Ideeën over hoe het meubilair in de kamer te regelen: 5 zones

Ideeën over hoe het meubilair in de kamer te regelen: 5 zones

12 October 2017Juist geplaatste meubels in de woonkamer zal de ruimte gezellig en comfortabel om te ontspannen te makenJuist geplaatste meubels in de woonkamer zal de ruimte gezellig en comfortabel voor otdyhaZal te maken - een kamer met veel functies. Het wordt gebruikt voor het slapen, het ontvangen van gasten, het lezen van boeken, speelbord plezier met vrienden, feesten en vakanties. Vaak is de rol van de eetkamer en de ruimte gereserveerd hadden. Hoe kan het meubilair in de kamer te regelen, combineren veelzijdigheid met gezelligheid en comfort, zozeer zelfs dat de kamer rommelige wirwar van meubels er niet uitziet?


Plaatsing van meubilair in de kamer: de beste optie

Het studio-appartement tekort aan vierkante meter is vooral acuut, ontwerpplannen tegenkomen onoverkomelijk obstakel van beperkte ruimte. De huizen Chroesjtsjov indeling van de kamer hebben een goede hoeveelheid ruimte met een kleine keuken en badkamer.

Deze functie kan worden gemaakt door het plaatsen van meubilair in een kamer met een maximale toewijzing van ruimte in het gebied:

 • Werkgebied;
 • Recreatiegebied;
 • Slaapgedeelte;
 • Een plek voor de ontvangst van bezoekers;
 • Eethoek.

Ontwerpers raden de kamer naar het werk, een slaapkamer en een zithoek te wijzenOntwerpers raden de kamer naar het werk, een slaapkamer en een zithoek te wijzen

Werkgebied suggereert een comfortabele plek met een tafel en stoelen, waar u diverse werkdocumenten, een computer en boeken kunt plaatsen. Recreatiegebied - dit is meestal een stoel of bank, geplaatst voor het eenvoudig bekijken van de tv. De gasten zijn altijd handig gepositioneerd rond een kleine salontafel. Een plek om te slapen moet in de meest comfortabele en rustige omgeving.


Vaak is de enige kamer is ook een eetkamer, dan moet men een eettafel die kan worden omgezet in een smalle nachtkastje hebben, niet veel ruimte in beslag.

Soms in de kamer onder andere, moeten ruimte voor meubels en speelgoed voor kinderen toe te wijzen. Respectievelijk, en kan geen sprake van omvangrijke kasten en muren zijn, kunnen ze worden vervangen door een verscheidenheid van rekken en rekken. Opslag is het beter om multi-functionele meubels te gebruiken. In Chroesjtsjov rationeel gebruik van het transformeren van meubilair. Modulaire meubels bespaart perfect ruimte en garderobe kan heel goed worden ingesteld in een hoek of gratis niche.

Hoe de meubels in de woonkamer te regelen

Plaatsing van het meubilair in de kamer is niet de meest moeilijke taak is echter niet alleen om de meubels te plaatsen in de ruimte van de kamer. Voor een harmonieuze combinatie van alle functies toegewezen aan de woonkamer, te plaatsen interieur artikelen correct moet. Elke zone moet visueel verschillend zijn, maar behoud van de eenheid van de ruimte vereist voor de algehele mijlpalen zones element, zoals kussens decor of totaalbedrag kleurontwerp.

In de woonkamer interieur, waarbij een aantal regels die zal helpen bij het ontwerp van het ontwerp.

Leuke plek meubilair op verschillende manieren: • Symmetrische wijze;
 • Het proces regeling in een cirkel;
 • De opstelling van meubels in de verte.

  Maak praktische en comfortabele woonkamer zal u helpen stijlvolle kast langs een muur en compact meubilair setMaak praktische en comfortabele woonkamer zal u helpen stijlvolle kast langs een muur en compact meubilair set

Opties voor plaatsing van het meubilair is afhankelijk van levende vormen. Bovendien moet het meubilair worden vastgesteld met inachtneming van het gemak voor alle gezinsleden. Als de uitwonende kinderen te hebben, en in de woonkamer moet een plek zijn voor een kind games.

Het interieur is speelt ook een belangrijke rol, en mogelijk naar huis. Classicisme, hi-tech of rococo - de keuze van smaak, maar het ontwerp moet uniform zijn. In de kleine woonkamer voorkeur moet worden gegeven een compacte meubels in heldere kleuren. Deze techniek wordt visueel uitbreiden van de ruimte, voegt licht om de kamer.

Sofa is gunstig gelegen tegenover de tv. Naast de stoelen om een ​​kopje koffie tafel. verschillende Ottomanen en kussens - Als er voldoende ruimte is, kunt u extra zitplaatsen gebruiken.

Varianten van de opstelling van meubels in de woonkamer een-slaapkamer appartement

De twee-kamer appartement meubilair in de kamer om makkelijker dan in een studio te plaatsen. Load zones in twee kamers is veel lager uit de woonkamer is uitgesloten voor het slapen, storage area soms dingen werken gebied. Zonering van de ruimte in het recreatiegebied, het ontvangen van gasten, en de eetkamer zal het makkelijker uit te voeren en zal voldoende ruimte blijven.

  Het meubilair in het appartement kan worden geregeld op verschillende manieren, het belangrijkste ding - om je comfortabel en aangenaam verblijf in het pand te makenHet meubilair in het appartement kan worden geregeld op verschillende manieren, het belangrijkste ding - om je comfortabel en aangenaam verblijf in het pand te maken

Varianten van de opstelling van meubels in de woonkamer:

 • Zithoek zijn het best geplaatst in het venster: een gezellige sofa in de voorkant van de tv in het daglicht;
 • Opbergkasten zijn de meest optimale om rond te kijken de kamer;
 • Gastenverblijf is beter dichter bij de inkomhal geplaatst;
 • En met de noodzaak om een ​​eethoek in de woonkamer tegemoet te komen, maken het beter dichter bij het centrum van de kamer.

Vergeet niet over een aantal van de veiligheidsregels in de plaatsing van het meubilair. De naleving van de afstand tussen de bank en zal het gezichtsvermogen te beschermen. Je moet niet in de weg staan ​​om de deuren van meubilair, moeten alle in- en uitgangen gemakkelijk toegankelijk zijn.


Alle meubels moeten stabiel zijn en eventueel bevestigd. Het is belangrijk om te voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften in het interieur inrichting.

Precaire woonkamer: meubels arrangement

De woonkamer is ontworpen voor familie recreatie en het ontvangen van gasten. De meest geschikt is voor het ontwerp wordt beschouwd als vierkant-vormige hal zijn. Meestal vormen een plein in de woonkamer kan worden gezien in particuliere woningen, in de appartementen ook vormen vaak de kamer is niet de juiste vorm. De woonkamer is vaak communiceren en het bevat een aantal deuren, wat bemoeilijkt de opstelling van het meubilair in het.

Custom vormige living een paar opties en de opstelling van het meubilair in hen anders zal zijn:

 • square;
 • Rechthoekige juiste vorm;
 • Een smalle rechthoekige kamer;
 • Een kamer met een vijfde hoek - uitsteeksel of uitsparing.

  Spreken in de kamer kunt u extra stoelopstellingSpreken in de kamer kunt u extra stoelopstelling

Een vierkante kamer is geschikter versie van de symmetrische opstelling van de meubels in het interieur, paarsgewijs van het centrum diagonaal. Dezelfde optie is geschikt voor de huiskamer rechthoekige slechts paarsgewijze opstelling van het meubilair langs de muren met grote lengte. De smalle ingang of de woonkamer meubilair is beter asymmetrisch - op verschillende afstanden afwisselend grote stukken af ​​met kleine.


Daarnaast is smalle ruimte vaak gecombineerd met de eetkamer. Gevestigde een volledige eettafel en stoelen eromheen, zeer veilige gok, visueel ruimte om meer harmonieus.

Kamer met een vijfde hoek is makkelijker te verdelen in zones door het omzetten van een gebrek aan waardigheid in een niche kunt u het werkgebied plaatsen naar een kast of tv vast te stellen. Aangezien het projectiesysteem is veel ingewikkelder, hoewel het kan worden gebruikt als een natuurlijke afbakening van de ruimte. de opstelling van het meubilair in haar aangewezen, rekening houdend met alle maten en vormen - Voor een beeld te geven van alle nuances van een plan waar de woonkamer is getrokken zijn. Zorg ervoor dat u duiden ramen, deuren en allerlei richels en niches te plannen.

Tips: Hoe de meubels in de kamer (video) te regelen

Goed doordachte plaatsing van meubilair zal zorgen voor comfort en schoonheid in de woonkamer. De alfabetiseringsgraad is opgebouwd uit het interieur resterende ruimte in de kamer na de installatie van het meubilair.

Voorbeelden van hoe de meubels in de woonkamer te regelen (foto)

2a9003a1e25f 3 29 6c75457eabf8fb0c309d2e949a65340d 57 146 312 214 9949a0191aeed6dd462d47e37b36c513 811

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 39 =

map