Hur man väljer material för Topiary: 7 rätt råd

Hur man väljer material för Topiary: 7 rätt råd

12 October 2017Vacker Topiary kan göra ännu improviseradeVacker topiary kan göra ännu improviserad sredstvMaterial för topiary kan vara något sätt som att använda tillräckligt. Konsten att göra smycken har inte tydliga gränser och regler. För att göra ett intressant tillskott till det inre kan göras av material som finns i huset. Huvudsaken är att de betonar värdighet varandra på rätt sätt.


Från vad vi kan Topiary: några tips

Varje person, oavsett om en professionell eller nybörjare, kan göra en ljus dekoration för din egen lägenhet. För tillverkning av plocka upp tillräckligt material (deras mångfald beror på kreativt tänkande). Som nämnts ovan finns det inga regler och kanoner inte existerar.

Standard träd lycka består av följande komponenter:

 • kruka;
 • skål;
 • trunk;
 • lim;
 • Hjälp tillbehör för dekoration.

Pot bör inte överstiga storleken av världen, i detta fall dekoration kommer inte presentabel, estetiskt. Materialet kan vara något, många föredrar plast. Om så önskas, skapa en separat kruka. I de flesta fall redan har avslutat byggandet.

Det finns många alternativ Topiary, eftersom det beror på vilka material du väljer att arbetaDet finns många alternativ Topiary, eftersom det beror på vilka material du väljer att arbeta


Bollen kan vara vad som helst, inklusive skum. Med ett sådant material är lätt att arbeta. Om du inte kan köpa komponent träd, kan det göras oberoende av varandra. För att göra detta, crumple vanligt papper, och lindade tråden.

Som underlag tjänar pinne till pipan. Passa alla träbit, som sedan kommer att lindas med tråd, band eller tråd. stick längd beror på höjden av den framtida Topiary. Tillsammans alla delar passar konsolidera lim.

När designen är klar, är det nödvändigt att dekorera. I detta skede utvalda tillbehör. Tapes, trådar, pärlor, papper för decoupage, stenar, snäckor och band - allt detta ger den estetiska skönheten i trä. Om Topiary jul, då den bygger lagda julen leksaker och paraplyer. För våren humör används fjärilar, blommor och prydnads bär.

Topiary från skrot med sina egna händer: krona

I de flesta fall kronan är gjord av tidningar. Detta låg kostnad och snabbt sätt att skapa en nödvändig del av trädet. Gör en krona för att skrynklade gamla tidningar, så länge tills du får en tät boll. Tillåten före vätning av papperet. Fast med bollen trådar för stickning.Skapa en krona, kan du använda andra material.

skum, montering

Crone av skum - idealisk för trä i form av hjärtat. Detta material är väl behandlas av det, kan du skapa någon form. Allt som behövs - att bilda en boll och vänta tills det torkar. Den optimala formen förlänas med en papperskniv.

Polyuretanskum är lätt att arbeta, så att den kan användas för topiaryPolyuretanskum är lätt att arbeta, så att den kan användas för topiary

styrofoam

En av de vanligaste träkomponenter. Med det enkelt och bekvämt att använda. Frigolit skära bitar av komplexitet, som gör det möjligt att skapa ett konstverk.

Konsten att papier-maché

Gör en krona och papier-maché. För detta ändamål en ballong, papper och lim. Papper överlagras på bollen och säkras. När limmet är torr, töms ballongen. Resultatet är ett intressant tillskott till dekoration.

Plast eller frigolit bollar

Om du inte har tillräckligt med medel till hands eller ingen tid att ta itu med en boll tillverkare, praktiska färdiga konstruktioner. Du kan köpa dem på någon butik för kreativitet. Det rekommenderas att uppmärksamma de plastbollar och jul leksaker.

Av plastkulor sig en utmärkt grund för framtiden av träAv plastkulor sig en utmärkt grund för framtiden av trä

För tillverkning av Topiary: vad man ska leta efter

Skapa unika smycken med sina egna händer - en enkel uppgift. Det viktigaste är att bestämma huvudkomponenterna och visa förutsättningar att kreativt tänkande. Särskilt populära idag njuta dekorera baserad på kaffebönor.


För tillverkning av högkvalitativa och doftande trä kommer att behöva köpa följande:

 • Kaffebönor;
 • lera;
 • En träpinne;
 • Gips eller cement;
 • Ball - kronan;
 • saxar,
 • tråd;
 • Rep.

Tillverkningsprocessen är enkel. Nödvändiga i en boll-krona för att göra ett hål och trygga i sin träpinne. Den andra änden av ramen är placerad i en kastrull och laid gips. Detta kommer att skapa en stark struktur. Ramarna kan vara olika som trä och metall. Det beror på viljan hos en person.

Om du vill göra en vacker och doftande trä, då du definitivt behöver kaffebönorOm du vill göra en vacker och doftande trä, då du definitivt behöver kaffebönor

Att dekorera kronan-ball tråd som används. De fungerar som en slingrande, som därefter hålla kaffebönor. Trunk eller träpinne dekorerad med trådar eller band. Om så önskas kan den klistras korn eller lämna oförändrat. För att dölja basen av drivved och gips, som används stenar, snäckor eller kaffe. Om kaffeträd, då måste baseras på korn av denna produkt.


Resultatet är en intressant träd, där inte bara skönhet, men också en behaglig doft. På en liknande princip görs andra arrangemang. Main beslutat om utnämningen och väljer optimala komponenter.

Vad kan dekorera Topiary

Idéer för smycken Topiary - vikt. Den kan köpas som färdiga set och fördela material till hands. Mycket beror på utsmyckning tema.

Topiary är:

 • kaffe;
 • marina;
 • kontanter;
 • New Year;
 • Floral.

Dekorera topiary kan vara något element, det viktigaste - att de är i harmoni med varandraDekorera topiary kan vara något element, det viktigaste - att de är i harmoni med varandra

För varje sort av smycken, tillämpa sina dekorativa element. Dekorera stammen kan vara band, tyg, papper och torkade blommor. Lämplig kaffe, dekorativa pärlor och bär. Dekorera bas kan du använda snäckskal, stenar, pärlor, stora pärlor och kaffe.

Bowl-transformerade av Kroon ljusa band, trådar och torkad frukt. Massor av intressanta idéer, viktigast att den resulterande trädet speglar det inre av lägenheten och är helt lämpad för det valda ämnet.

Material som krävs för topiary (video)

Skapa en unik dekoration kan varje person. Inte nödvändigtvis måste vara kreativ. Topiary - en dekoration för kropp och själ, som inte har några tydliga gränser. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 31

map