Hur många droppar referensytan under installationen av stretch tak

Hur många droppar referensytan under installationen av stretch tak

12 October 2017Undertak - en harmonisk kombination av hållbarhet, driftstabilitet och vacker designUndertak - en harmonisk kombination av hållbarhet, driftstabilitet och vackra dizaynaS tids Stretch tak har fått enorma popularitet. Installera denna konstruktion är möjlig även i låga områden, men i det här fallet att göra ett antal preliminära beräkningar. Kom ihåg att för att installera undertaket av gipsskivor eller PVC-paneler opraktiska, om höjden på rummet är mindre än 2 meter. I sådana fall är det lämpligt att installera ett textilskikt, när den sänks till det minsta avståndet.


Höjden av rummet under undertaket

Vad är höjden av basen av taket är optimal? Enligt SNP bör rumshöjden vara minst 210 centimeter. Om taken är lägre, sedan installera kan trasa tyg.

Om du väljer att installera sträckta canvas, då du behöver tänka på ett antal faktorer:

 1. Höjden på lastbärande ram. Många föredrar att använda massiva och monteringsprofiler. Slaktkroppar framställda av massiva UD-profiler konsumerar i genomsnitt 10-20 centimeter.
 2. Tillgång till kommunikation. Innan du börjar installera tyg, måste du utföra kommunikation. Om en hel del kommunikation i taket tomrum blir takhöjden 10-15 centimeter nedanför.
 3. Mått belysning. Vanligtvis lätt stretchtyger med hjälp av spotlights, eftersom de inte tar upp mycket plats. Men många människor föredrar ljuskronor. Med användning av dem är inte önskvärt om avståndet mellan basen golv och tak minst 270 cm.

Ställa de sträckta duken i ett rum med lågt tak, bör man komma ihåg att närvaron av olika meddelanden och belysning minskar rumshöjden 20-30 cmStälla de sträckta duken i ett rum med lågt tak, bör man komma ihåg att närvaron av olika meddelanden och belysning minskar rumshöjden 20-30 cm

Om du planerar att installera taket i nedre rummet, kan du inte använda lister tillverkade av PVC, eftersom de har större dimensioner än aluminium. Dessutom senare är mer robust och tålig.

Hur många faller vid basen tak Stretch tak

Hur mycket höjd tar en sträcka tak? Detta kommer att bero på det material av vilket det tillverkade banan suspensionen. Den kan vara gjord av syntetiskt tyg, film eller gipsskivor. Dessutom är det undertak.


Höjden på rummet kan minskas genom:

 • 20 centimeter, vid användning av gipsskivor. För att sänka höjden var mindre behov av att applicera en primer till taket. I detta fall kommer taken sjunka med 15 centimeter.
 • 3 centimeter, vid användning av filmen, förutsatt att grundytan är slät.
 • 5 centimeter, när man använder undertak. Rack tak tar liten plats, så att dess höjd är justerbar med hjälp av specialfjädrar.
 • 5-8 centimeter, vid användning av tissuebanan. De är inte alltid kräver installation av ramen, så takhöjden reduceras med mer än 8 centimeter.

Det låga taket involverar installation av väggmonterade ljuskällorDet låga taket involverar installation av väggmonterade ljuskällor

Avståndet att rummet minskar under installationen av stretchmaterial kommer också att bero på jämnhet av väggarna. Detta beror på det faktum att ramstrukturen för undertak ofta fästs med ankare på väggarna. Experter rekommenderar före installation för att anpassa både grund tak och väggar.

Hur man kan minska avståndet mellan taket och stretch tak

Om så önskas, kan man avsevärt minska avståndet mellan basytan och sträcknings taket. För att göra detta måste du välja lämplig byggmaterial och belysning. Dessutom bör du välja den optimala metoden för att säkra nätet.Att minska avståndet mellan basytan och taket nödvändig sträckning:

 1. Använd spotlights, som har en liten storlek. Till exempel, den LED spotlight fäst till ett mindre djup än den ljuskrona. Om du inte vill avvika från referensplanet på ett stort avstånd, sedan ge företräde åt LED-band. De är monterade på omkretsen av spänningen i nätet.
 2. Använda V monteringsmetod. Han kan spara 5-7 centimeter.
 3. Välj webb och gipsskivor av liten tjocklek, eftersom de inte kräver massiva planka.

Den låga höjden hos arbetsprofilen - den största fördelen shtapikovoy stretch tak monteringssystemDen låga höjden hos arbetsprofilen - den största fördelen shtapikovoy stretch tak monteringssystem

Om du vill spara så mycket utrymme som möjligt, kan du ta till vägg täckning. I detta fall är avståndet mellan basytan och banspänningen minskas med 2-3 centimeter.

Hur många centimeter från basen av taket äta tak

Beroende på materialet och typen av baguette, kan sträckta banor äta från 5 till 20 centimeter från basen takhöjd.

 På många sätt, ändra höjden på rummet beror på vilken typ av baguette, som används under installationen.

För undertak används:

 • Vägg PVC-profiler med en höjd av 2,5 centimeter. Använd dessa bindningar rekommenderas inte, eftersom de tar 3-7 centimeter höjd referensytan.
 • Väggprofiler av aluminium, höjd 3,5 cm. Dessa profiler tas 4-6 cm av höjden av rummet, dock ge en mer säker fastsättning av banan.
 • Tak aluminium lister, 2,2 cm i höjd. En sådan profil tar högst 2-2,5 cm från rumshöjden.
 • Den kombinerade profilen, en höjd av 2,4 centimeter. Om du använder den här artikeln behöver du retirera 8-10 centimeter från basytan.

Film tak kommer att bidra till att dölja defekter i bottenytan och maskera all kommunikationFilm tak kommer att bidra till att dölja defekter i bottenytan och maskera all kommunikation


Den mest optimala är Tak aluminium baguetter. De är robusta och kompakta. Om du vill installera spegeln duken, ökar visuellt utrymme, är det rekommenderat att bara använda taklister tillverkade av aluminium.

Vad är det minsta avståndet från taket till grov stretch taket

Vid vilken minsta avstånd kan ställas in sträckt duk? Experter säger att det minsta avståndet mellan den grova ytan och den yttre bladet är 3 centimeter. Denna höjd kan endast uppnås om bottenytan är helt slät, och du använder en film.

Användning av filmen kan vara även i "Chrusjtjov". Sådana tak inte kräver särskild omsorg, och ser mycket presentabel. Dessutom kan filmen taket installeras även om det finns ojämnheter i basytan.

Vid installation av filmen överväga ett antal nyanser:

 1. Använd endast shtapikovuyu montera teknik.
 2. Använd LED-strålkastare. De kräver inte installation av stora inteckningar och termokolets.
 3. Innan du monterar film som tråden. Det kommer att bidra till att undvika höjdförändringar.

Montering av tak (video)

höjden av valet bör göras före installationen. Var noga med att anpassa väggar och tak. Annars kan strukturen deformeras. För tillverkning av lådor som använder aluminiumprofiler, eftersom de har en mindre storlek. Om du vill spara en stor mängd utrymme, använder shtapikovuyu eller kil montera teknik.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28

map