Hur man väljer möbler för dressing: fallgropar i rummet utrustning

12 October 2017Omklädningsrum - den perfekta platsen för förvaring av kläder, underkläder och accessoarerOmklädningsrum - den perfekta platsen för förvaring av kläder, linne och aksessuarovGarderobnaya - det är ett separat rum, eller en del av den, där du kan lagra underkläder, kläder, skor och diverse tillbehör. Med andra ord är det en stor garderob, där du kan ange och lätt att välja rätt. Omklädningsrum kan samtidigt fungera som en plats att lagra dammsugaren, strykbräda och en extra sängkläder för gäster.


Hur man utrusta ett omklädningsrum: viktiga nyanser

Den idealiska förband är ett separat rum, dold från den övergripande undersökningen. Rack, hyllor, lådor och nischer ockupera alla väggar från golv till tak, så det fria utrymmet för kläder och skor mycket. På grund av omklädningsrum, kan du släppa resten av rummet onödigt skrymmande möbler, hall - från garderoben med kläder efter årstid, bad - från torktumlaren och en strykbräda. Utforma omklädningsrum - är inte lätt, men att sätta viss ansträngning, kan du ordna rummet på bästa möjliga sätt.

De lägre lådor med avdelare är väl lämpade för lagring av hemtextil, underkläder och små tillbehörDe lägre lådor med avdelare är väl lämpade för lagring av hemtextil, underkläder och små tillbehör

Vid utformningen är det viktigt att veta hur man bäst att ordna saker i ditt framtida omklädningsrum.

Beroende på kundens krav, vald utrustning omklädningsrum.

Det finns dock standardvillkor, som bör följas:


 1. Den lägre nivån används uteslutande för skor. På nedre hyllorna placeras skor, stövlar, stövlar för alla familjemedlemmar. Du kan använda speciella stöd för skor, men du kan ställa in den på de vanliga hyllor.
 2. Den mellersta zonen - den mest använda i omklädningsrummet. Den består av ett stort antal hyllor, stavar och lådor. Placerad på hyllorna i fritidskläder, sängkläder och väskor i lådor - underkläder, strumpor, strumpbyxor och strumpor, på stavarna kan prydligt hänga klänningar, kostymer, byxor och jackor. Även i mittzonen kan utrustas med ett fack för toppen kläder, som upptar en hel del utrymme.
 3. Den övre nivån används för hattar, halsdukar och sällan begagnade kläder. utrymme måste användas på ett effektivt sätt i den övre delen - hyllorna behöver inte vara hög och djup. Ett bra alternativ skulle vara utrustning denna zon lådor, som exakt kan placeras saker. I toppskiktet kan lagra reservdelar sänglinne för gäster.
 4. En mycket viktig faktor när man utformar ett omklädningsrum - det material som gjorde skåp och hyllor. De mest populära och hållbara har varit och är fortfarande en naturlig träd. I alla inomhus träprodukter ser vacker och passar alla design. Metallkonstruktion med plast- eller glashyllor är mycket billigare, men inte alltid hans utseende passar in i det inre av omklädningsrum.

Den stora fördelen med ett omklädningsrum är att du kan, som du vill placera dina saker på hyllor och lådor. garderob gör det möjligt att dölja en massa onödiga saker och ge en andra vind till din lägenhet.

Behöver jag en garderob bänk

Kanske det första som kom att tänka på omnämnandet av ett omklädningsrum bänk - bänken i omklädningsrum av en skola eller sjukhus bänkar? Men inte bara i skol garderober och liknande typer av institutioner behöver denna möbel. I det moderna hemmet omklädningsrummet kan ofta se en bänk, stående i mitten av rummet. Om utrymmet tillåter utrymme - varför inte? Den har en låg vikt, kan det vara lätt att flytta vart du vill. I grund och botten bänkar används för att skapa komfort och hemtrevnad i omklädningsrummet. Bänken kan användas som ett slags stege, om det är svårt att nå översta hyllan. Standard bänk har en höjd av 400 mm, men längden kan variera - 600 mm, 1000 mm, 1200 mm eller 1500 mm.

Mjuk sittpuff kommer inte bara att ge en möjlighet att sitta ner, men också diversifierar det inre av omklädningsrummetMjuk sittpuff kommer inte bara att ge en möjlighet att sitta ner, men också diversifierar det inre av omklädningsrummetOm området är ett litet omklädningsrum, kan du köpa en liten ottoman, som också kan bekvämt sitta medan älskade hustru söker efter en lämplig klänning själv för en kväll.

Bench är inte ett obligatoriskt attribut av dressing, men dess närvaro gör bilden av rummet mer bekväm och komplett.

Tillbehör för dressing: bestämmer fyllningsskåp

Ett separat omklädningsrum - en uppsättning hyllor, skåp och speglar. Rymlig garderob, naturligtvis, det är bekvämt, men förutom kläder dressing kan fyllas med olika saker som kräver specifika komponenter.

Vit gjorde ett litet omklädningsrum större och ljusareVit gjorde ett litet omklädningsrum större och ljusare

Beroende på kundens begäran, ett omklädningsrum, kan du utrusta de olika komponenterna:

 1. Helkroppsspegel - en viktig egenskap hos en god dressing. En sällsynt kvinna inte vill roa sig i en ny klänning i full tillväxt.
 2. Skohyllor. Särskilda hyllor är konstruerade för ett par skor eller stövlar, är det mycket lättare att hålla skorna i par än i vanliga hyllan.
 3. Galstuchnitsy - en liten hängare för slipsar, tyg bälten och halsdukar;
 4. Strömavtagare - speciell design med ett handtag, som gör det möjligt att dra ner klädhängare h från den övre raden. Med den här enheten kan du spara en hel del plats.
 5. Lådor med transparent plastskydd, som är lämpligt att lagra små klädesplagg;
 6. Bänk eller ottoman.

Om så önskas kan skåpet fyllas med hyllorna i olika höjder för olika saker - kläder, sängkläder, övergripande filtar och kuddar, lådor med en sko, etc.

Vad ska Gödningsspridare

Fördelen med ett omklädningsrum som du kan lagra all information i hemmet kläder på ett ställe. Dessa rum är indelade i två typer - integrerad och separat. Att separera fria kapprum delas ett litet rum, som är utrustad med en hög rack fästen, hyllor och lådor. Integrerad dressing innebär tilldelning av ledigt utrymme i främsta rummet - vardagsrummet eller plantskola, en inbyggda garderober och byråar, som bildar förbandet.

Inbyggda garderober eller kistor belägna i ett sovrum, den mest praktiska utföringsformen av arrangemanget av hållama för appretering små lägenheterInbyggda garderober eller kistor belägna i ett sovrum, den mest praktiska utföringsformen av arrangemanget av hållama för appretering små lägenheter

Dressing utrustning kan placeras på följande sätt:


 1. Längs ena väggen. Är praktiskt eftersom alla kläder sett på samma linje och att det finns ett par steg.
 2. Längs de parallella väggarna. Så du kan placera män och kvinnor kläder, eller vuxna och barn. Denna konfiguration Gödningsspridare kan ses i de långa korridorerna, som förbinder två rum i lägenheten.
 3. "U" -format - en hel garderob i ett separat rum. Mycket lönsamt alternativ eftersom de flesta fall täcker effektivt ett område i rummet.
 4. "D" -formad. Placera utrustning kan vara endast om den maximala vinkeln.

Innan du utrusta en separat omklädningsrum, är det önskvärt att göra reparationer i rummet, stärka väggarna och måla dem i en solid färg. Tyngdpunkten kommer att vara möbler, så ser inte ut att locka ljus blommig tapet! 

Belysningen i omklädningsrummet: hur mycket ljus

Vid arrangemang av förband är nödvändigt att överväga hur rummet kommer att lysa utöver fönstret. Det enklaste och vanligaste varianten - spotlights i taket. Du kan också utrusta bakgrundsbelysning lådor och hängare. Om rummet är stort och taken är hög, kan du välja en vacker klassisk ljuskrona med flera nyanser. Belysning spelar en viktig roll i omklädningsrummet. Det är mycket viktigt att kunna tänka sig bra i kläder, se till att det är väl tvättas och strykas.

För belysning omklädningsrum använder ofta takarmaturerFör belysning omklädningsrum använder ofta takarmaturer

Om du har outvecklade "L" -formad garderoben, kan du dra nytta av speciella fixturer på klädnypor, som kan roteras från sida till storonu.Svet bör vara ljusa och lätta hyllor väl.

Om det finns en spegel som krävs för att utrusta den med bakgrundsbelyst!

Vad bör tillbehören för dressing

Det är mycket viktigt att välja högkvalitativa tillbehör till omklädningsrummet. Billiga fäst krokar och galgar är kortlivade, så du bör välja en fyllning garderob tyska och italienska företag. Fyllning skåp beror på viljan hos ägaren och hans behov. Beroende på vilken typ av kläder kommer att placeras i ett skåp, garderob utrustad med speciella fästen i de tunga vinterplagg, Stand hyllor för skor, bryuchnitsami och celler för förvaring av olika saker. Galgar måste göras med hög kvalitet metall som inte sag under tyngden av saker.


För lagring av band och bälten kan köpas speciella galgar med klippFör lagring av band och bälten kan köpas speciella galgar med klipp

Om en make är en kort, uppmärksamma möjligheten att utrusta din dressing en speciell lyft för kläder.

Tillverkning av möbel: ett omklädningsrum med möbler

Om du vill bli ägare till en ideal dressing - du behöver för att utforma det själv!

Monterad garderob är mycket underhållande och samtidigt är en ganska komplicerad fråga:

 1. Enligt de undersökningar som krävs för att göra en grov ritning av den framtida garderoben - som kommer att inkludera hyllor, hängare och där. Tänk på hur det kommer att placeras Gödningsspridare.
 2. I enlighet med inredningen är nödvändigt att välja det material som möblerna kommer att göras - hög kvalitet, men dyra trä eller billig, men kortvarig spånskivor;
 3. Särskild uppmärksamhet ägnas åt tillbehör. Det måste vara av hög kvalitet.
 4.  Vid utformningen av möbler du behöver tänka på var att placera inbyggda lampor;
 5. Dessutom, förutom ljus, ventilation i rummet där dina kläder lagras. För att göra det inte dämpa, måste du ange ett omklädningsrum frisk luft. Som kan arrangeras genom rummet vädring via en utblåsningsfläkt som kommer att blåsa in luften i ventilen. Det enklaste sättet - bara öppna fönstret oftare.

Omklädningsrum: Designa dina egna händer (video)

Med lite ansträngning kan du skapa ett bra omklädningsrum, perfekt för ditt rum. Tack vare en ny möbel kan du bli av med de gamla skåp, kistor och andra möbler som är belamra din lägenhet. Nu kommer vi upp med hela uppsättningar av möbler garderob system. Utrustning sådana uppsättningar kommer att kosta är inte mycket billig, men värt det.

Exempel på hur man ordnar ett omklädningsrum (foto inre)

63 62 64 152 162 182 202 222 282 232

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 44

map