The BlogInbouwkast - praktisch en functioneel meubel, harmonieus past in het interieur van alle lokaliteitenInbouwkast - praktisch en functioneel meubel, harmonieus past in het interieur van elke pomescheniyaSegodnya populaire manier van het interieur is een combinatie woonkamer en keuken ruimte. Dit is een handige oplossing voor degenen die de functionaliteit en comfort van de kamer voorkeur. Wanneer u een keuken-woonkamer is belangrijk om niet alleen naar de finish recht genieten, voldoen. Een zeer belangrijke stap in het ontwerp van de kamer is de selectie en plaatsing van meubilair. Vanaf de correcte uitvoering is afhankelijk van het halve werk. Ingebouwde keuken, woonkamer kan worden gemaakt in dezelfde stijl, en staat in contrast met elkaar.


Kasten in de keuken-woonkamer: de voordelen van de keuze

Woonkamermeubels moet zeer verantwoorde wijze worden gekozen. Bij het kopen van meubels is het belangrijk om aandacht te besteden niet alleen om haar stijl en schoonheid, maar ook de functionaliteit.

Woonkamer - een kamer die een verscheidenheid aan functies combineert - nemen de gasten ontspannen na het werk, zijn mensen die werken. Als de woonkamer met open keuken, moet de keuze van het meubilair bijzondere aandacht besteden.

Kast - een handige en praktische oplossing voor de woonkamer regeling. Het kan worden op maat gemaakt, die zal het te plaatsen een handige manier om ruimte te besparen en om het het juiste ding te verwijderen.

De voordelen van het kiezen van een kledingkast:

 • Het helpt om moeilijke problemen in het interieur op te lossen;
 • Mogelijkheid verdeling gedeelten in de kast volgens de klant;
 • Variabiliteit in het ontwerp van schuifdeuren;
 • Breed scala aan decoratie opties kabinet;
 • Capaciteit van de zaal bestemmingsplan;
 • Een aanzienlijke ruimtebesparing.

Zonering van de kamer met behulp van de kast is een populair ontwerp technieken die de ruimte functioneler kan makenZonering van de kamer met behulp van de kast is een populair ontwerp technieken die de ruimte functioneler kan maken


Hoogwaardige kast mag alleen worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het moet niet alleen mooi, maar ook veilig te gebruiken. Bij het kiezen van meubels is het belangrijk om aandacht te besteden aan de fabrikant, zijn reputatie bij de consument.

De succesvolle plaatsing van meubilair in de keuken-woonkamer

De opstelling van het meubilair in de keuken, de woonkamer heeft alvorens te denken, als reparaties worden uitgevoerd. Het combineren van de keuken en de woonkamer kan een aanzienlijke verhoging van de ruimte en maken het luchtig en licht. De keuze van het meubilair is erg belangrijk, omdat het het gemak van de instelling kan benadrukken of maakt het lastiger.

In de meeste gevallen, meubilair voor de keuken en de woonkamer zijn geselecteerd in dezelfde stijl die u toelaat om de twee gecombineerde kamers te harmoniseren.

Als verdieping ruimte is klein, en de plaats voor meubels hard ontbreekt, is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen en meer ruimte vrij door de ontmanteling van het balkon muren en deuren.Het is wenselijk dat alle meubels en decoraties in de keuken werden ontworpen in dezelfde stijlHet is wenselijk dat alle meubels en decoraties in de keuken werden ontworpen in dezelfde stijl

Opties voor de locatie van het meubilair kan als volgt zijn.

Zorgvuldige bestemmingsplan lokalen

een zithoek ontworpen voor ontspanning - In de keuken kunt u de bar en stoelen in de woonkamer te plaatsen. Ernaast vindt u een tabel die het mogelijk maakt om het gebied te gebruiken voor de maaltijden te zetten. In combinatie met de algemene loggia ruimte mogelijke verdeling apparaten en meubels onderdelen in deze zone. Bijvoorbeeld, in de voormalige lodge is geschikt voor een koelkast of te gebruiken voor het versieren van een kopje koffie met een kleine tafel en comfortabele stoelen.

Keuken en eetkamer

Woonkamer en keuken hebben een duidelijk onderscheid. De ruimte is multifunctioneel. De werkruimte is geschikt voor een eettafel, met een keuken en woonkamer delen.

prioriteit keuken

Locatie bar zakt in de keuken is wat telt. Het kan worden gebruikt voor het koken en eten, onderhandeling en vriendelijke gesprekken.

De ruimte in een klassieke stijl

Baken de zone zal helpen een grote eettafel. Deze kamer is de meest gezellige en comfortabel met een open haard, boekenkast en zacht tapijt. Keuken te bouwen in een rij.

Keuken in klassieke stijl moet zijn voorzien van houten meubilair met gesneden decoratie-elementenKeuken in klassieke stijl moet zijn voorzien van houten meubilair met gesneden decoratie-elementen

Voor de registratie van de gecombineerde ruimte kan een enkele stijl te gebruiken, maar u kunt experimenteren en spelen met contrasten.

Meubels in verschillende stijlen voor de keuken, gecombineerd met woonkamer

Moderne keuken-woonkamer kan worden ingericht in verschillende stijlen. Het is vanuit deze keuze is afhankelijk van het meubilair.


Elke stijl in het interieur heeft zijn eigen kenmerken. Dat ze moeten overwegen bij het kiezen van meubilair voor de gedeelde ruimte.

Wanneer u een keuken-woonkamer in elke stijl te maken is het belangrijk om de heerschappij van de juiste afbakening van zones volgen. Meubels moeten worden gekozen in overeenstemming met de algemene stijl, het moet worden gecombineerd met apparaten in de keuken en in de woonkamer decor items.

Elke stijl wordt gekenmerkt door de keuze voor een bepaald meubilair. Er moet rekening worden gehouden voor het uitvoeren van reparaties.

Provence

Meubilair in de stijl van de Provence moet worden gemaakt van natuurlijke materialen. Het moet worden gecombineerd met apparaten in de keuken.

Keuken ontwerp in de stijl van het land - het is de ideale combinatie van eenvoud en comfort in het interieurKeuken ontwerp in de stijl van het land - het is de ideale combinatie van eenvoud en comfort in het interieur

 Tussen meubels en apparaten moet sterk contrast, zodat ontwerpers wordt geadviseerd om geëmailleerde witte materialen te kiezen. Het beste is om een ​​gemaakte oude meubels gemaakt van onbehandeld hout gebruiken.


klassieke stijl

Classic omvat het gebruik van traditionele meubels. Het moet functioneel en praktisch zijn. U kunt een groot bureau te gebruiken, boekenkasten voor interieurdecoratie.

land

Meubels moeten overall, ruw en per se houten zijn. Een noodzakelijk onderdeel van deze stijl - het gebruik van hangprofiel.

modern

Het meubilair moet van hoge kwaliteit, stijlvol en functioneel. De uitlijning dient plaats te strikt te nemen in een rechte lijn. Met de hulp van meubilair, kunt u een eiland of schiereiland te creëren. Ze helpen om effectief zone van de kamer.

zolder

Stukken van meubels moeten stijlvol en modern zijn. Van meubels moet je alleen de meest noodzakelijke te kiezen.

De keuken gevormde high-tech, functionele meubel geplaatst strikte geometrische vormen, omvattende vervaardigd van glas en metaalDe keuken gevormde high-tech, functionele meubel geplaatst strikte geometrische vormen, omvattende vervaardigd van glas en metaal

 Meubels moeten natuurlijk worden verdeeld, is het onaanvaardbaar dat deze stijl strikte scheiding zones.

Hi-tech

Eenvoudige meubels zonder handgrepen en met moderne machines. Meubilair kan uit kunststof of metaal.

Meubilair voor keuken-woonkamer in dezelfde stijl

Keuken-woonkamer, gemaakt in dezelfde stijl, het ziet er mooi en elegant. Om de stijl goed te weerstaan, moet je aandacht besteden aan de selectie van meubilair voor de keuken en woonkamer.

Ontwerpers zijn van mening dat het belangrijkste kenmerk van de keuken in een stijl is het gebruik van de keuken eenheden als scheidingsteken tussen de zones. Kitchen set kunnen worden aangevuld met een bar of een septum.

Regels van uniforme stijl:

 • In de keuken moet in combinatie met het meubilair;
 • De keuze van de neutrale kleuren in de vorm van licht hout;
 • Met behulp van de gevels zonder handvatten;
 • Meubels, gemaakt in dezelfde stijl;
 • Met behulp van meubels metgezel.

Het interieur van de keuken woonkamer (video)

Het maken van de keuken-woonkamer in dezelfde stijl - een nogal ingewikkelde taak die vertrouwdheid met het basisontwerp technieken in het ontwerp ruimte van de kamer, slaapkamers en keukens vereist. Het kiezen van meubilair voor een gecombineerde woonkamer - een belangrijke stap in de beslissing om de ruimte te combineren. De meest redelijke oplossing zou zijn om de hulp van professionele ontwerpers die de nuances van de selectie van materialen voor meubelen, de lay-out en plaatsing weet te zoeken. Met self-inrichting van de ruimte is belangrijk om te onthouden over de blootstelling van een enkele stijl, zelfs als het wordt aangenomen, levendige spel van contrasten.

Ingebouwde keuken-woonkamer (foto)

0b2e24cbd80f2cb27ee794ec652670ef 11 10 15 65 77 105 411-min 544 828

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 1 =