Inrichting van de gang in een panel huis appartement: 3 aanbevelingen

Inrichting van de gang in een panel huis appartement: 3 aanbevelingen

12 October 2017Als decoratie voor de gang in het paneel huis zijn perfect voor bulk printen of schilderij aan de muurAls decoratie voor de gang in het paneel huis zijn perfect voor bulk printen of schilderij aan de muur Tijdens de bouw van appartementen in panel huizen van verschillende types, de gang is een rechthoek met een klein gebied. Om het een visueel groot geven, moet u een ontwerp dat rekening moet houden met de smaak en voorkeuren van mensen, maar ook ziet er mooi en stijlvol te overwegen.


Wardrobe gang in het panel huis

Gang in het panel huis op het gebied klein is, en uit te breiden door verandering van de wanden is bijna onmogelijk. In dit geval is het noodzakelijk om visueel uit te breiden. Om dit te doen, moet u gebruik maken entree decoratie hal decoratie materialen lichte tinten, en bij het installeren kast de kleur een paar tinten lichter is dan het zou moeten kiezen. Dit geeft een afgewerkt bezoeken de gang en te voorkomen dat het gevoel van rommel. Panel huizen zijn van verschillende types en sommige van hen zijn zeer lange gang. In dit geval kan een kleine kast in het einde van de gang worden gebracht.

Het gebied van de gang in het panel huis vaak klein, dus de kast moet een diepte van 50 cm te verwervenHet gebied van de gang in het panel huis vaak klein, dus de kast moet een diepte van 50 cm te verwerven

Het moet zich houden aan bepaalde regels:

 1. Het kabinet moet lichter dan de muren van de gang zijn, kunt u regelen deur-coupe kabinet spiegels, zal het niet hangen de traditionele spiegel in de gang en gebruik maken van de glazen deuren van de kast.
 2. Het gebruik van spiegels in de kast deuren maken het mogelijk visueel te vergroten de ruimte van de hal, naast de reflectie van licht, zelfs op een kleine lamp of lampen zal helpen om de verlichting in de hal te verbeteren.
 3. Het beste van al deze kasten bestellen afzonderlijk met alle eisen aan de stijl van de hal en het algemene beeld van het hele appartement;

Als de grootte van de zaal heel erg klein, moet je nadenken over een kleine kast, die in aanvulling op het kantoor voor kleding en traditionele schuifdeuren zijn bedoeld voor open planken voor kleine items en een stoel met schoen zak. Als de hal is een vrij hoek, kunt u een hoek kast made-to-order, die volledig gebruik maken van de ruimte hal zal make install.


Het maken van smalle kast hal en de inhoud ervan

Het bestellen van een kast in de gang, moet je bedenkt wat zal worden in het. Traditioneel kast de lat voor hangers, planken en laden.

Maar het moet enigszins veranderen zijn interne vulling gang:

 1. Het is essentieel dat in de kast waren leidinghangers, en ze hebben de beste positie in de breedte, bespaart extra ruimte. U kunt een glijdende hangers te maken, maar het moet er rekening mee worden gehouden dat ze veel gewicht niet kan weerstaan.
 2. Het kabinet moet opslag plank hoeden, evenals kleine vakken voor diverse accessoires.
 3. Grids voor schoenen of speciale gaas manden met verschillende dieptes en breedtes. Roer ze volgens een kleine ruimte overblijft om verzameld vuil gemakkelijk te verwijderen tussen de mand en de onderkant van de kast basis of vloer.

Maak de hal in het panel huis kan meer functioneel met de hulp van de kast coupe, uitgerust met ingebouwde spiegelMaak de hal in het panel huis kan meer functioneel met de hulp van de kast coupe, uitgerust met ingebouwde spiegelOver het algemeen is het het beste te halen een kast, waarin er veel modules en opslagsystemen, en die kan worden gewijzigd naar een andere indien nodig.

Wardrobe kunnen worden besteld als een aparte, iets anders van kleur uit de basiskleuren, en als onderdeel van het gehele meubilair groepen: hang, stoelen, planken, enz. Dit is vooral belangrijk voor kleine gangen, alleen als ze worden besteld worden gehouden met de omvang ervan moeten worden genomen, maar ook de plaats waar u van plan bent om het meubilair groep te zetten, zodat het organisch is passen in de ruimte van de hal.

Vergeet niet over verlichting, in aanvulling op de belangrijkste lichtbron is noodzakelijk om het punt bronnen, zowel op specifieke locaties van het meubilair groep te maken, en in de kast.

Interieur corridor in het paneel House: algemene voorbeelden en interessant idee

Het paneel herbergt de gangen hebben vaak een smalle langwerpige of rechthoekige vorm en een nuance te overwegen bij het maken van een ontwerp van de gang.

Belangrijke aanbevelingen van de ontwerpers:

 1. Het is belangrijk om de juiste ontwerp dat past naadloos in de hele kamer te kiezen. Dit wordt bereikt door de juiste keuze van materialen, met inbegrip van kleuren en goede verlichting.
 2. Functionaliteit in sommige gevallen, als de ruimte het toelaat, langs een muur kan een smalle kast te maken of op te hangen originele planken, die zal dienen niet alleen als decoratie, maar ook een aantal functionele belasting te dragen.
 3. Bij afwerking corridor voorkeur heeft een slijtvaste materialen, omdat de gang is aangesloten op de gang, die het stof en vuil binnendringt. Daarnaast is de gang, vooral als het leven veel mensen vaak lopen, grazen op de muren en dus slijtvast en maakt geen vlekken materialen zijn zeer relevant.

Wallpaper strepen zijn zeer geschikt voor smalle gang in het panel huisWallpaper strepen zijn zeer geschikt voor smalle gang in het panel huis

Op de muren van de gang worden optimaal plakken speciale corridor behang of behang voor het schilderen, evenals glasvezel. Op basis van hun dozhzhen klein zijn, want het zal toelaten om eventuele kleine krasjes die onvermijdelijk lijken te verbergen. In plaats van het behang, kunt u de Venetiaanse gips en decoratieve stenen te gebruiken, maar nogmaals, alles hangt af van de algemene stijl en het ontwerp van het gehele terrein.

Zoals voor het afwerken van het plafond, dan als de hoogte het toelaat, kun je een complexe structuur gemaakt van gipsplaat met verschillende kleurcombinaties en mooie verlichting doen.

Zo niet, dan is de beste manier is om het spannen van glanzend wit plafond te installeren, die visueel verhoging van de hoogte van de gang.


Ontwerp een kleine hal in het panel huis: Tips 2017

Denken ontwerp een kleine hal in het panel huis, moet het probleem van het vergroten van de visuele ruimte te lossen en op te slaan een nuttige oppervlakte.

Om visueel te vergroten een kleine hal, met zijn ontwerp nodig zijn om lichte tinten te gebruikenOm visueel te vergroten een kleine hal, met zijn ontwerp nodig zijn om lichte tinten te gebruiken

Om dit te doen, volgen een paar tips:

 1. Laat je niet in een kleine hal in het bijzonder in een studio-appartement rommel de gang meubilair, de beste optie is het installeren van ingebouwde meubels.
 2. Visueel helpen verhogen ruimte hal spiegels, en om kostbare ruimte te besparen, kunnen ze worden opgehangen aan de kastdeur.
 3. Verlichting speelt een belangrijke rol, is het noodzakelijk om grote hoeveelheden van de inrichting te vermijden en om de voorkeur te geven aan een compacte kleine punt van het plafond en een paar punten lampen. Licht gang in de buurt van een oppervlakte van ongeveer 10m2 genoeg zal zijn.
 4. Het verfraaien van de muren moet licht pasteltinten doen, lichte achtergrond maakt het mogelijk om de muren van de gang visueel uit te breiden.

Hetzelfde tips van toepassing wanneer u een drie-kamer appartement af te maken. Ondanks de vrij grote oppervlakte van de appartementen, de gangen in dergelijke flats zijn niet erg plein.


Het gezellige interieur van de gang in de flat-panel huis (video)

Voordat u begint met het maken van reparaties, is het noodzakelijk om te overwegen het ontwerp en welke materialen zullen worden gebruikt voor de decoratie, en die vervolgens zal worden gebruikt meubilair, diverse accessoires. U kunt elk ontwerp idee en de daaropvolgende reparatie, vrienden, familieleden en kennissen bespioneren door ze iets van hun eigen land. Reparatie van een kleine hal, kun je het zelf doen, maar op de globale herstructurering van de hal moet nog steeds vertrouwen op de professionele ontwerpers en bouwers van de relevante finisher.

Ontwerp en reparatie van de corridor in het paneel huis (interieur foto)

20920 1 2l8xuxexsl8g804kww 6e604 10 10-51 18-56 23-18 45 1920x1080resizeinterior11465151357645354

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 25

map