Hyllorna i korridoren eller hur man underhåller insidan fördel

Hyllorna i korridoren eller hur man underhåller insidan fördel

12 October 2017För förvaring av små saker i hallen är perfekt snygg trähyllaFör förvaring av små saker i korridoren är perfekt elegant trä polochkaPolka - är en multifunktionell föremål interiör. Oavsett vilken rum i huset, hyllorna kommer fortfarande att krävas förråd för olika småsaker. Mycket praktiskt återvända hem för att kasta sina halsdukar, handskar, nycklar. Och för ägarna av små lägenheter hylla i korridoren kan vara en riktig livräddare. Om du klokt väljer hyllan i hallen, kan du inte bara köpa assistent för lagring, men också original och elegant inredning för hemmet.


Vägghyllor i korridoren

Man tror att de vägghyllor kan spara varje interiör. Fördelen med det idag finns en mängd olika hyllor. Idag finns en stor efterfrågan har ett mer kreativt modeller och relevanta exempel i form av en styrelse. Samtidigt som de är gjorda mestadels av träbaserade material eller glas.

Vackert invändig korridoren ser originella och kreativa hängande hyllorVackert invändig korridoren ser originella och kreativa hängande hyllor

Mycket ursprungliga utseende glashyllor i kombination med metallen. Du kan också köpa hyllor av rent trä.

Sådana hyllor kan utformas som ett idealt jämn styrelse naturliga färg och även färgas i valfri färg. Förutom den traditionella horisontella dostochek på väggen, kan du hitta en massa andra strukturer, och inte sällan - en hel invecklad sammansättning. Denna lösning är mycket organiskt passa in i kreativa invändig korridoren som behöver ljus design. Vägghyllor - en enkel, billig och effektiv metod som kan användas för att dekorera håligheter i väggarna.

Hylla för hattar och ytterkläder i korridoren

Hall - en plats där alla hus börjar. Det visar sig att detta är entrén i huset, som först blir väntar besökare och bas i den och skapa det första intrycket av huset. Gäster som kom till huset, du först komma in i hallen, lämnar sina saker där.


Dessutom kan du plocka upp en hylla för hattarDessutom kan du plocka upp en hylla för hattar

Det finns många olika typer av hyllor, som kan hänga upp, sätta saker:

  • Hängare med hylla;
  • Hängare med hylla för hattar;
  • Vägg hängare;
  • Vägghyllor för kläder.

Den ergonomiska och bekväma klädhängare hjälper dig hitta flera lösningar. Det är också inte begränsad när det gäller design. Designers idag erbjuder tusentals olika alternativ galgar och olika typer av material.

En av de mest populära och exklusiva val smids hängare. Smidesjärn galgar med hylla för hattar, gjorda i samma stil, ser mycket vacker och ovanlig. Hatthylla ger en plats att lagra absolut versaler. Det kan fästas på galgar, ja, eller på någon annan plats.Hylla med hängare utföra flera funktioner på en galge för att hänga kläder och hyllor kan fungera som ett hem till handskar, handväskor, hattar, halsdukar, etc. De passar väl in i alla inredningar, inte skräpar ned utrymmet och gör det möjligt att placera plaggen.

En liten hylla för telefonen i hallen

När hallen placeras en garderob, naturligtvis, underbart. Men det finns små och trånga korridorer, då måste man hitta en annan lösning för lokaler alla komponenter i korridoren. En av dem är, i större utsträckning telefonen.

Fördelen med små hyllor för hallen är att det är ganska praktiskt och funktionelltFördelen med små hyllor för hallen är att det är ganska praktiskt och funktionellt

Denna hylla kan vara mycket enkel design, men det betyder inte att det inte kan passa in i interiören, och vara estetiskt vacker.

Beroende på vilken typ av hylla passar mer i rummet, kan det delas upp i flera typer:

  • Classic hylla ombord telefon,
  • Hållbarhet arrangör för telefonen;
  • Hylla för lådor med särskild detalj;
  • Hylla mobil hake (nyckel eller ett paraply).

Telefon hylla för hallen kan inte bara betona stilistiska komponenten i korridoren, men också vara mycket funktionell.

Tiny hylla i hallen i minsta detalj på väggen

Som jag nämnde tidigare, i korridoren till vänster om de saker (ytterkläder, hattar, paraplyer, nycklar och andra småsaker). Om försiktighetsåtgärd att inte utrusta korridoren, han snabbt kommer att förvärva onödiga skräp.

Man tror att de mindre detaljerna kan ses, verkar förutsättningen snyggare.

Kompakt mini-hylla i korridoren för att dölja extra objekt i rummetKompakt mini-hylla i korridoren för att dölja extra objekt i rummet


I hallen kan du ställa in speciella ledade hyllor för småsaker att allt var på ett ställe, vad som orsakar en känsla av ordning. För dessa ändamål behöver vi inte en massa hyllor och dimensioner, och små nog miniatyr hyllor. Dessa hyllor kan köpas på möbelaffärer eller beställas nätbutiker. Men innan du beställer saker via Internet, till exempel genom att välja hyllor hall "Ikea", kan du försöka göra en hylla för små saker med händerna.

I denna hylla för småsaker och konstruktionen är mycket enkel att göra det kommer inte att vara alltför mycket besvär. För sin produktion, kan du använda en ordinär grovplåt av MDF, spånskiva, gipsskiva eller en lämplig avfallsmöbelproduktion. Gör saken i korridoren och hon kommer att glädja dig! Men det är också möjligt att tillverka en sådan hylla träbalkar eller trä. De är mycket trevligt utseende med inbyggd belysning, kommer att vara bekväm om nästa plats spegeln. Speciellt spegeln är en integrerad del av korridoren.

Hörn hyllor i korridoren

I moderna hallar förblir ofta ofylld vinkel eller vice versa hall är mycket liten och smal, och det finns inget sätt att sätta en stor garderob eller andra skrymmande hyllor. En sak (kläder, skor, huvudbonader, paraplyer, eller ens någon små saker) behöver någonstans att lägga sig.

Många föredrar att välja en hörnhylla, eftersom den kännetecknas av funktionalitet och snygg designMånga föredrar att välja en hörnhylla, eftersom den kännetecknas av funktionalitet och snygg design


Det är i en sådan situation kan komma till hjälp av hörnhyllor. Denna konstruktion kan bestå av flera hyllor, tallrikar, eller det kan vara en snygg smideshörnhylla på några hyllor och en annan kommer att se vacker serie glashyllor.

Sådana utformningar kan vara monterade på en vägg i form av gångjärnsförsedda hyllor eller placeras på golvet. Dessutom kan hörnhyllor vara öppen eller stängd. Fördelen med de slutna hörnhyllorna är att med hjälp av dörrarna kan dolda av andra, vissa saker, eller helt enkelt den ackumulerade skräp, vilket är synd att kasta. Och de öppna hörnhyllorna också bidra till att demonstrera motsatsen erbjuder några vackra souvenirer, målningar och fotografier. Även vid en första anblick kan det tyckas att hörnhyllor är mycket små och det finns inte något tillsammans, det är ett misstag. Ett stort plus hörnhyllor - det är deras kapacitet och hur de kan fylla en tom, ful hörn av nytta och även kanske att understryka den allmänna stilen av interiören.

Precis som alla andra möbler, kan du göra de mest hörnhyllorna. För detta naturliga små träskivor, MDF, kan spånskivor, gipsskivor, glas och även passa tätningsprofilen vara lämpliga.

Således korridorerna är i varje hem, och att varje hus börjar med det. Om du ser bra ut och tänker, kan även en mycket liten hall med hjälp av olika hyllor i olika former byggas i samma stil som helst hall endast kommer att betona personlighet och smak av ägarna. Och kan du spara genom att göra hyllorna hallen med händerna.

Vacker hylla i hallen (video)

"Teatern börjar med en galge, men huset med en hall." Det är därför det är bäst trevligt och funktionellt lämna en hall.

Detaljer: hylla i korridoren (inredning foto)

9ba341f9eca85e03d8dbee519eqe - dlya-doma-interera-polka-veshalka-dlya 10 64e02011fc10aa7aef2322c000rk - dlya-doma-interera-polka-v-prihozhuyu-mebel-na 3311 4951 5453 10239 1308461773666 24-16 1475561551polki-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1

map