Ideeën over hoe om de kamer te verdelen in twee zones: een slaapkamer en een woonkamer, keuze van veilige staan ​​en 35 foto's

Ideeën over hoe om de kamer te verdelen in twee zones: een slaapkamer en een woonkamer, keuze van veilige staan ​​en 35 foto’s

12 October 2017Slaapkamer en woonkamer in een kamer moet harmonisch gecombineerdSlaapkamer en woonkamer in een kamer moet in harmonie sovmeschenyVo vele appartementen het in de mode te combineren lokalen doen geworden, dus het wordt steeds belangrijker vraag hoe de kamer te verdelen in twee zones - een slaapkamer en een woonkamer, een foto van die kan worden gevonden op vele plaatsen. Op de foto ziet het er goed uit, maar niet haasten om uw favoriete ontwerp opties over te dragen in het appartement. Hoe meer tijd wordt besteed aan een gedetailleerde analyse van het plan, dan zou het resultaat meer praktisch zijn.


De functionele aspect is van cruciaal belang

Eerst moeten we kijken naar de portemonnee. Het gaat om het budget uitvoering, dan is het bed is gescheiden door middel van de ruggen van de zetels. Als u de juiste toon en de textuur van het materiaal van de twee zetels te kiezen, is het niet de indruk van de ruimte congestie te geven. Een belangrijke rol is hier weggelegd voor de kleur en textuur van de muren, gelegen in het hoofdeinde gebied. Je nodig hebt om de kleuren te combineren, zodat de visuele ruimte van de zitting en de muur geleidelijk verhoogd.

Vanuit praktisch oogpunt, moet de nadruk op een donkere tint stoelen geplaatst, die geleidelijk lichter bij het naderen van het hoofdeinde van het bed. Complement interieur shutters kunnen stijlvol en kamerplanten. Meer opties beschikbaar voor degenen die genoeg financiën hebben.

Gecombineerde woon-en slaapkamer moet zeer functioneel zijnGecombineerde woon-en slaapkamer moet zeer functioneel zijn

Overzicht van de belangrijkste ontwerp van de aanbevelingen als volgt:

 1. De ruimte in de kamer is verdeeld in 2 zones. In de intieme besteden intieme of zakelijke gesprekken en in het openbaar - gasten begroeten. Bovendien is het bed in een intieme omgeving.
 2. Comfortabele sfeer te creëren een pasteltinten. Ze hebben geen menselijke arbeid irriteren of te ontspannen. De gebruikte foto's, een spiegel of een paneel zo klein decoratieve objecten.
 3. De overvloed aan glazen oppervlakken - een aanbeveling dat alle ruimte "lucht" maakt. Hoe kleiner het oog kleeft alleen dezelfde punten, hoe meer vrijheid daar.

"Screaming" als te "ziekenhuis-witte" kleur moet niet aanwezig zijn in een slaapkamer-woonkamer zijn.


Zonering van de ruimte in een slaapkamer en een woonkamer: we regelen meubels

In de ruimte van elk object moet strikt gedefinieerde positie. Tot op zekere hoogte kunnen kleine experimenteren optreden, maar niet te veel vrijheid om niet te geven aan de verbeelding. Zoning begint met het kiezen van een plek om te slapen. Het moet niet te dicht bij de deur of op een plek waar mensen voortdurend lopen te zijn.

Optimale locatie zou een bed bij het raam, dat op zijn beurt zich voor de deur.

Gedicteerd is het niet alleen het verzorgen van alleen vakantiegangers, maar ook het psychologische aspect. De ochtend zal starten vanaf het licht van de zon, en niet van de ruis die door de mensen in de zaal kwam.

Bij het scheiden van de kamer in een slaapkamer en een woonkamer, moet u het meubilair goed te regelenBij het scheiden van de kamer in een slaapkamer en een woonkamer, moet u het meubilair goed te regelenOm nachtrust niet wordt gestoord, wordt de beschikbare ruimte aan te raden om een ​​van de volgende onderstaande methoden zone:

 • Decoratieve gesneden scheidingswand met een dikte tot 10-12 cm;
 • Boekenkast die geheel of gedeeltelijk naar rust sluit;
 • Oriental gordijnen die de ruimte te geven een bijzondere charme.

Als u niet tevreden bent met de voorgestelde uitvoering is het bed gelegen in een speciaal omheind gebied in de buurt van de deur. Het enige nadeel van deze raad is het gebrek aan natuurlijk licht. Ter compensatie van dergelijke "min" zal lamp of staande lamp muur.

De scheiding van de woonkamer naar de slaapkamer en de woonkamer: valse partities

Als het gaat om een ​​minimalistisch ontwerp, of in de stijl van "techno", de logische scheiding van gedrag door middel plaatst de kunstmatige muren. natuurlijke materialen die worden gebruikt om ze te vervaardigen. Bijvoorbeeld, om een ​​plek om te slapen op de hele kamer wil pilaster of meer balken met kunstmatige benen te isoleren.

Ze worden geselecteerd op basis van de overheersende kleuren in de kamer. Het wordt aanbevolen het contrast met betrekking tot de kleuren van de kamer niet te maken. Onmiddellijke uitvoering van deze aanbeveling is verkrijgbaar in verschillende vormen.

De uiteindelijke keuze hangt af van de financiële mogelijkheden en esthetische voorkeuren:

 1. Fans zullen de moderne richting van de lichte wanden met meerdere kleuren te waarderen. Vanwege het feit dat zij achter de bank zijn gemonteerd, is het mogelijk om de gewenste ruimte te scheiden zonder problemen. In dit geval kunt u een stijlvol element in het interieur te creëren.
 2. Gesneden partitie gekoppeld ½ alleen de hoogte of breedte van de kamer. In dit geval, is het mogelijk in een beperkte ruimte een aantal comfortzones, die elk zijn overdag gelijke toegang tot zonlicht laten maken.

Voor de scheiding van de ruimte in een slaapkamer en woonkamer dient een valse partitieVoor de scheiding van de ruimte in een slaapkamer en woonkamer dient een valse partitie

Verdeel de ruimte, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van de ruimte, kunt u de gipsplaten te gebruiken. Gebruik deze aanpak alleen in grote ruimtes. Als u een partitie maken van vloer tot plafond, kun je niet alleen onderscheid maken tussen functionele gebieden en de aandacht vestigen op de slaapkamer in een aparte ruimte.

De huidige zonering van de woonkamer en slaapkamer door een glazen wand

Vet in alle optie opzichten is alleen zinvol als er geen kinderen of huisdieren. In dit geval is het mogelijk om het slaapgedeelte van de rest plaatsen te scheiden zonder angst van nood. Dergelijke structuren zijn van verschillende soorten, dus er is altijd de mogelijkheid van het vinden van het aangepast aan de omstandigheden van een woonhuis of appartement. Men moet niet vergeten dat het ontwerp van de kamer en de muren ten minste de helft moeten overeenkomen.


Een goed voorbeeld is de gebrandschilderde glazen wanden. Afhankelijk van de wensen van de eigenaar om een ​​bepaalde locatie in de kamer, het aantal kleuren, variërend van 5 tot 10 toe te wijzen.

Voer zonering van de ruimte, kunt u glazen wanden gebruikt, die ziet er geweldig uit in bijna elk interieurVoer zonering van de ruimte, kunt u glazen wanden gebruikt, die ziet er geweldig uit in bijna elk interieur

Onderstaande tips helpen u een winstgevende kiest in elke uitvoering van de glazen scheidingswand:

 • Als er voldoende ruimte in de kamer, de verdeling is te wijten aan de lichtstroom uit de ingesneden;
 • De hoogte van de constructie is gekozen zodanig dat het licht vanuit de ramen zorgen kleurprojectie ten minste tot het midden van de kamer of aan de wand tegenover het raam.

ronde of ruitvormige - in kleinere kamers, fragmenten van glas in lood beter om een ​​vierkante vorm, en grote te kiezen.

Interieur Transfiguratie: bestemmingsplannen de woonkamer en slaapkamers met behulp van blinds

Minimalisten, en oostwaarts in het ontwerp moet omgaan met de taak van het verdelen van een beetje meer geavanceerde voorzieningen. Alle ideeën hierboven vermeld, zijn niet geschikt in gevallen waar de grens duidelijk is, niet de werkelijke zou moeten zijn. Om dit resultaat te bereiken zal genieten van de bewoners van het Oosten naar het "lucht" in het ontwerp. We hebben het over bamboezonneblinden en dun blinds. Ondanks het feit dat zij de rol van een deur tussen verschillende zones spelen, hebben zij de hoeveelheid binnenkomende licht te verminderen.


Een methode van bestemmingsplannen de woonkamer en slaapkamer - gebruik blindsEen methode van bestemmingsplannen de woonkamer en slaapkamer - gebruik blinds

Kies de juiste plaats voor hen zal de studie van de ruimtelijke eigenschappen van de ruimte te helpen:

 • Ongeveer in het midden van de kamer aan het plafond monteren op de structuur;
 • Het is wenselijk dat beide zijden van de Oost-jaloezieën of gordijnen was een kast of een plank;
 • Zo niet, dan als een visuele aanvulling handeling bestaat uit 2 delen mezzanine of kast.

De lengte van de visuele separator is zodanig gekozen dat deze het midden van de zijwanden eromheen bereikt.

Hoe naar de slaapkamer en de woonkamer te combineren in één kamer (video)

Simpel gezegd, in een zaal, omgeven door de samenstelling van de gordijnen of lamellen, die dient als de grens tussen de twee zones. Het wordt aanbevolen om pastel of neutrale kleuren te kiezen. Voordat u koopt is het beter om ervoor te zorgen dat de mogelijke overname niet te veel opvallen zal zijn. Zo niet, verdeel de ene ruimte in twee zal een lastige taak. Immers, het snijdt het geheim van het succes in het vermogen om visuele accenten zodat deze grenzen niet te zien te regelen.

Details: hoe de kamer te verdelen in twee zones, een slaapkamer en een woonkamer (foto voorbeelden)

7min21 11-3D-4-peregorodki 0da28d61acd8bc10fd88dae99937 27b 18kv 35-1024x819 18220s-1 1146639 1405406189545-kv-1 1461785307zona-17

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 55

map