Inredning vardagsrum i Chrusjtjov: 6 nummer

Inredning vardagsrum i Chrusjtjov: 6 nummer

12 October 2017Det finns många typer av design för vardagsrummet, så även ett litet rum kan ordnas med smakDet finns många typer av design för vardagsrummet, så även ett litet rum kan ordnas med smak här på kvällarna hela familjen, här välkomna gäster och fira familjesemester. Därför är varje ägare vill att hennes vardagsrummet var mysig och vacker. Det finns många typer av design för lägenheterna i allmänhet och i synnerhet vardagsrum, medan majoriteten av ett vardagsrum interiör alternativ avsedd för ett större rum. Men det är värt att komma ihåg att många familjer lever i den så kallade Chrusjtjov, är liten i storlek och icke-standard layout.


Utformningen av vardagsrummet i Chrusjtjov

Inre rum i hus av denna typ kommer att bero på storleken på rummet och på dess typ. I vardagsrummet kan vara liten inom sitt område, och kan vara betydande i storlek, men hela sin längd för att vara smal. Experter rekommenderar att utveckla designen ett levande utifrån varje enskilt fall. Alla idéer och exempel på färdiga konstruktioner innehåller omfattande bilder. Här är verkliga exempel på befintliga salonger. Från vardagsrummet för att möblera sin nya eller våga göra en skillnad i den befintliga stickning rummet, inte omedelbart avgöra vilka färger kommer att vara subtil interiör.

Experter hjälpa dig att välja klokt inredning för vardagsrummetExperter hjälpa dig att välja klokt inredning för vardagsrummet

Uppmärksamhet bör ägnas åt:

 1. Ange bakgrund. Det rekommenderas att använda tapeter i ljusa färger.
 2. Lighting. Som med valet av tapeter, valet av belysning syftar till att göra rummet visuellt större än den faktiskt är.
 3. Hyllor och skåp. För att spara så mycket värdefull plats är bättre att göra hyllor och skåp inbyggda i väggarna.
 4. Fönster dekoration: gardiner, tyll.
 5. Möbler. Det har också sina egna nyanser som måste beaktas när man väljer rumsmiljön.
 6. Inredning Tillbehör: speglar, tavlor, blomkrukor och så vidare.

Så snart alla villkor för god i det inre av ett litet rum, kan du gå vidare till utformning och genomförande i hans liv.


Utforma ett litet vardagsrum i Chrusjtjov: foton, val av tapeter och belysning

Först av allt, börjar utforma det inre av vardagsrummet, måste du allvarligt överväga valet av färger. I fallet med felaktigt valda färgen kan vara visuellt minska storleken på rummet så liten. Mörk och mättade ljusa färger och bör undvikas på grund av det faktum att liknande färger i inredningen kan ge lokaler ser ut. Följaktligen förlorar levande all dess komfort.

Genom färgning av rummet bör närma ansvarsfullt, att visuellt minska rummetGenom färgning av rummet bör närma ansvarsfullt, att visuellt minska rummet

Det är bäst lämpad för lätt skala design i pastellfärger. I en liten lägenhet kan användas som en varm och kalla färger, till exempel, olika nyanser av grått, blått, blått och grönt.

Framgångsrik är en kombination av en liten "varma" accenter. Det kan vara möbler, tillbehör, blanda olika färger av tapeter och andra väggbeläggningar. inom designexperter rekommenderar att du använder den vita färgen på inredning. Han kommer att ge vardagsrummet en typ av ljus och visuellt utvidga gränserna för rummet.belysning

Ett annat inslag i vardagsrummet är ett litet ljus. Hög kvalitet och väl valda belysning, liksom färgerna på inredningen kan visuellt förstora rummet som en kvadratisk eller rektangulär plan. spelar också en viktig roll i dagsljus. För fönster rekommenderar vi användning av lätta tyger eller ljus tyll.

Belysning i ett litet vardagsrum bör vara mycketBelysning i ett litet vardagsrum bör vara mycket

Ytterligare belysning krävs för mindre rum. Den spelar en regel: ju mindre rum, bör den mindre vara huvud armaturen. Annars kommer det önskade resultatet inte uppnås. Dessutom har experter rekommenderar att använda ytterligare ljuskällor.

Till exempel:

 • Golv lampa,
 • Wall lampetter;
 • Ytterligare tak spotlights.

En bra lösning skulle vara användning av så kallade färgade, eller dölja, ljus. Det kan ge rummet en viss tyngdlöshet. Plus färgade belysning är att det kan vara både ett tak och ett golv.

Utformningen av en smal vardagsrum Chrusjtjov: room design trick

Det finns ett antal knep som används av många inredningsarkitekter, interiör utformning smal vardagsrum, typiska för Chrusjtjovs hem.

Att begränsa rum utmärkt alternativ kommer att vara högglansytorAtt begränsa rum utmärkt alternativ kommer att vara högglansytor


nämligen:

 1. Om du använder spegel eller blank yta, kan golvytan öka på grund av reflektioner.
 2. En bra lösning skulle vara att utforma betoningen på en vägg i hallen. Detta kan uppnås genom en kombination av beläggningsfärger, eller med hjälp av ljusa delar på den högra väggen. I det här fallet kommer fokus att ligga på en vägg där de visuella gränserna för rummet försvinner.
 3. Om det är nödvändigt, i närvaro av en sittsektion, är det möjligt att använda en bänkskiva tillverkad av genomskinligt glas.
 4. Även lämplig för små glaspartier och dörrar.

Mysig atmosfär: Möbel hall hruschevke

Living Chrusjtjov liksom alla andra storlekar antyda närvaron av vardagsrummet möbler. På grund av sin lilla fyrkantigt rum av den här typen kräver särskild möbler. Först och främst är det nödvändigt att överge någon skrymmande möbler som sträcker sig från stora väggar och efterbehandling soffor, oavsett hur vackra de är. Företräde ges till den bästa funktionella soffa och fåtöljer, utrustade med dolda lådor för förvaring av linne och annat.

Om vardagsrummet är tänkt förekomsten av eventuella skåp eller hyllor, är det bäst att de är inbyggda i väggen, då funktionaliteten i rummet stiger, och de flesta område i rummet är nästan oförändrad.

Litet vardagsrum bör inte göra en hel del möbler, för att rädda ett användbart områdeLitet vardagsrum bör inte göra en hel del möbler, för att rädda ett användbart område

I så fall, om du inte kan göra inbyggda garderober, skåp möbler, kan du använda av lättviktsmaterial. En viktig förutsättning är att ha ett fritt utrymme, så kallade hålrum som är öppna hyllor. Om skåpdörren antyder är det nödvändigt att ge företräde åt glasdörren. Allt detta kommer också att bidra till att underlätta den typ av både möbler och rummet i allmänhet.


Stoppade möbler lämpligare att placera i hörnen eller längs väggarna, så kommer att vara mer ledigt utrymme, och rummet inte verkar rörig, där ägarna är rädda för Chrusjtjov. Framgångsrika förvärvet kommer förvandlas alla möbler som är representerad på marknaden i stor skala. Till exempel kommer ett bra val köpa fällbart bord eller bord transformator kan använda enkla manipulationer, minska och öka i storlek.

Som tidigare nämnts, om nödvändigt, närvaro i rummet, soffbord listar dig eller ett fullt bord för familjesammankomster, är det bäst att använda bord med glasskivor. De organiskt passa in i alla inredningar och kommer inte att bära en specifik vikt i det inre av vardagsrummet, till exempel en vacker men skrymmande träbord.

 Hur man väljer inre rum i Chrusjtjov (video)

 

Det viktigaste är att komma ihåg att ta fram en ny inredning för de små vardagsrummet i Chrusjtjov, är att först och främst ett vardagsrum bör vara bekväm och tilltalande hushåll.

Inre rum i Chrusjtjov (foto)

1 --- 2 002 2fc123bb-93c8-4af1-ae50-94fbd2336f5f 3efc938664d1e1213786337ba79d62b1 5 8cd5d0d5-c4ca-4f83-97c5-5e4f42310ce7 5-7 utformad-små-lägenheter 35 132

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map