodzakelijk om te beginnen met de markering. Het is wenselijk om het te heroveren met behulp van verf snoer of krijt schets. Vergeet niet om de layout in te stellen na de korte bars.

Algoritme installatie van decoratieve plinten gemaakt van hout:

 1. Pas de hoek van de sokkel via verstekzaag.
 2. Nagel het vormen van de wand.
 3. Als u niet wilt afdrukken nagelen, gebruik schroeven. Vergeet niet om pre-Boor de gaten.

Installatie van plafondlijsten (video)

Bij het kiezen van een sokkel voor de afwerking spanplafond rekening houden met de eigenaardigheden van de constructie. Als u een gebogen verlaagd plafond geïnstalleerd hebt, gebruik dan een zeer flexibele producten. In andere gevallen kunt u de plinten gemaakt van polyurethaan, plastic of schuim gebruiken. In gebieden met een hoge luchtvochtigheid, zoals in de badkamer, is het doelmatig rubber producten. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 83 =

map