Indien het plafond is wit: muren en de vloer om te kiezen welke

Indien het plafond is wit: muren en de vloer om te kiezen welke

12 October 2017Van oudsher werden de plafonds geschilderd in witte kleur, die wordt beschouwd als een symbool van zuiverheid en frisheidVan oudsher werden de plafonds geschilderd in witte kleur, die wordt beschouwd als een symbool van zuiverheid en svezhestiBely plafond - het is mooi en stijlvol. Het kan worden gevuld met een verscheidenheid aan technieken decoratie, die het gebruik van verschillende materialen omvatten: gipsplaten, verf, rek en verlaagde plafonds. Bij de keuze van het materiaal is het belangrijk om de mogelijkheden ervan kennen, in het bijzonder over het besluit om het plafond wit geven. Voor de keuze van het materiaal is het belangrijk om niet alleen het ontwerp van het plafond te overwegen. Maar ook de gehele interieur als een geheel. Indien het plafond is wit: muren en de vloer dient te worden met hen in harmonie.


Wit plafond: kenmerken verlaagde plafonds

Het maken van het plafond opgespannen doek is erg populair tegenwoordig. Dit is een handige en betrouwbare vorm van afwerking, die een hoge kwaliteit en mooie dekking zullen bieden voor vele jaren. We moeten weten waarom een ​​keuze van de kleuren moeten uiterst voorzichtig zijn.

Bij het kiezen van kleuren voor de plafonds, is het belangrijk om de aandacht te vestigen op het feit dat de schilderijen hebben een woning aan de omliggende interieur weerspiegelen. Dit betekent dat de kleur van het plafond extra kleuren kunnen nemen, als gevolg van muren en meubels. Daarom moet kleurtoon zeer zorgvuldig worden gekozen.

De meest klassieke optie is om te kiezen wit. Deze kleur zal niet misstaan ​​in het klassieke interieur, maar ook het interieur in een eigentijdse stijl.

White plafonds zijn perfect gecombineerd met alle geselecteerde voor het interieur kleurenWhite plafonds zijn perfect gecombineerd met alle geselecteerde voor het interieur kleuren

Voor- en nadelen van verlaagde plafonds met matte en glanzende textuur

 • Plafond bieden een perfect vlak oppervlak.
 • De kosten van de spanplafond wit plafond onder de kostprijs in kleur.
 • De harmonische combinatie van elke kleur in het interieur.
 • Elasticiteit, flexibiliteit en duurzaamheid zorgt voor een lange plafond.
 • Glossy plafonds visueel uit te breiden van de ruimte. Reflecterende verf visueel vergroot de hoogte van de plafonds.
 • Mogelijkheid om breedbeeld dat perfect zou kijken op een wit oppervlak toe te passen.

Bij de keuze van wit voor het plafond belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van de kleuren voor de muren. Ook kan de witte kleur aan het plafond worden gecombineerd met een contrasterende zwarte. Dit zal de kamer een stijlvol en origineel te maken.


Game van contrasten schept nepovotrimy kleurruimteGame van contrasten schept nepovotrimy kleurruimte

Grijs-wit plafond: de perfecte combinatie in het interieur

Gray is in staat om de kamer een sfeer van comfort en elegantie te geven. Het heeft een unieke kwaliteit om fouten te corrigeren in een combinatie van kleuren, soms het opslaan van de kamer van de nieuwe reparatie. Deskundigen adviseren om zorgvuldig gebruik maken van een grijze kleur in het verfraaien van het gebouw, aangezien elke grijstint heeft zijn eigen kenmerken.

Grijstinten: • De toon van de hemel voordat de regen;
 • De toon van wilgentakken;
 • Mouse toon.

Grijze kleur past perfect met de witte helderheid en dempen het creëren van een rustige sfeer in elke ruimteGrijze kleur past perfect met de witte helderheid en dempen het creëren van een rustige sfeer in elke ruimte

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet wordt aanbevolen om pure kleur te gebruiken. Bijvoorbeeld, het plafond decor categorisch verkeerd om de toon van een stormachtige hemel te gebruiken.

Het beste is om de schaduwen van grijze pakken oranje en lichtgele kleur, die kan worden gevonden in een houten decoratie aan te passen. Dergelijke kleuren kan worden gevonden in de kleuren licht eiken, walnoot, beuken, els en acacia.

In een uitvoering van het plafond is het beste combinatie van zacht grijze kleur met fijne witte tinten: crème, karamel, melk.

Witte muren en het plafond in het interieur

De witte kleur van de muren en het plafond in het interieur - een van mijn favoriete ontwerpen. Achterhaalde idee dat deze combinatie herinnert ziekenzaal. Integendeel, witte harmonie, ontlaadt de sfeer in de kamer, waardoor het een neutrale, ontspannen.

Bij het decoreren met een witte kleur stoot de permanente angst voor besmetting, dan moet je geen zorgen - de moderne materialen om ze met succes te confronteren met een vlekbestendig eigenschappen.

Witte kleur in het interieur heeft veel voordelen, die zal variëren afhankelijk van welke materialen worden gebruikt voor de decoratie.

voordelen wit

 • Kamer verlichting. White heeft een reflecterende eigenschap, waardoor het effect van een lichte kamer.
 • Vergroting gebied. White breidt de ruimte, zodat de kamer zal groter en plafonds lijken - hoger.
 • Interieur. De witte kleur maakt het mogelijk om te dromen en opent een breed veld voor experimenten. Het gebruik van verschillende materialen in de decoratie op een witte achtergrond - een winnende keuze voor elk interieur.
 • De harmonieuze effect op het lichaam. White heeft een gunstig effect op de geest, geeft energie, en een gevoel van lichtheid en rust.

De witte kleur biedt grote kansen voor de decoratie van de muren en het plafond. White harmoniseert de ruimte, maken het tot een stijlvol, origineel en uniek.


De kamer is ingericht in het wit, heeft het een speciale reiniging energieDe kamer is ingericht in het wit, heeft het een speciale reiniging energie

Belgische plafonds: prijs en kwaliteit

Onder de fabrikanten van verlaagde plafonds toegewezen Belgische fabrikanten die hoogwaardige plafond te produceren tegen een betaalbare prijs. twee grote fabrikanten zijn vertegenwoordigd in de binnenlandse markt.

Belgische fabrikanten van verlaagde plafonds:

 • Polyplast. De fabrikant biedt een naadloze stof met hoge sterkte.
 • Mistral. Het bedrijf produceert naadloze stof tegen een betaalbare prijs, die het gebruik van de verwarming voor de installatie vereist.

België won zijn producten op de markt als gevolg van hoge kwaliteit, in combinatie met de lage kosten van elastische stoffen.


Belgische plafonds niet verliezen hun kleur en textuur voor een lange tijd, niet ruiken, geen onderhoud en speciale zorg en een betaalbare prijs niet nodigBelgische plafonds niet verliezen hun kleur en textuur voor een lange tijd, niet ruiken, geen onderhoud en speciale zorg en een betaalbare prijs niet nodig

Het is belangrijk op te merken dat de uiteindelijke prijs niet wordt bepaald door de kosten van materialen, en prijsstelling producten, die elk heeft zijn eigen.

Fabrikanten van België biedt een breed scala van elastische stoffen. Ze houden ons strikt aan de Europese normen op het gebruik van uitsluitend gecertificeerde, milieuvriendelijke materialen die veilig zijn voor de menselijke gezondheid.

Gips wit plafond (video)

Inhoud plafond wit - uitstekend design oplossing. White biedt volop kansen voor de kamer decor. De neutraliteit kunnen we ons concentreren op het interieur, wanden en in het veld, ingericht in een andere kleur. Het is belangrijk dat alle kleuren harmonieus werden met elkaar gecombineerd. Stijlvolle witte kleur heeft een goede compatibiliteit met een van de kleuren, maar het is de moeite waard gezien het feit dat de witte ook van verschillende kleuren kan zijn.

Wit plafond in het interieur (foto)

2 3c2f4bb604ffc2202f59c73f134d5f66 124 121 141 520x0resizeinterior78031334659090 10060650 7625897orig-1 1364839492coff3 1431546273belyjgljancevyjnatjazhnojpotolok1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 94 =

map