Ideeën en varianten: een ladekast met een spiegel in de slaapkamer

Ideeën en varianten: een ladekast met een spiegel in de slaapkamer

12 October 2017Dressing tafel in de slaapkamer - een zeer functioneel meubelstukDressing tafel in de slaapkamer - een zeer functioneel stuk intereraPrednaznachenie elk meubel moet idealiter geven de maximale comfort. Is om comfortabel, functioneel en mooi zijn. En, belangrijker nog, relevante, geen franje. Het is in de eerste plaats, ongeveer de grootte van de kamer, waar het zal worden gevestigd, en stijl. Als bijvoorbeeld, heb je een kleine slaapkamer en een dressoir fatsoenlijke plaatsen zijn er niet, om te zetten "een nee, een tafel" is niet nodig. In deze taak, zijn er alternatieve oplossingen.


Kast met spiegel in de slaapkamer: voor kleine ruimtes

Tumba is meestal laag, niet erg breed, ruim en meestal opgenomen met slaapkamer meubilair. En daarom kan het worden beschouwd als een kandidaat voor de zetel kaptafel / commode in de slaapkamer. Het wordt het vaakst nachtkastje, maar niet noodzakelijkerwijs beperkt tot deze plaats, kunt u een geïmproviseerd boudoir nemen.

Er zijn goede opties voor relatief hoge en zeer ruim sokkels, die steeds het midden van een moderne slaapkamer concept. Ontwerp gelijktijdig minimalistisch, maar thema's en artsy. Gladde, eventueel glanzende oppervlakken zonder handgrepen en andere hulpstukken duidelijk. Binnen deze kast is verdeeld in compartimenten, die erg comfortabel plaatsen van opslag zijn.

Vanity spiegel met een glanzend oppervlak is in staat om visueel verhoging van de ruimte van een kleine kamerVanity spiegel met een glanzend oppervlak is in staat om visueel verhoging van de ruimte van een kleine kamer

Het oppakken van een spiegel om een ​​moderne, misschien een beetje futuristisch voetstuk, is er een verband is tussen de objecten. Bijvoorbeeld, spiegels en randen steen materiaal of vorm, stijl, textuur. Aanrecht steen versier je favoriete accessoires in dezelfde stijl. Als de kamer is klein, glanzende oppervlakken om te helpen bij de visuele uitbreiding van de ruimte.

Console met een spiegel in de slaapkamer: vele gezichten en modieuze

Console tafel is nog niet uitgegroeid tot zo'n vertrouwde rol in onze huizen, en in de frequentie van de applicatie is nog steeds niet concurreren met het nachtkastje. Maar het is een kwestie van tijd, want vandaag de verkoop van consoles serieus gestegen - het ziet er interessant om te veel sokkels en tabellen, en past zich perfect aan de kenmerken van de kamer.


Console tafel kan alles wat je wilt stijl, vorm, lengte en hoogte zijn, maar het zal verkleinen. Dit is de belangrijkste functie, en omdat het zo vaak gebruikt in kleine kamers. Zet het op de gangen, gangen, onder trappen. Tafels zijn universeel - ze zijn goed in elke kamer, inclusief - slaapkamer.

Console voor een slaapkamer kan worden gemaakt van verschillende materialen en verschillend in stijl en vormConsole voor een slaapkamer kan worden gemaakt van verschillende materialen en verschillend in stijl en vorm

Hoogte consoles -. 70-110 cm hoog console wordt meestal alleen gebruikt voor decoratieve doeleinden. Als je gaat naar de console wordt soms gebruikt als een bureau, moet de hoogte 75-85 cm zijn.

Maak console gemaakt van verschillende materialen:  • plastic;
  • hout;
  • steen;
  • Smeedijzeren;
  • Glass.

Vaak in een gesloten cel ontwerp daar schuifladen, verschillende planken. Als de console zelfs verschijnt alleen decoratief, kan het afbreuk doen aan iets aandacht - bijvoorbeeld vaak console verbergt verwarming radiator.

In de slaapkamer, de console speelt een rol vaak kaptafel, want op het een spiegel hing. Op het juiste moment, het kan ook een bureau zijn. Full, natuurlijk niet het werk voor hem te doen, maar een beetje te zitten met een laptop of een notebook je kunt.

Kaptafel met een spiegel in de slaapkamer: Zijn modieuze

Kaptafel met een spiegel in de slaapkamer - een eeuwenoude traditie. Deze tabellen zijn erg in de mode geworden in de barok, toen waren ze in het midden van de kamer geplaatst en trekt alle aandacht. Modern kaptafel met een spiegel - dit is het moment dat de functionaliteit van meer dan decoratief. Hoewel de moderne collecties vertegenwoordigen de modellen die u wilt meteen kopen.

Misschien zijn sommige mensen denken dat kaptafel met een spiegel in de slaapkamer - is de vorige eeuw, maar de moderne collecties bieden een grote selectie van modellenMisschien zijn sommige mensen denken dat kaptafel met een spiegel in de slaapkamer - is de vorige eeuw, maar de moderne collecties bieden een grote selectie van modellen

De comfortabele dressing:

  • Ze gewoon gelardeerd planken, compartimenten, lades, kasten - als het is echt een goed model van de moderne, omdat vrouwen niet hoeven te puzzelen hoe en waar alles op te slaan;
  • Modellen met transformeerbare oppervlakken zijn vooral populair - dus, een beweging spiegel ontwikkelt, en voor je klaar met het schrijven bureau;
  • Heel vaak, het raam gebied volledig helder als functioneel vullen - dressing tafel met opklapbare spiegel kan zeer nuttig zijn voor het aanbrengen van make-up zijn behoefte aan goede daglicht.

Veel kunstenaars gewoon doen herleven oude oma's kaptafel. Het is een langzaam proces dat moeite, geld en vaardigheden vereist, maar het resultaat is de moeite waard. Alleen een spiegel, in de regel, moeten worden vervangen.

Spiegel en commode in de slaapkamer

Als u besluit boven het dressoir spiegel te hangen, een plek waar je het dressoir in de slaapkamer kunt zetten kleiner wordt. Bed in de spiegel mag geen afbreuk doen aan de praktijk wijst uit dat dit een slechte beslissing. Omdat het wordt beschouwd als een ideale plek, waar en gericht hoofdeinde. En als de borst tot aan de dezelfde laag is, zal het worden gebruikt als een nachtkastje.


Bij het kiezen van een spiegel en commode voor een slaapkamer, aandacht besteden aan kwaliteit, werken mechanismen en het totale ontwerp te bouwenBij het kiezen van een spiegel en commode voor een slaapkamer, aandacht besteden aan kwaliteit, werken mechanismen en het totale ontwerp te bouwen

Het kopen van commode, de kwaliteit, design en, belangrijker nog, de glijdende mechanismen. Model, waarbij de gidsen hebben een plastic clip, zijn natuurlijk, goedkoper, maar hun leven is niet zo lang. Accessoires idealiter van hoge kwaliteit zijn als je een ding is niet voor een paar jaar van gebruik.

Kaptafel met spiegel (video)

Kleur op de borst voor de slaapkamer, kunt u kiezen - van wit tot wengé, afhankelijk van de totale interieur. Je kunt het een heldere accent gemeen met andere woninginrichting te maken. Versier het oppervlak van de borst favoriete accessoire - een vaas, beeldjes, klokken, kaarsen en kandelaars, frames, dozen, enz. Houd er boeken die je leest, of van plan bent om te lezen. Sieraden met de hand gemaakt, is niet minder relevant in de decoratie van het dressoir.


Uitstekende keuze!

Voorbeelden spiegel met een spiegel in de slaapkamer (foto interieur)

4218 01-IREN 8 009.027 23 30e483bd741d73b8f86937a27e1ef0b4a640edf4 557d51b051a1f345dc6419e2cd3759d690298 893c76820f1147ea0ec927ae9749111d 1257 021216borneo

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 54 =

map