The BlogOpschorting aluminium plafonds hebben een prachtig uitzicht, die duurt vele jarenOpschorting aluminium plafonds hebben een prachtig uitzicht, die blijven bestaan ​​voor een lange letEsli blik op een plafond, maar niet zeggen dat hij rack - constructie van aluminium panelen ziet eruit als een monolithisch blad.


Kenmerken van verlaagde plafonds gemaakt van aluminium panelen

Aluminium systemen onderscheiden zich door een hoge mate van weerstand, waardoor ze de beste waarde. Omdat assembleren een dergelijk ontwerp kan niet alleen voor decoratie in de kamer, maar ook voor decoratie outdoor.

Eigenschappen en kenmerken:

 • Bij montage vorm niet verliest;
 • Snel opgelost in groeven attachment - dus niet trillen en rammelen tijdens gebruik;
 • Ze hebben een dik genoeg panel dat mechanische belasting kan weerstaan.

De optimale dikte Reek - een halve centimeter, in engineering berekeningen volgt dat dit de perfecte dikte tot duurzame plafond structuren te creëren.

Bovendien worden dergelijke plafonds geacht waterbestendig, hygiënisch en kunststof zijn, een goede geluidsisolatie en een hoge brandweerstand.

De installatie is niet ingewikkeld door de kwetsbaarheid van de onderdelen op rekken, kunt u veilig op armDe installatie is niet ingewikkeld door de kwetsbaarheid van de onderdelen op rekken, kunt u veilig op arm


Rack aluminium plafond: Appliance Specificaties

Allereerst wordt het ontwerp gekenmerkt door een hoge slijtvastheid. Er wordt aangenomen dat het paneel 50 jaar kan duren. En het op zijn minst.

Ten tweede zijn ze niet bang voor vervorming. De panelen zijn niet bang voor water en vuur, zullen ze een goede geluidsisolatie bieden, voor hen is het heel gemakkelijk te verzorgen.

Bovendien: • Installeer plafond kan op elk niveau vrijwel elke hoek ten opzichte van de basis plafond, waardoor het mogelijk alle gebreken verbergen ruw oppervlak;
 • Aluminium is een licht materiaal, want schorsingen niet beschikt over een krachtig systeem, en het gevaar dat het apparaat zal beginnen te ontbinden en de plaat naar beneden vallen nodig hebt - nee;
 • Aluminium is bovendien ecologisch pure metal, zelfs onder sterke verwarming van gevaarlijke stoffen die het niet uit te zenden;
 • Deze plafonds zijn gemakkelijk te verzamelen, maar ook makkelijk en te ontmantelen;
 • Veroudering zoals plafonds zijn niet blootgesteld.

Ten slotte is het uiterlijk van de geschorste structuren zijn zeer modern, plafonds reflectie-eigenschappen en een groot aantal kleuren. Daarom vrijwel elk ontwerp kan u al een dergelijke instelling te realiseren.

Modern Tandheugel aluminium plafonds (video)

Het ontwerp van het plafond

Rack verlaagd plafond - is een set design plafondoppervlak. De prijs is inclusief een plafond latten kosten, banden, plinten, en hanglampen.

plafond ontwerp:

 • Racks - is aluminium panelen met een speciale compounds;
 • Bus - dit zo'n strip met tanden, en hen vast aan het rek;
 • Vering - een draad die is bevestigd aan een betonnen plafond;
 • Plint - decoratieve lid;
 • Wedstrijden - is in verkoop en afgewerkt aluminium afwerking met gemonteerde spotlights.

Rondsel plafonds presenteert de eenvoud van constructie die een klein aantal elementen omvatRondsel plafonds presenteert de eenvoud van constructie die een klein aantal elementen omvat

Het is ook belangrijk om een ​​goede fabrikant te kiezen. Er zijn vele producten, bijvoorbeeld, Albes, of andere lokale bedrijven die de goederen beter dan geïmporteerd te maken.

Montage rack aluminium plafond met zijn handen: instructies

De omvang en de aard van de kamers bij het installeren van plafonds zijn van groot belang. Hoe eenvoudiger het plafond in de kamer, hoe makkelijker het is om het plafond vast te stellen. Installatie begint meestal met markeren van het oppervlak. markeringslijn aangebracht op een afstand van ten minste 13 cm van het onderste vlak langs de wanden zelf.


Verdere installatie wordt als volgt uitgevoerd:

 • Eenmaal geplukt, plafondhoogte, perimeter van de kamer naar de hoek draagprofiel installeren. Daartoe langs de lijnmarkering gaten. Verzeker je profiel met schroeven, doe het in stappen van 55-60 cm.
 • Het hoekprofiel rails moeten op de omtrek van de ruimte zijn ondergebracht. Bij verlaagde plafonds moeten geleiders loodrecht op de richting van de rails.
 • Het geleidingsprofiel is bevestigd aan de drager instelbare overlap hangers, waarna zij ter hoogte zijn gebracht. Het interval tussen ophangpunten niet meer dan 1, 2 m.
 • Als u de cassettenplafond, de langsgeleiding profielen van het veiligstellen van de dwarse insert speciale sloten te installeren.
 • Ondersteuning rails zijn bevestigd aan de schorsingen met dezelfde stappen die zijn geïnstalleerd direct zelf schorsingen. Daarvoor moeten ze op hangers te worden gelegd met speciale gaten. Bystrozazhimayuschy clip die u wilt verplaatsen, en dus in lijn support rail.
 • Volgende - de meest cruciale moment. Met lamellen verwijderd uiteraard de beschermende film. Als je gaat naar de lamp of lampen, de pre-cut gat te installeren. Reiki is eenvoudig op de uitsteeksels van het ophangsysteem.

Het ontwerp van het plafond wordt gevormd door profielen, hangers, rails en bevestigingsmiddelenHet ontwerp van het plafond wordt gevormd door profielen, hangers, rails en bevestigingsmiddelen

Wat je nog hebt te doen is om het paneel aan de traverse vast te stellen, en zelfs lipjes op de montagerail klikken.

Soorten systeemplafonds

Vandaag de dag zie eigenlijk de tape en plafond rack, ze verschillen in de geometrie van de voering opties. Frame systeem kan ook een aantal verschillen.


Tandheugel aluminium plafonds kunnen zijn:

 • Open rek plafond uitzicht. In dit systeem zijn nauwe spleten tussen de panelen, kunnen ze worden bedekt met een speciale vstavochki.
 • Rack indoor plafond. Het vormde een continu oppervlak zonder gaten Met dit ontwerp.

De kleur van de keuze is breed, van licht, zuiver wit tot gitzwart.

Hoe maak je een rek aan het plafond te kiezen

Aluminum trims te kiezen moet je serieus, is het wenselijk - de verkoper met een goede reputatie. Aan het materiaal moet een certificaat van overeenstemming met alle vereisten van GOST moeten worden nageleefd.

Aluminium lamellen worden opgehangen plafonds hoofdelement, dus moeten ze een bijzondere oplettendheid kiezenAluminium lamellen worden opgehangen plafonds hoofdelement, dus moeten ze een bijzondere oplettendheid kiezen

Het kiezen van strips, rekening met de volgende informatie:

 • De breedte van de stroken. Het varieert in het bereik van 9-20 cm. De meest populaire desyatisantimetrovyh band. Het is een veelzijdige optie.
 • Riem lengte. De keuze hierbij is vrij smal, kan de lengte slechts 3-4 meter. Echter, als de fabrikant niet lang strips doet genieten, dan zijn er bedrijven die diensten verlenen voor het snijden van strips.
 • De dikte van de strip. Een dichtheid hangt af van de dikte van de structuur. De ideale dikte gelijk aan een halve centimeter.

Sami rek open, gesloten en inserts. Gesloten lijken op hout, of liever gezegd, een houten latten. Reiki met inserts zoals open systemen, maar de verschillen worden gemaskeerd door dunne aluminium strips. Tussen de open lamellen moet een beetje kloof.

Installatie van de aluminium strokenplafonds (video)

Populaire verlaagde plafonds - is niet gemonteerd, en veersystemen die worden gebruikt in de woonkamer, en kantoorgebouwen, kantoren, enz. Elk ontwerp, kan een idee te realiseren met hun hulp.

Succesvolle vernieuwing!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

14 − = 5