Ideeën voor het huis patchwork

Ideeën voor het huis patchwork

12 October 2017Vandaag needlewoman over de hele wereld gebruik maken van de patchwork stijl aan het interieur van het huis te versierenVandaag naaister over de hele wereld gebruik maken van de stijl van patchwork voor interieurdecoratie domaTehnika patchwork genoemd patchwork, is populair over de hele wereld. Aanvankelijk dergelijke vaartuigen voor het hergebruik van ongewenst weefsel. Vandaag patchwork is een art direction. Met het gebruik van deze techniek zijn gemaakt zakken, theepot warmers, dekens, kransen, kussens en zelfs een aantal kledingstukken.


Patchwork: ideeën voor inspiratie en stijlkenmerken

Patchwork recent vaak gebruikt door de meest beroemde ontwerpers. Fangled techniek wordt veel gebruikt in de decoratie van meubels. Webs gemaakt met behulp van deze techniek kan worden toegepast op de taille van de oude bank.

Zelfs de muren van het appartement kan worden uitgegeven met een patchwork techniek. Het interieur ziet er erg origineel en vrolijk. Het belangrijkste ding - overdrijf het niet, anders zal de ruimte kleverig en smaakloos kijken.

De wand is ingericht in de techniek van patchwork, zal een kamer originaliteit en het comfort van thuis te gevenDe wand is ingericht in de techniek van patchwork, zal een kamer originaliteit en het comfort van thuis te geven

Ook kan deze techniek worden gebruikt voor:

 1. Kussens. Als u wilt dramatische veranderingen in de slaapkamer, dan fabriceren van een patchwork stof, en obsheyte met de hulp van een kussen.
 2. Covers op de notebook. Een dergelijk product kan een prachtig geschenk zijn, en geef de persoon een veel positieve emoties.
 3. Fabricage van handtassen en cosmetische zakken.

Nieuwe items in de stijl van patchwork

Interessante trends in quilten en patchwork niet moe om hun fans te plezieren krijgen. Laatste mode trends heeft woondecoratie met de hulp van Japanse stijl quilt geworden. Zulke dingen aan de franje of kwastjes te versieren. De basis voor producten die in de Japanse stijl, nam zijde.


Japanse stijl visitekaartje heeft de techniek van worden "Sachiko." Voor een lange tijd werd alleen gebruikt voor de productie van dikke dekens en bovenkleding. Echter, ontwerpers hebben gemerkt dat deze techniek is perfect voor het maken van patchwork vervalsing.

Als je een fan bent van de nieuwbakken gadgets u is perfecte tas patchwork. Voor de vervaardiging raadpleeg lap grijze materiaal voor de voering, interlining, padding polyester, hamer en grafiekpapier. U vindt er ook een naaimachine nodig.

Bag in patchwork stijl - lichte en opvallende accessoire voor fashionista's van vandaagBag in patchwork stijl - lichte en opvallende accessoire voor fashionista's van vandaag

De werkwijze voor het vervaardigen van de zak als volgt: • Eerst moet je het patroon te tekenen. Om dit te doen, sleept u het detail van de zakken op de grafiek papier. Denk goed na over het ontwerp van het product.
 • Verdeel het stuk in 4 gelijke blokken. De grootte van elke moet 75x75 mm. In een blok van de toekomst nodig om het patroon te tekenen. Voor de productie, dan heb je restjes van stoffen uit verschillende kleuren nodig hebt. De breedte van elk stukje niet meer dan 25 mm.
 • Sluit alle strips in paren.
 • Snijd vervolgens het werkstuk. Als gevolg hiervan, moet u een stukje van een rechthoekige vorm, afmeting 40h25 mm.
 • Sluit elke rechthoek paren. Maak randen details met stroken bruine stoffen rand van elke rechthoek.
 • Verder, het snijden van de stof die u wilt gebruiken voor de achtergrond, om de grootte van de driehoeken gelijk.
 • Gestikt decoratieve elementen op de achtergrond stof.
 • Alles patronen zijn verbonden door een plakband.
 • Naai gevormde insert in detail.
 • Breng de patroondelen op de stof. Vergeet niet om een ​​kleine vergoeding te verlaten.
 • De Pad, zelfklevende interlining, vulling polyester en onderliggend weefsel.
 • Maak een quilt zakken met behulp van hechtingen.
 • Van het basisweefsel twee stroken gesneden, de grootte van elk 130 met 450 mm. Tussen strepen Naai slang slot.
 • Vykroyte van het basisweefsel zijn twee stroken. De grootte moet 35-120 mm. Omsluiten het patroon sintepon en naaien.
 • Vervolgens kunt u genieten van een Pattern zijpaneel van de zak. Om dit te doen, drie-dimensionale kralen die naast de rits zal worden gevestigd, en rijg ze "oren".
 • Van het onderliggende weefsel vykroyte één strook van 40-1300 mm. Het zal dienen als een riem voor de toekomst van de zak.
 • Snij de onderdelen zak en naai het werkstuk randstrook.
 • Naai het handvat om de tas.
 • Alle items sostrochite. Knip de overtollige stof.

Ideeën voor zakken patchwork (video)

Kerstmis ideeën voor fakes patchwork

Producten die in patchwork stijl, kan een geweldige aanvulling op het interieur woning van de New Year's zijn. Zo kan de bal worden gedaan om kerstbomen te versieren. Voor de productie, zult u een bal-base, fluweel stukken van verschillende kleuren, gouden draad, een mes, een marker, een lange naald, schaar nodig.

Het beste is om de bal te pakken voor de stichting, gemaakt van schuim. Als u niet wilt dat het object zelf te maken, krijg je een kogel op basis van bloemen oase in een speciale winkel.

Bij de vervaardiging van de kerstballen kunnen patchwork deelnemen aan zowel volwassenen als jonge leden van de familieBij de vervaardiging van de kerstballen kunnen patchwork deelnemen aan zowel volwassenen als jonge leden van de familie

productie speelgoed algoritme is als volgt:

 1. Eerst moet je doen met een naald door-gat in de bal. De punctie moet strikt worden gedaan in het midden van het product.
 2. Met de hulp van een naald, een tekening. De samenstelling kan willekeurig zijn, en wordt alleen beperkt door uw verbeelding.
 3. Vervolgens moet je snijdt met behulp van briefpapier mes te maken. notch lengte mag niet meer dan 1 centimeter zijn.
 4. Vervolgens werd van elk stuk stof gesneden werkstuk. Zijn vorm en grootte zal worden bepaald op basis van het patroon dat u kiest. Het is vermeldenswaard dat tijdens het snijden moet worden overgelaten ongeveer 5 mm naad.
 5. Voorzichtig zet uw doek in een snede aan de bal. Herhaal deze procedure tot totdat volledig zal niet het oppervlak van de bal te dekken.
 6. Steek de naald gouden kant eerder een knoop met een hand en doorboren de ballon. Hierna het touw.

Versier het huis kan worden kussens, gemaakt in een lappendeken stijl. Het is ook mogelijk om een ​​boom stand of krans te produceren. Alles wordt alleen beperkt door uw verbeelding.

Quilt in het interieur van kind

Interieur kwekerij kan een groot aantal verschillende producten, gemaakt in een lappendeken stijl zijn. Een goed ontwerp oplossing kan een gordijn gemaakt van deze technologie.

Voor het naaien van gordijnen is het beste om een ​​katoenen doek of zijde te gebruiken. Voordat u begint, is het wenselijk om het doek te strijken om de verschijning van de krimp te voorkomen. U kunt ook gesteven linnen.

Gordijnen en andere accessoires, in de techniek van patchwork, zal uiteraard kijken in de kamer van een kind of tienerGordijnen en andere accessoires, in de techniek van patchwork, zal uiteraard kijken in de kamer van een kind of tiener


De productie van gordijnen in de volgende volgorde:

 • Meet de grootte van uw raamopening.
 • Vervolgens gesneden uit de werkstukdoek residuen rechthoekige of vierkante configuratie. Bij het selecteren Patches Maattabel hoogte en breedte van de raamopening.
 • Maak vervolgens de twee lap tegenover elkaar, en slijpen van hun rechte naad.
 • Progladte naden ijzer, schroot en andere soortgelijke manier te naaien.
 • De overtollige stof rond de snijkanten.
 • Behandel rand van de gordijnen.
 • Sluit de gordijnen op de richel. Als u gebruik maakt van klittenband, naai naar de top van de gordijnen van de kleverige element.

Indien gewenst, voeg een interieur kwekerij kan worden met behulp van dekens of speelgoed vervaardigd met behulp van deze technologie.

Originele ideeën in de kunst van patchwork accessoires (video)

Patchwork - een uniek soort van handwerken. Met deze technologie kunt u ook een interessante decoratie voor uw interieur te creëren en zelfs bekleding voor meubels. U kunt elke stoffenschroot gebruiken voor de vervaardiging van huishoudelijke artikelen in het bijzonder. Maak elke vervalsing met behulp van patchwork misschien zelfs een beginner, omdat dit type handwerken is eenvoudig.


Patchwork ideeën (foto)

059e73afe4c26dXL 0cfc45f8544b8bXL 01 ---- 4-7 05-Podushka-kniga 05 ---- 18ed9dd2e885 55e57ef0 111 964original

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 24

map