Inbouw Plafond: stijlvol en mooi

Inbouw Plafond: stijlvol en mooi

12 October 2017Armaturen door een deskundige van zijn ambacht geïnstalleerd, geld besparen en vul unieke kleur woning Armaturen door een deskundige van zijn ambacht geïnstalleerd, geld besparen en vul unieke kleur pomeschenieVstraivaemye woonverlichtingsinrichtingen voor plafond, in aanvulling op hun directe doel - om de kamer te verlichten zijn ook een goede decoratief, low-cost design oplossing. Deze verlichting is erg handig. Lampen zijn compact en eenvoudig te installeren. Dit kan worden gedaan door uzelf, met je eigen handen, waar het echt nodig is.


In de slaapkamer, kan deze lampen worden aangebracht aan het hoofdeinde van het bed, in de keuken - direct boven het werkgebied. Zoals voor de woonkamer, zou er meer geschikte accommodatie in het midden van de kamer. Echter, een appartement of een huis - is niet alleen de reikwijdte van deze dekking.

Ingebouwde LED-lampen voor plafond

Ingebouwde LED-lampen zijn geschikt waar u licht nodig. Het bereik van de toepassing ervan is zeer breed.

van toepassing:

 • De appartementen en huizen;
 • musea;
 • Bij tentoonstellingen;
 • In kantoren;
 • In cafés en bars, enz.

Met behulp van schijnwerpers, bijvoorbeeld, is het mogelijk om de kenmerken van een bepaald interieur of lay-out te benadrukken.


Voordelen veelzijdige armatuur is de hoge verhouding van de verlichting die door hen en de mogelijkheid om de grenzen van de gebouwen visueel uit te breiden Voordelen veelzijdige armatuur is de hoge verhouding van de verlichting die door hen en de mogelijkheid om de grenzen van de gebouwen visueel uit te breiden

Het gebruik van dergelijke lampen met LED-lampen, kan een goede marketingtruc te isoleren, zodat de verkochte goederen, of een commercieel aanbod.

Ingebouwde LED-verlichting kan een goede bron van niet alleen licht, maar ook om de meeste aandacht van de potentiële kopers aan te trekken.

Straat lampen, verzonken in het plafond

Voordat u een straat licht te selecteren, is het noodzakelijk om de plaats van bestemming nauwkeurig te bepalen zonder de aanschaf van een "just in case", en voor een bepaald doel.Om dit te doen, moet u overwegen:

 1. plafond design;
 2. hoogte;
 3. Vereiste verlichting gebied.

Daarnaast is het bereik van de outdoor plafondinbouwarmaturen, in tegenstelling tot de lampen gebruikt in huizen en appartementen, op basis van een aantal andere canons.

Voorzien van een selectie van de straatlantaarns:

 • Verhoogde mechanische sterkte;
 • Corrosie;
 • Stof- en vocht;
 • Bestandheid tegen weersinvloeden.

Overhead lampjes zijn ideaal voor de verlichting van de kamer met een laag plafondOverhead lampjes zijn ideaal voor de verlichting van de kamer met een laag plafond 

De meest voorkomende vormen van straatlantaarns - overhead en verzonken.

Overhead lichten zijn het meest van toepassing. Ze kunnen zowel het plafond en de muren worden bevestigd. Ze zijn stevig vast en zijn niet bang voor windstoten.

Embedded wordt gebruikt wanneer de plafondhoogte laag is, of waar ze worden gebruikt als lichtontwerper. Dergelijke lampen zijn zeer stabiel en wordt verder beschermd door het plafond vlak.

Typen lampen in het plafond zijn er veel verschillende types.


soort:

 1. gloeilamp;
 2. ontladen;
 3. LED;
 4. Fluorescent.

Voor straatlantaarns, in het bijzonder, de meest populaire op het moment dat zijn LED-lampen. Dit komt omdat de diode lampen zijn zuinig en duurzaam.

Criteria voor de selectie van LED-lampen (video)

Inbouwspots in het plafond universele apparaat

Verzonken plafond lampen zijn erg populair en in de vraag. Lampen kunnen ofwel uitsteekt boven het plafond en onopvallend.


Spotlights vond het meest populair bij de consument.

Natuurlijk, dit is een zeer goede reden.

Reden voor selectie:

 • compactheid;
 • Lage prijs;
 • Een verscheidenheid van vormen (rechthoekig, vierkant, rond), kleur, materiaal en ontwerp. Meer tonen duidelijk aan foto- en videomateriaal.
 • De mogelijkheid om de ruimte van de kamer ten goede te veranderen, onherkenbaar.
 • Geschikt voor elk type en plafondconstructie.
 • Er zijn een-, twee-, drie. Roterende en niet-roterende, die sterk verbetert hun functionaliteit.
 • Het is onontbeerlijk voor de lokale verlichting.
 • Geschikt voor algemene verlichting.

Het gebruik van spotlights zal een aanzienlijke vermindering van de cash kosten van de elektriciteitsrekeningHet gebruik van spotlights zal een aanzienlijke vermindering van de cash kosten van de elektriciteitsrekening

 Deze redenen genoeg om dit soort lampen te kiezen.

De afmetingen van de ingebouwde plafondinrichtingen

Moderne ingebouwde verlichting niet altijd vrij compact apparaat.

De belangrijkste soorten van inbouwarmaturen:

 1. Lichtpanelen (of LED-paneel). De meest voorkomende maat - 595 × 595 mm. Het is het plafond cassette maten Armstrong.
 2. Schijnwerpers. Round lamp komt het meest voor. Spotlights diameter varieert van 55 - 85 mm. Boven het plafond armaturen uitsteken ten hoogste 50 mm.

Spotjes zijn populairder in woonwijken. Ze zijn compact en kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk plafond.

In kantoren, entertainment en winkelcentra, veel Armstrong plafondsysteem, vandaar de toegenomen belangstelling leidde panelen.

De voordelen van de beschreven lampen zijn voor de hand liggende, elk van hen heeft een niche gewonnen in de consumentenmarkt.

De belangrijkste soorten inbouwarmaturen (video)

Ingebouwde vierkante lichten op het plafond

Het spreekt voor zich dat, gezien dit formulier, kun je zien dat ze niet geschikt zijn voor elk interieur.

Vaker wel dan niet vierkante armaturen worden gebruikt in kantoren, winkels en bedrijfsruimten. Echter, in de afgelopen jaren, zoals lichtbronnen zijn gebruikt in appartementen en huizen.

"Blame" naar een verscheidenheid van stijlen waarin ze zijn, deze armaturen passen perfect.

stijlen:

 • Modern. Style (in dit geval, de stijl van de vroege 20e eeuw), gebogen lijnen goed te combineren met vierkante lichten.
 • Kubisme. Ondersoort van de moderniteit. Gekenmerkt door duidelijke geometrische vormen.
 • Ethno. Hier is er een aanwezigheid in India, Afrika, de Arabische landen en Japan. Interieur elementen: rijstpapier, bamboe, matglazen - hier de geschikte inrichting.
 • Minimalisme. Beknoptheid, soberheid van vormen, kleuren en de monotonie van een minimum van decoratieve elementen.

Diverse ontwerp plafondarmaturen helpt bij vele problemen van het interieur op te lossenDiverse ontwerp plafondarmaturen helpt bij vele problemen van het interieur op te lossen

Meubels strikte vormen, planken, kasten, stoelen en banken transformatoren uitermate geschikt voor combinatie met dit soort lampen.

Ingebouwde vierkante plafond lampen worden gebruikt waarbij gericht licht nodig is.

Lampen, in essentie, zijn halfgeleiders, en dit is het laatste woord in de moderne lichttechniek.

White ingebouwde verlichting in het plafond

De kwaliteit van het licht van invloed op de kwaliteit van het werk en vrije tijd. Daarnaast .ekonomichnost ook niet de laatste record.

Ieder weldenkend werkgever wil de voorwaarden voor werk te creëren, en, tegelijkertijd, bespaar je geld.

LED-armaturen voor het kantoor - is de beste optie, dat alle nodige kwaliteiten combineert voor dit.

LED-verlichting ingebed soort uitrusten het interieur van kantoren en winkelcentraLED-verlichting ingebed soort uitrusten het interieur van kantoren en winkelcentra

Reden voor selectie:

 1. Helder wit licht benadert het daglicht;
 2. Geschiktheid voor hoge plafonds;
 3. ergonomie;
 4. Laag stroomverbruik - tien keer zuiniger dan gewone gloeilampen;
 5. Lange levensduur - tot 80.000 uur;
 6. Eenvoudige installatie;
 7. compactheid;
 8. Geen verblinding en knipperen;
 9. Geen giftige stoffen;
 10. Security.

Lampen zijn niet goedkoop, maar de kosten zijn gemakkelijk terugverdientijd. In aanvulling op al het bovenstaande, doe de lichten geen speciale verwijdering, zoals bijvoorbeeld fluorescerende of energie-efficiënte, kwikvrije vereisen. Ze zijn brandveilig.

Plafond geleid bezitten lage thermische geleidbaarheid en serveren versieren strekken en valse plafondsPlafond geleid bezitten lage thermische geleidbaarheid en serveren versieren strekken en valse plafonds

Grote verlichting straal minimaliseert het aantal armaturen die een dubbele besparing geeft: het kost minder energie en ook geld om extra apparatuur te kopen voor verlichting.

Natuurlijk, voor een lange tijd gediend als een lamp, moet je om ze te kopen van een gerenommeerde fabrikant.

Inbouw LED verlichting Plafond

De noodzaak om energie te besparen groeit van jaar tot jaar, als gevolg van de steeds toenemende elektriciteitstarieven. Echter, er zijn een aantal manieren, met behulp waarvan, je niet kunt zitten in het pikkedonker, maar op constant schakelen verlichting, en zelfs geld te besparen.

Een manier om geld te besparen zonder aan comfort, is de aanschaf van LED-panelen.

En dat is belangrijk. in aanvulling op tastbare besparingen, het panel led-achtergrondverlichting zorgen voor grenzeloze fantasie van ontwerpers en architecten.

Zo is de voordelen van LED-panelen:

 • Een ernstige daling van de kosten van elektriciteit;
 • Het maken van de meest gewone leefruimte tot een moderne, stijlvolle accommodatie.

Voordat u openen onbeperkte mogelijkheden om uw appartement te verbeteren, omdat het licht, in dit geval is er geen inerte gassen, niet spiraal, en kristallen. Ze bijna niet te verwarmen, niet de vervelende flikkering effect als gevolg van die van invloed op het zenuwstelsel en de visie niet.

Spot verlichting in het interieur (video)

Tot slot, is het noodzakelijk om de balans op van wat er is gezegd te nemen. Verzonken in het plafond - perfecte oplossing, niet alleen voor het kantoor, werkplaats of productielocatie, maar ook voor alle gebouwen of straatverlichting faciliteiten. De belangrijkste redenen voor het selecteren van - efficiëntie en goede lichtkwaliteit. Naast deze factoren, is er ook een concentratie van licht in bepaalde gebieden van het terrein en aangrenzende gebieden. Lampen zijn meestal gunstige prijs, de mogelijkheid van het werken in omstandigheden van temperatuurveranderingen en de schadelijke effecten van atmosferische verschijnselen. Lampen zijn duurzaam in alle opzichten: van de LED's aan de romp. Kortom, gezien de keuze zelf volledig gerechtvaardigd!

Ontwerp plafond met verzonken lampen (interior foto)

1yhjm2 15-1 33 123 0151 1075 2459-4 2459-6 3291 2459-10

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

map