Hur man väljer ett bord och stolar för vardagsrummet: 5 tips

Hur man väljer ett bord och stolar för vardagsrummet: 5 tips

12 October 2017Bord och stolar för vardagsrummet bör väljas enligt egna önskemålBord och stolar för vardagsrummet bör väljas enligt egna predpochteniyamKazhdy som har möjlighet att lyfta fram vardagsrummet ett separat rum, står inför problem med sin förändring. Naturligtvis lägger detta rum glamour hela lägenheten, men charmen i en mysig middag på köket bör inte underskattas. Så vad som skiljer det bästa köpet? Bord av glas eller trä? Stol med eller utan armstöd? Köp en vacker stol med ryggstöd, eller kompakt utan den? Vad är design vyer i arrangemanget av tabellen? Dessa och andra frågor kommer att besvaras här artikeln.


Tips: hur man plocka upp bordet i vardagsrummet med stolar

Så, för hela rummet utrustningen i gästen, rekommenderas att börja med för att avgöra vilka andra arbetsuppgifter hon är att det kommer vypolnyat.Prednaznacheno endast för måltider med släktingar eller det kommer att hållas soaréer? Kanske hall är utformad för affärsmöten? I vilket fall som helst att välja möbler till vardagsrummet, tänkt börja från bordet.

Här är några praktiska tips:

 1. Den mest rationella, kommer att ta en runda eller ovala bord. Den är lämplig för sammankomster med familj och för workshops. Och platsen för dem kan vara många fler människor.
 2. För att korrekt beräkna vilken storlek kommer att kräva ett bord, kan du använda formeln: 0,7-0,8 m för varje hypotetisk sittande person.
 3. Det är också att föredra att prioritera bordet från trädet medför en känsla av lugn. Hall med detta attribut blir en helt annan vinkel.
 4. Om hemmet har små barn - en runda eller ovala bord, den säkraste.

När du väljer ett bord med stolar i vardagsrummet i första hand tänka på vad storlek och form, måste de varaNär du väljer ett bord med stolar i vardagsrummet i första hand tänka på vad storlek och form, måste de vara

Det skadar inte att komma ihåg att väggar och dörrar i tabellen bör vara minst 0,5 meter.


Bord och stolar för vardagsrummet: Möbler för konst-making

Tabell set, naturligtvis, måste passa in i den övergripande ramen för dekoration.

Men förutom att skönheten i dessa tillbehör är det nödvändigt att granska informationen om kvaliteten på det material som de görs.

För närvarande är möbelindustrin en allvarlig kamp, ​​så de nuvarande anläggningarna försöker hålla jämna steg med utvecklingen och inte bara atypiska, men kvaliteten som är lämplig för alla idéer.

Bord och stolar för vardagsrummet bör inte bara tilltalande utan också kvalitativBord och stolar för vardagsrummet bör inte bara tilltalande utan också kvalitativBland annat följande:

 1. Bord och stolar genomförs i den klassiska formen. Den sätter helt gjord av trä. På toppar ibland närvarande målning och stolar med träram och stoppad.
 2. Beläget i jugendstil. Denna uppsättning, återigen, är gjord av trä, men det har en vacker böjda former och flytande linjer.
 3. Möbeltillbehör i stil med Provence. Annan trämönster. Men till skillnad från sina föregångare, bord och stolar i denna stil, har en lätt patina av antiken.
 4. Hi-tech. Möbler i denna stil är väldigt annorlunda från alla tidigare versioner. Först, tabellen i detta headset har en kvadratisk eller rektangulär form. För det andra kan materialet för en sådan uppsättning vara vad som helst.

Beställa möbler för rummet, inte bara lära sig att styras av hennes skönhet. Fortfarande sitter på obekväma stolar - något annat kul. Uppsättningar av möbler Shatura fabrik perfekt tillfredsställa båda.

Designs: bord och stolar för hallen

I situationer där vardagsrummet är inte bara en matplats, men också en relaxavdelning, väcker kraftigt frågan om hur zonindelning av utrymmet, och en kombination av inre. Due Shatura produktion, är dessa problem enkelt lösas genom.

Om rummet är inte stor, är det vettigt att stoppa ögonen på bordet transformator. Detta kommer att spara utrymme och modern vacker natur är bara tilltalande för ögat.

Experter tror att när du väljer ett bord och stolar för hallen bör vara uppmärksamma på följande punkter:

 1. Glas eller spegelbords ger rummet ljusstyrka. Men att skaffa en sådan tabell inte ont för att se på sin styrka. Med denna tabell perfekt kombinerar stolar i trä.
 2. Att välja ett bord med snidade ben, glöm inte det till honom i satsen behövde en ordentlig snitt av massivt, men mönstrade stolar.
 3. Använd varma pastellfärger, bör vara försiktig. Dessa färger ge värme och komfort i rummet, men inte särskilt praktiskt.
 4. Det är oerhört intressant att titta matbord tillverkade av naturmaterial - bart trä, lackerade. Överraskande, kan en sådan tabell lätt bli i fokus för uppmärksamheten.
 5. På senare tid, moderna designers, vilket skapar en uppsättning av restauranger, började butiker att använda i samband med stolar. Detta tillvägagångssätt är inte bara praktiskt, men också ser mycket intressant.

Bord och stolar konstruktionslösningar kommer att göra ditt rum mycket originalBord och stolar konstruktionslösningar kommer att göra ditt rum mycket original

Nu är fler och fler människor tenderar att minimalism i din inredning. Detta, som har blivit en så populär stil, trots de begränsningar av antalet objekt, inte beröva de olika material. Det kan vara trä och plast och glas, och även metall.

På stolar för vardagsrummet

Vi föreställer oss att vi är i vardagsrummet, där det finns en magnifik bord, men det fanns ingenstans att sitta ner. Och om du byter praktiska stolar på mjuka stolar? Effektivt? Ja. Bekväm? Inte mycket.


Smakfulla stolar inte bara lägga elegans och harmoni i det inre, utan även leda komfort till gäster som väljer att bo på dem.

Moderna möbelfabriker, inklusive Shatura, erbjuder ett brett utbud av stolar, som kan delas enligt vissa kriterier.

Stolar för vardagsrummet ska vara praktiskt och bekvämtStolar för vardagsrummet ska vara praktiskt och bekvämt

nämligen:

 1. Efter typ av material stolar är indelade i: trä, plast, akryl, plast, metall, komposit.
 2. På grundval av omvandlingen: Solid, hopfällbara, falsning.
 3. Med sitt typ: mjuk, hård, komposit.
 4. Klädsel är: läder och konstläder, sammet, velour, tyg, konstläder.
 5. Genom det sätt utformade: hög rygg, plus närvaron av armstödet (tron-typ), klassisk (direkt bent, med en stel rygg och mjuk sidushka), liknande stolen, handgjorda.
 6. Tillverkningsmetod (för trästolar only): bockning, svarvning, snickare.

De som vill förädla rum intressanta verk, kan du leta efter alternativ på platsen för en möbelfabrik, katalog av elit, i författarens samling i en privat studio, och även på loppmarknader.


För kännare av antiken, det anses vara den mest populära modellen av "Wien stolen." Dessa stolar är gjorda av trä, med hjälp av ångbehandling. Dessa stolar kännetecknas av en unik funktion, hösten de landade precis på benet. Finns det en sådan funktion i moderna produkter är inte kända, men formen bibehålls.

Bord och stolar för vardagsrummet (video)

Alternativ för möblerna en hel del, som fabriker i Moskva, Nizjnij Novgorod och även i Karaganda. Du måste bestämma stil och glöm inte om komfort.

Detaljer: bord och stolar för vardagsrummet (foto exempel)

000c95ecba1b58582a7c598d1f4a5a65 03 5fst9be3t1pw5kvvcnbs 08 03cb82f64f8dd8fbb9419fcfa08c7571 71 46-2 -153-93912 4174ff8659d711bf856134883269ba38 57438790

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 90

map