The BlogProsekatel behövs för enkel och snabb fastsättning gips till metallprofilProsekatel behövs för enkel och snabb fastsättning gips metall profilyuNa idag gips anses helt enkelt oersättliga material som används vid reparationer. Med den kan du bygga en mängd olika strukturer i alla rum perfekt. Men gips kan inte enkelt monteras på ytan av tak, väggar eller partitioner gör det. Den fäster till metallprofilen, som kräver ett speciellt verktyg - Prosekatel. Den viktigaste delen är Prosekatel region för anslutningsdelar, som består av bitar och matris. Dessa två element misslyckas oftast, vilket är varför det är önskvärt att i förväg köpa de komponenter, som kommer att vara lämplig i alla avseenden. Detta verktyg liknar en industriell häftapparat, men det saknar häftklamrar och istället finns särskilda kronblad. Det är inte nödvändigt så ofta att ersätta matrisen eftersom det kan leda till att instrumentet inte fungerar.


Som underlag valet Prosekatel Profil gipsskivor

Det är mycket viktigt att välja rätt Prosekatel för metallprofil, som installation av skivor av gips med det kommer att fungera ganska ofta. Det är anledningen till att verktyget har tjänat så länge som möjligt, är det nödvändigt att uppmärksamma dess kvalitet. 

Prosekatel metallprofil för en gipsvägg arket har en ganska enkel anordning och består av:

 • Två långsträckta armar;
 • Arbetsdel;
 • Anslutning delar.

Beroende på vilket material kommer att köra det här verktyget, olika tjocklek av borrhål. Till exempel kan Prosekatel med förstärkt mekanism gör hål i tjocklek på 1,5 mm, och de mest enkla manuella modeller - bara 0,55 mm. Med tanke på alla de helt verktygsegenskaper kan välja Prosekatel för profiler med de önskade parametrarna och uppnå det önskade resultatet.

När du väljer Prosekatel måste ta hänsyn till det ändamål för vilka material kommer att användas här verktygetNär du väljer Prosekatel måste ta hänsyn till det ändamål för vilka material kommer att användas här verktyget


Vid val av lämpligaste modellen bör ta hänsyn till det faktum att Prosekatel kan vara:

 • manuell;
 • maskin;
 • Pneumatic.

Pneumatiska verktyg hjälper till att ansluta flera objekt tillsammans, böja eller tvärtom, böja ramen eller slarva. Handverktyg används för samma ändamål som luften, men för det mesta används för reparation.

Alla dessa modeller skiljer sig åt i egenskap av tillverkaren och användningsområde. Alla Prosekatel har en liten storlek, vilket ger en speciell komfort när du arbetar med verktyget. För drift med mer hållbara material tillämpade förstärkt variant verktyg. Den speciella designen ger en någorlunda god styrka, tack vare vilken verktyget används under en längre tid, och skärdelen vid behov kan mycket enkelt bytas ut.Dessutom kan det vara en professionell modeller verktyg som används i processen för omplanering av lokaler och utför reparationer och bearbetningsarbeten. Det är värt att notera att värdet av sådana instrument är ganska hög, så de används uteslutande av professionella byggare.

Vid val av lämpligaste verktyget måste först besluta om dess tillämpningsområde, samt anta vad som krävs för detta instrument. Om du vill ta emot en mängd olika konstruktion och reparationsarbeten, är det nödvändigt att skaffa sig flera Prosekatel att arbeta med olika verktyg och material, beroende på deras styrka. Detta kommer att avsevärt spara tid och göra arbetet med högre kvalitet.

Regler för att arbeta med Prosekatel Gips

Arbetet med splitter en metallprofil med gipsskivor arbete enkelt och med detta arbete kan hantera även de mest oerfarna person.

Prosekatel för metallprofilen är följande:

 • Det är nödvändigt att sätta verktyget i önskad position;
 • Späd en penna och markera platsen för framtida öppningar;
 • Snabbt få handtaget;
 • Ta bort verktyg.

För att förlänga livslängden på Prosekatel gipsskivor måste regelbundet smörjas med motoroljaFör att förlänga livslängden på Prosekatel gipsskivor måste regelbundet smörjas med motorolja

Som ett resultat av alla dessa manipulationer två metallprofiler som är anslutna till varandra, och i deras ställe är bildad fåra. Verktyget har en parti såsom matrisen och stansen. De kan lätt bytas ut, om det är nödvändigt att göra hål i olika storlekar. Det är därför det är bäst att omedelbart köpa ytterligare kit för att kunna utföra en mängd arbete när det gäller komplexitet, beroende på materialets densitet.

Viktigt! Sammansatta profiler Prosekatel hållas tillräckligt fast så fast ram på ett sådant sätt att kunna motstå även de mest allvarliga lastning.

Varför behöver jag till GCR Prosekatel

Arbetet i samband med gipsskivor kräver metallprofil. För att klara metallstrukturen är integral, nödvändigt att använda speciella verktyg för anslutning.

Professionell Prosekatel för metallprofil när man arbetar med skivor av gips är helt enkelt nödvändigt att:


 • Arbete i byggandet av väggar gipsskivor;
 • En komplett ombyggnad av rummet;
 • Väggar och tak.

Prosekatel krävs för montering någon metall ramstruktur som används för installation av gipsskivorProsekatel krävs för montering någon metall ramstruktur som används för installation av gipsskivor

Använda under Prosekatel arbetsprofiler kan fästas ihop. Med Prosekatel för metallprofilen är lätt att utföra snabb och enkel montering av ramdelarna krävs. Detta verktyg är helt enkelt oumbärlig i byggandet av den erforderliga inre skiljeväggar, vägg efterbehandling, ombyggnadsområden.

När de utför reparationer och uppfräschningsarbeten viktigast följa alla nödvändiga regler för användning av detta instrument, eftersom endast då kan få en garanterad bra resultat.

Recensioner Om Prosekatel för GCR och expertråd

Prosekatel ganska lätt att använda och pålitligt verktyg som har bra recensioner från både användare och proffs. Det finns dock vissa nyanser, som nödvändigtvis bör uppmärksamma när man köper det här verktyget.

Framför allt är det nödvändigt:


 • Omedelbart förvärva en uppsättning av ersättningsdelar;
 • När brott adress till expert,
 • Vissa modeller endast pålitliga tillverkare.

Prosekatel fungerar enligt principen för en konventionell häftapparat, det är därför lätt att hantera med detProsekatel fungerar enligt principen för en konventionell häftapparat, det är därför lätt att hantera med det

Recensioner Om Prosekatel Matrix tyder på att detta är en mycket bra och pålitligt verktyg som kan användas för att sträcka en lång tid utan problem.

Här är några av kommentarerna: 

 1. Detta verktyg har en mycket god kvalitet och används för att utföra arbeten på installations metalloprofilnyh produkter under gips. En annan ganska bra splitter produkter oss Sparta, som har ett bra pris och prestanda-förhållande och fullt uppfyller alla kundernas behov. Vyacheslav, Moskva.
 2. Köpt Prosekatel Matrix företaget var mycket nöjd, eftersom arbetet påbörjades på halva tiden, och fixering för att erhålla tillförlitliga. Jag tror att utan detta verktyg helt enkelt inte kan göra. Konstantin, Perm.
 3. Installerade skiljeväggar av gipsskivor med hjälp av Prosekatel. Skillnaden i att spara tid och skruvar helt enkelt kolossala, rekommenderar detta verktyg. Nicholas, Omsk.

Fördelar och nackdelar Prosekatel Gips

Avdelare för metallprofiler för montering Gips ark som används under efterbehandling.

Detta verktyg är helt enkelt nödvändig, och har följande fördelar:

 • Den förbinder ramelementen utan oegentligheter eller bucklor;
 • Det finns inget behov att använda ytterligare förbindningselement;
 • Du kan spara mycket tid vid installationen.

När man arbetar med Prosekatel för metallprofiler för gipsskivor producerade hål är garanterad att vara helt slät, med jämna kanter och korrekt formNär man arbetar med Prosekatel för metallprofiler för gipsskivor producerade hål är garanterad att vara helt slät, med jämna kanter och korrekt form

Alla avslutade hål är helt släta kanter, de är inga skarpa kanter, så att metallprofilen inte behöver genomföra ytterligare bearbetning. När man arbetar med detta verktyg är inte nödvändigt att utföra en ytterligare markering för efterföljande håltagning, liksom verktyget har inget behov av elektricitet.

Avdelare för metallprofil när man arbetar med gips har många fördelar, eftersom med dess hjälp är det möjligt att avsevärt påskynda genomförandet av allt det arbete som krävs, och det hjälper till att undvika överdriven deformation profil. 

Emellertid har det här verktyget vissa nackdelar, eftersom vissa modeller är dyra, så få vågar förvärva Prosekatel för reparation, eftersom kostnaderna därmed ökat.

Dessutom frekvent användning och missbruk kan vara en mängd olika verktygsbrott, vilket kräver en lång och kostsam reparation.

Vad är Prosekatel för metallprofiler för gipsskivor (video)

Prosekatel för metallprofil enligt gips ark kommer att göra reparationer och byggnadsarbeten snabb, hög kvalitet, bekväm.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =