Hur man väljer sängen täcker i sovrummet: 10 foto tips för att välja

Hur man väljer sängen täcker i sovrummet: 10 foto tips för att välja

12 October 2017Korrekt valt överkast i sovrummet kommer att tjäna till att skapa en atmosfär av komfort och avkopplingKorrekt valt överkast i sovrummet kommer att tjäna till att skapa en atmosfär av komfort och otdyhaSpalnaya rum - en plats där det behövs värme och komfort mest. De skapar en atmosfär av avkoppling, komfortzon, vilket sparar dig från vardagens bekymmer. Eftersom välja möbler och inredning i sovrummet är inte så enkelt, är det nödvändigt att uppskatta i åtanke, hur det kommer att se ut, inte kommer att bry dig om varandra kommer att göra. Den här gången vi talar om slöjan, som kan vara viktigare i det inre av ett sovrum än du tror.


Filt på sängen i sovrummet: foton, nyheter, tips

Många decennier kvinnor styrs av välkända principen om val av textilier - filt bör kombineras med gardiner i rummet. Nej, det skulle vara fel att säga att i dag går denna princip inte, men det har många moderna alternativ.

Färg överkast och gardiner inte nödvändigtvis sammanfaller med de andra systrarna, men strukturen av dekorativa objekt måste blandas. Exempel: du hängs upp på fönstret i sovrummet mörkläggningsgardiner, och mot bakgrund av genombrutna eller satin högblad ser inte övertygande. Men sammetsgardiner och samma uppsättning täckt - ett bra exempel.

Färgomslag kan plocka upp möblerna till färgen - det ser bra ut, om sängen har en hög sänggavelFärgomslag kan plocka upp möblerna till färgen - det ser bra ut, om sängen har en hög sänggavel

Följ anvisningarna, och så:


 • Kombinationen av färg gardiner och sängöverkast är typisk dag för en strikt klassisk inredning, och om utformningen av ditt sovrum är mindre krävande, välj en färgomslag, en siffra som kommer att smälta in med färgen på gardinerna. Eller omvänt, det monotona filt och mönstrade gardiner, en av de färger som sammanfaller med färgomslag.
 • Color täcker färgen på tapeten - en modernare lösning, kan du använda och full och partiell kombination av nyanser. Om tapeten i sovrummet det finns mönster eller ritningar, är slöjan av samma färg som valts.

Gardiner av två säng: valet av material

Texture täcker definitivt ange tonen inredningslösningar. Till exempel, en mycket populär päls filtar - och det är lätt att förklara, det gör sovrummet varm och mysig. Detta är ett bra komplement sovrum, om du finns möbler med stoppning, fluffiga mattor och tyg tillbehör.

Nu trenden hemlagad dekorationer - saker med unik makt och löfteNu trenden hemlagad dekorationer - saker med unik makt och löfte

Tips för att välja

 • Om det inre av sovrummet har glansen måste slöjan vara samma Gorny, en spegel, och det är siden eller satin.
 • Den romantiska interiör kommer att se bra vadderade överkast som ser fina och vintage sovrum,
 • För lätta och mild maiden interiörer inte överge täckt med krusiduller och volanger, tiden för sådana estetiska petitesser, eftersom under åren från denna måste ge;
 • Den etnisk stil eller lantlig stil ser bra lapptäcke täcke som, förresten, kan du göra själv.

Vi gör dig själv: filt på sängen i sovrummet med händerna

Uppfinna en design, behöver du inte någon vävnad kan välja att genomföra sin plan. Eftersom ursprungligen guidad det på tyget, därav "vi dansa."Du kan välja vilken typ av tyg för hemgjorda slöjor:

 • Fur kan vara naturliga och konstgjorda. Wash kan inte rengöras i de särskilda villkoren. Inte lämpar sig för varje interiör.
 • Ull. Är inte föremål för slitage, lätt att absorbera fukt, behåller värmen bra. Oftast används får och kamel ull.
 • Silk. Matt silk glans är mest lämplig för den klassiska interiören.
 • Jacquard. Lämplig för monokrom interiör sovrum.
 • Bambu tyg. Miljövänliga, hållbara, flexibla, lätt att hålla ren.
 • Velvet. Det ser festligt och generös. Det kan tryckt mönster.
 • Len. Jämna kanter på sängen, men hans välslagna strukna.
 • Satine. Lämplig för sommaren inredning, behåller länge sin lyster och ljusstyrka färger.
 • Sammetslen velour tyg. Ser trevligt, lätt att tvätta, torkar snabbt.

Var inte rädd för färg felregistrering vid tillverkning av filtar med händerna, men det kaos och mångfald är inte nödvändigt att ordnaVar inte rädd för färg felregistrering vid tillverkning av filtar med händerna, men det kaos och mångfald är inte nödvändigt att ordna

Kom ihåg kombinationen av texture gardiner och sängöverkast - det är allt att föredra. 

Vilken färg täcker att välja

Som nämnts ovan, är det nödvändigt att färgmatchning bara för en strikt klassisk inredning. Om stilist Interiören är inte så strikt, experiment.

Den vanligaste modern version - en union av nyanser av en färg. Till exempel har man i åtanke att sovrummet du kommer att vara blå. Så kommer det mesta att varierande tolkningar av denna färg. Om ljusare väggar och golv kan vara ganska mörk.

Om du vill täcka var ljust accent, är det fullt möjligt. Men rummet självt bör vara neutrala, helst pastellfärger. Color omfattar också behöver något att binda till några av tillbehör - lampskärmar, sängmattor, vaser på skåpet, bildram, etc.

slöja  säng i interiör Sovrum (video)

När du väljer ett lock, se okomplicerade utan strikta regler. När du gör ett val, tänk på hur snabbt denna sak kan du få uttråkad. Och stilistiskt gör allt rätt, inte vandra i stilar i samma rum.


Bra köp!

Exempel omfattas på sängen i sovrummet (foto)

4cLV81IF 17af101815d39853bd80f26-2 076 423b7482e7f06a1b039fb5c15785ec6b-1200x1200 078d5a37e2211c01df72eac35f980d58 612-1B 3024 19278image 370.928 5918941

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map