Idéer och variationer: en byrå med en spegel i sovrummet

Idéer och variationer: en byrå med en spegel i sovrummet

12 October 2017Sminkbord i sovrummet - en mycket funktionell möbelSminkbord i sovrummet - en mycket funktionell del av intereraPrednaznachenie varje möbel bör helst ange maximal komfort. Är att vara bekväm, funktionell och vacker. Och viktigast av allt, relevant, inga krusiduller. Det är först och främst, om storleken på rummet, där det kommer att ligga, och stil. Om du till exempel har ett litet sovrum och en byrå anständigt platser är inte där för att sätta "ett nej, ett bord" är inte nödvändigt. I denna uppgift, det finns alternativa lösningar.


Skåp med spegel i sovrummet: för små rum

Tumba är vanligtvis låg, inte mycket brett, rymlig och oftast ingår i sovrumsmöbler. Och därför kan betraktas som en kandidat för placera toalettbord / byrå i sovrummet. Det är oftast nattduksbordet, men inte nödvändigtvis begränsat till denna plats, kan du ta en improviserad boudoir.

Det finns bra alternativ för relativt höga och mycket rymlig piedestaler, som blir centrum för en modern sovrum koncept. Design samtidigt minimalistisk, men teman och konstnärliga. Släta, möjligen blanka ytor utan handtag och annan armatur uppenbara. Inuti detta skåp är indelad i fack, som är mycket bekväma platser för lagring.

Sminkspegel med en glansig yta är i stånd att visuellt öka utrymmet i ett litet rumSminkspegel med en glansig yta är i stånd att visuellt öka utrymmet i ett litet rum

Plocka upp en spegel för en modern, kanske lite futuristisk piedestal, det finns ett samband mellan objekten. Till exempel, speglar och kant stenmaterial eller form, stil, struktur. Bänkskiva sten dekorera din favorit tillbehör i samma stil. Om rummet är små, blanka ytor hjälp i den visuella expansionen rymden.

Konsol med en spegel i sovrummet: många ansikten och mode

Console bord har ännu inte blivit så välbekant del i våra hem och i frekvensen av ansökan det fortfarande inte konkurrera med sängbord. Men det är en fråga om tid, för i dag försäljningen av konsoler på allvar ökat - det ser intressant för många piedestaler och tabeller, och anpassar sig perfekt till funktioner i rummet.


Konsolbord kan vara vad du vill stil, form, längd och höjd, men det kommer att minska. Detta är dess huvudsakliga funktion, och eftersom det är så ofta i små rum. Sätt den på korridorer, hallar under trappor. Tabeller är universella - de är bra i alla rum, inklusive - sovrum.

Console för ett sovrum kan göras av olika material och olika i stil och formConsole för ett sovrum kan göras av olika material och olika i stil och form

Höjd konsoler -. 70 till 110 cm hög konsol används vanligen endast för dekorativa ändamål. Om du kommer till konsolen används ibland som ett skrivbord, ska dess höjd vara 75-85 cm.

Gör konsol tillverkade av olika material:  • plast;
  • trä;
  • sten;
  • Smidesjärn;
  • Glass.

Ofta i en design stängda skåp där, glidande lådor, olika hyllor. Om konsolen visas även bara dekorativa, kan det försämra något uppmärksamhet - till exempel ofta konsolen döljer radiatorer.

I sovrummet spelar konsolen en roll ofta sminkbord, eftersom på det hängde en spegel. Vid rätt tidpunkt, kan det också vara ett skrivbord. Full, naturligtvis inte göra jobbet åt honom, men sitter lite med en bärbar dator eller en bärbar dator som du kan.

Sminkbord med en spegel i sovrummet: är på modet

Sminkbord med en spegel i sovrummet - en månghundraårig tradition. Dessa tabeller har blivit mycket populärt i barocken, då de placerades i mitten av rummet och lockar all uppmärksamhet. Modern sminkbord med en spegel - det är den tidpunkt då funktionaliteten av mer snarare än dekorativa. Även om moderna samlingar representerar de modeller som du vill köpa direkt.

Kanske en del människor tror att sminkbord med en spegel i sovrummet - är det senaste århundradet, men de moderna samlingarna erbjuder ett stort urval av mannekängerKanske en del människor tror att sminkbord med en spegel i sovrummet - är det senaste århundradet, men de moderna samlingarna erbjuder ett stort urval av mannekänger

Den bekväma dressing:

  • De späckade bara hyllor, fack, lådor, skåp - om det är en riktigt bra modell för modern, eftersom kvinnor inte behöver fundera över hur och var man lagra alla;
  • Modeller med omvandlings ytor är särskilt populär - så utvecklar en rörelse spegel, och innan du avslutade skrivbord;
  • Mycket ofta fönsterområdet helt klart som funktionellt fylla - sminkbord med fällbara spegel kan vara mycket användbart för att applicera make-up behöver bra dagsljus.

Många artister helt enkelt återupplivade gamla mormors toalettbord. Det är en långsam process som kräver ansträngning, pengar och kompetens, men resultatet är värt det. Endast en spegel, som regel, måste bytas ut.

Spegel och byrå i sovrummet

Om du väljer att hänga ovanför byrå spegel, en plats där man kan sätta byrå i sovrummet blir mindre. Bed i spegeln bör inte påverka praxis visar att detta är ett dåligt beslut. Eftersom det anses vara en idealisk plats, var och riktade sänggavel. Och om bröstet till samma låga, kommer den att användas som sängbord.


När du väljer en spegel och byrå för ett sovrum, uppmärksamma att bygga kvalitet, arbetsmekanismer och den övergripande designenNär du väljer en spegel och byrå för ett sovrum, uppmärksamma att bygga kvalitet, arbetsmekanismer och den övergripande designen

Att köpa byrå, kvalitet, design och, viktigast av allt, glidmekanismer. Modellen, där guiderna har en plastklämma, är naturligtvis billigare, men deras liv är inte så lång. Tillbehör bör helst vara av hög kvalitet om du köper en sak är inte för ett par års användning.

Dressing tabell med spegel (video)

Färg bröstet för sovrum, kan du välja någon - från vitt till wenge, beroende på den totala inre. Du kan göra det en ljus accent i likhet med andra heminredning. Dekorera ytan i bröstet favorit tillbehör - en vas, statyetter, klockor, ljus och ljusstakar, ramar, lådor, etc. Håll där boken du läst, eller har för avsikt att läsa. Smycken handgjorda är inte mindre relevant i utsmyckningen av byrån.


Utmärkt val!

Exempel spegel med en spegel i sovrummet (foto inre)

4218 01-IREN 8 009.027 23 30e483bd741d73b8f86937a27e1ef0b4a640edf4 557d51b051a1f345dc6419e2cd3759d690298 893c76820f1147ea0ec927ae9749111d 1257 021216borneo

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map