Inredning av korridoren i en panel hus lägenhet: 3 rekommendationer

Inredning av korridoren i en panel hus lägenhet: 3 rekommendationer

12 October 2017Som dekoration för korridoren i panelen huset är perfekt för bulk utskrift eller målning på väggenSom dekoration för korridoren i panelen huset är perfekt för bulk utskrift eller målning på väggen Under byggandet av lägenheter i panelen hus av olika slag, är korridoren en rektangel med ett litet område. För att ge den en visuellt stor, bör du överväga en design som måste ta hänsyn till smak och preferenser av människor, samt se vacker och elegant.


Garderob hall i panelen huset

Korridor i panelen huset på området är liten, och expandera det genom ändring av väggarna är nästan omöjligt. I detta fall är det nödvändigt att visuellt expandera. För att göra detta bör du använda hall dekoration dekoration material ljusa nyanser, och när du installerar garderoben ska välja färg några nyanser ljusare än. Detta kommer att ge ett snyggare utseende korridoren och undvika känslan av röran. Panel hus är av olika typer och några av dem är mycket lång korridor. I detta fall, kan en smal garderob placeras i slutet av korridoren.

Området korridoren i panelen huset ofta små, så garderoben bör skaffa ett djup av 50 cmOmrådet korridoren i panelen huset ofta små, så garderoben bör skaffa ett djup av 50 cm

Det bör följa vissa regler:

 1. Skåpet ska vara lättare än väggarna i hallen, kan du ordna dörr coupe skåp speglar, kommer det inte att hänga traditionella spegeln i hallen och använda glasdörrar i skåpet.
 2. Användningen av speglar i garderoben dörrarna tillåter visuellt förstora loppet av hallen, förutom reflektion av ljus, även om en liten lampa eller lampor kommer att bidra till att förbättra belysningen i hallen.
 3. Bäst av alla dessa garderober beställa individuellt med alla krav till stilen av hallen och det allmänna bilden av hela lägenheten;

Om storleken på hallen mycket liten, bör du tänka på en liten garderob, som förutom kontor för kläder och traditionella skjutdörrar finns för öppna hyllor för småsaker och en stol med sko ficka. Om hallen är en fri vinkel, kan du installera ett hörn garderob gjord på beställning, som kommer att dra full nytta av rymd hall.


Göra smal garderob hallen och dess innehåll

Beställa en garderob i hallen, du måste tänka på vad som kommer att vara i den. Traditionellt garderob satt ribban för galgar, hyllor och lådor.

Men det bör vara något ändra sin interna fyllning hall:

 1. Det är viktigt att i garderoben var pipe galgar, och de är bäst positionerade i bredd, vilket sparar ytterligare utrymme. Du kan göra en glidande galgar, men det bör komma ihåg att de inte tål en hel del vikt.
 2. Skåpet ska hylla lagring hattar, liksom små fack för olika tillbehör.
 3. Galler för skor eller speciella mesh korgar av olika djup och bredd. Rör om dem i enlighet med ett litet utrymme kvar för att enkelt ta bort ackumulerad smuts mellan korgen och bottnen av skåpet basen eller golvet.

Gör hallen i panelen hus kan vara mer funktionell med hjälp av garderoben coupe, utrustad med inbyggd spegelGör hallen i panelen hus kan vara mer funktionell med hjälp av garderoben coupe, utrustad med inbyggd spegelGenerellt är det bäst att plocka upp en garderob, där det finns många moduler och lagringssystem, och som kan ändras till någon annan om det behövs.

Garderob kan beställas som en separat, något annorlunda färg från basfärgerna, och som en del av hela möbelgrupper: hänga, säten, hyllor, etc. Detta är särskilt viktigt för små korridorer, endast när de beställs tas hänsyn till sin storlek, men också den plats där du planerar att sätta Möbel, så att det är ekologiskt passa in i utrymmet i hallen.

Glöm inte belysning, förutom den huvudsakliga ljuskällan är nödvändigt att göra punktkällor, både på specifika platser i Möbel, och i garderoben.

Inredning korridor i huset panelen: allmänna exempel och intressant idé

Panelen rymmer korridorerna har ofta en smal avlång eller rektangulär form och en nyans att tänka på när du skapar en design av korridoren.

Viktiga rekommendationer från designers:

 1. Det är viktigt att välja rätt design som smälter väl in i hela rummet. Detta uppnås genom rätt val av material, inklusive färger och ordentlig belysning.
 2. Funktionalitet i vissa fall, om utrymmet tillåter, längs ena väggen kan göra en smal garderob eller hänga ursprungliga hyllor, som kommer att fungera inte bara som dekoration, men också bära en del funktionell belastning.
 3. Vid finbearbetning korridor preferens ges till en slitstarkt material, eftersom korridoren är ansluten till hallen, som kommer in i damm och smuts. Dessutom korridoren, särskilt om levande många människor ofta gå, betar väggarna och därmed slitstarkt och inte fläckar material är mycket relevant.

Bakgrund ränder är väl lämpade för smala korridoren i panelen husetBakgrund ränder är väl lämpade för smala korridoren i panelen huset

På väggarna i korridoren kommer att optimalt Klistra in special korridor tapet eller tapet för målning, samt glasfiber. Rita på deras dozhzhen vara liten, eftersom det gör det möjligt att dölja alla små repor som oundvikligen förekommer. I stället för tapeter, kan du använda den venetianska gips och dekorativa sten, men sedan igen, allt beror på den totala stil och design av hela lokalen.

När det gäller efterbehandling taket, sedan om höjden tillåter det, kan du göra en komplex struktur gjord av gipsskivor med olika färgkombinationer och vacker belysning.

Om inte, då det bästa sättet är att installera spänn glänsande vita taket, som visuellt öka höjden på korridoren.


Utforma en liten hall i panelen huset: Tips 2017

Funderar designen en liten hall i panelen hus bör lösa problemet med att öka den visuella utrymme och spara en användbar område.

Att visuellt förstora en liten hall, med sin design nödvändigt att använda ljusa nyanserAtt visuellt förstora en liten hall, med sin design nödvändigt att använda ljusa nyanser

För att göra detta, följa några tips:

 1. Var inte i en liten hall i synnerhet i en studio röran hallen möbler, är det bästa alternativet för att installera inbyggda möbler.
 2. Visuellt hjälp öka utrymmet hall speglar, och för att spara värdefull område, de kan hängas på skåpdörren.
 3. Belysning spelar en viktig roll, är det nödvändigt att undvika stora mängder fixturer och att ge företräde åt en kompakt liten post från taket och ett par punkt armaturer. Ljus hall nära en yta av ca 10m2 kommer att räcka.
 4. Dekorera väggarna bör göra ljusa pastellfärger, gör ljus bakgrund det möjligt att expandera väggarna i hallen visuellt.

Samma tips gäller när du vill avsluta en trerummare. Trots den ganska stort område av lägenheter, korridorerna i sådana lägenheter är inte mycket kvadrat.


Den mysiga interiören i korridoren i platta huset (video)

Innan du börjar göra reparationer, är det nödvändigt att överväga utformningen och vilka material kommer att användas för dekoration, och som sedan kommer att användas möbler, olika tillbehör. Du kan spionera några design idé och efterföljande reparation, vänner, släktingar och bekanta genom att göra det något eget. Reparation av en liten hall, kan du göra det själv, men på global omstrukturering av hallen bör ändå lita på professionella designers och byggare av relevant behandlaren.

Design och reparation av korridoren i panelen huset (inredning foto)

20920 1 2l8xuxexsl8g804kww 6e604 10 10-51 18-56 23-18 45 1920x1080resizeinterior11465151357645354

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

map