Hur man väljer en uppsättning för vardagsrummet: 6 viktiga detaljer

Hur man väljer en uppsättning för vardagsrummet: 6 viktiga detaljer

12 October 2017Sitt inställd på att vara den mest funktionella och rymligSitt inställd på att vara den mest funktionella och inredning vmestitelnymOformlenie vardagsrummet är det viktigaste steget, eftersom, som ni vet, vardagsrum - personen hemma. Av särskild betydelse är möblerna i det inre. Möbler butiker erbjuder headset för vardagsrummet, som kan vara gjord av vilket material som helst och på beställning. När du väljer möbler bör ta hänsyn till bekvämligheten och funktionalitet som krävs för ett rum avsett för vila och ta emot gäster.


Modular sitt set

Modular sitt set är en samling av möbler i samma stil och färgsättning. Som en allmän regel, kan kompositionen av modulerna väljas individuellt och att ordning.

Följande punkter kan ingå i set:

 • Bokhyllor, vägg, garderober;
 • hyllor;
 • byråar;
 • Öppna och slutna hyllor.

Modular sitt svit rymmer en massa saker, men det tar liten plats, och det är det som gör den till den mest bekväma och funktionellaModular sitt svit rymmer en massa saker, men det tar liten plats, och det är det som gör den till den mest bekväma och funktionella

Modulära sviter är unika i att det finns en viss storlek för komponenterna kan alla poster vara av vilken som helst längd, bredd, djup och höjd. Även formen av modulerna kan vara vad som helst, det beror på de individuella önskemål och vardagsrum storlek. Om det är nödvändigt, när som helst, kan du köpa nya komponenter eller ersätta gamla.


Det finns många typer av moderna modullösningar, skjutdörrar eller stänger med en lyftmekanism, lampor, speglar, persienner och mycket mer än vad som kan utrustas med headset.

Vardagsrummet är kombinerat skåp och stoppade möbler, är av två slag modulära möbler: inte inskriven moduler och inskriven (sektionsvy). Stoppade modulära möbler kan också göras på beställning enligt individuella storlekar. Möbel från tillverkarens fabrik Vileika från samlingen av Denver har en strikt, men samtidigt ett modernt utseende och passar väl med retro och klassiska interiörer.

Mjuka uppsättningar för vardagsrummet

Soft set för vardagsrummet finns en sittgrupp och ett mottagningsrum. Neutral kit består av två fåtöljer och en soffa, men en klassiker. För närvarande erbjuder möbelmarknaden ett stort utbud av olika uppsättningar skiljer sig i sammansättningen av föremål från den klassiska varianten.

Soft set för vardagsrummet ska vara så enkelt som möjligt och möta inredningenSoft set för vardagsrummet ska vara så enkelt som möjligt och möta inredningenModern mjuk headset kan vara:

 • Hörnsoffa eller ö;
 • Modulsoffa;
 • Konventionella eller fällbara stolar;
 • Fåtöljer - påsar;
 • fotpallar;
 • Soffor.

När du väljer stoppade möbler bör vara uppmärksamma på kvaliteten på alla komponenter i headsetet. god kvalitet möbler tillverkas av Hoff, Ikea, Vega Vegas. Om rummet är matsalen spelar en roll, förutom stoppade möbler måste köpas dining objekt för vardagsrummet.

Svit av möbler för vardagsrummet

Svit av möbler för vardagsrummet i tillägg till funktionaliteten har ännu matcha stilen på hela lägenheten, och viktigast att tillfredsställa alla som bor i den. Style Headset kan vara klassisk eller modern.

Klassisk stil - det är mer raffinerad och även historiska utsikt över alla möbler. Moderna möbler är mer funktionell, hon hade ingen dekor, med tydliga geometriska linjer.

När du väljer en svit av möbler för vardagsrummet är viktigt att komma ihåg att det måste vara inte bara estetiska, men också praktiskaNär du väljer en svit av möbler för vardagsrummet är viktigt att komma ihåg att det måste vara inte bara estetiska, men också praktiska

Den är tillverkad av avancerade material:

 • Spånskivor, MDF;
 • Olika typer av glas;
 • plast;
 • metall;
 • Konstgjord sten.

Moderna headset är billigare klassiska beror på billig kostnad av material som används för tillverkning. Värdefulla träslag, liksom alla trämassa kostar mer exempel - MDF, särskilt plast. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt färgen på headsetet för vardagsrummet. En viktig roll i valet av färger Headset är belysningen i rummet och dess storlek. Mörka färger visuellt minska utrymmet, och samtidigt ge stringens och majestät. Ljusa färger visuellt förstora utrymme, ge lätthet och lätthet.

Det är dock värt att komma ihåg att möblerna i ljusa färger kräver noggrann skötsel. Vit färg i det inre tillför kyla, bör de inte ryckas och bör spädas med mjukare toner.

Bekväma möbler: Möbler för vardagsrummet

Möblemang har gemensamma drag - de är gjorda i samma stil och färgsättning. I små lägenheter är det inte alltid möjligt att placera stora sviter och bättre uppmärksamma de saker som behövs för rummet.


Innan du köper stoppade möbler, bör bestämma färgschema och den stil som vardagsrummet ramasInnan du köper stoppade möbler, bör bestämma färgschema och den stil som vardagsrummet ramas

Stoppade möbler uppsättningar för vardagsrummet kan ha en minimi:

 • soffa;
 • stolar;
 • Stå teknik;
 • Garderob för kläder.

Naturligtvis är detta minimum av möbler, medger kvadratmeter, kan uppsättningen bestå av ett större antal möbler. De stora vardagsrum kombinerar ofta en matplats och en relaxavdelning. En funktionell variant av en hopfällbar stoppade möbler kan bekvämt rymma gästerna lämnade för natten. Packa kan inte bara soffa och fåtöljer är ofta en funktion och det är mycket praktiskt när det inte finns några lediga rum.

Ställ i vardagsrummet av massivt trä

Moderna material för tillverkning av möbler, naturligtvis, vackra, men de är inte naturligt och inte tillräckligt praktiskt jämfört med trä. Fortfarande inte så länge sedan möblerna görs mestadels av massivt trä, i våra dagar denna möbler är dyrt. Men även det höga priset inte minskar populariteten av trämöbler. Uppfyller med trämöbler i klassisk stil och modern stil, land. 


Möbler kan vara tillverkade av olika typer av trä:

 • tall;
 • ek;
 • alder;
 • björk;
 • beech;
 • Valnöt.

Ställ i vardagsrummet av massivt trä är en mycket viktig funktion - det är en naturlig, miljövänliga materialStäll i vardagsrummet av massivt trä är en mycket viktig funktion - det är en naturlig, miljövänliga material

Möbler av tall och björk är det billigaste. Eftersom dessa matriser görs mer garderober, kistor, väggar, piedestaler. Pine möbler har en behaglig doft, förångning näringsämnen förutom god vattenavvisande. Ek är ofta används för att göra vardagsrummet möbler. Detta är en mycket vacker och massivt trä möbler av det som kommer att utsättas för höga belastningar under drift - sängar, stolar, bord.

Walnut stenar är hårda sorter av trä och vackra material beror på olika färger: röd-brun, gul-grå eller grön-grå, och naturligtvis den mest värdefulla - svart. Valnöt resistent mot röta och svampbildning. Mycket ofta i en enda produkt jag använder flera olika typer av trä. Det ser bra ut möbler tillverkade av massiv ek och bok, valnöt och ek, blekt ek och valnöt. Möbler av fasta al hållfasthetsegenskaper som liknar en ek, det inte ruttnar och är inte föremål för uppkomsten av svampen. Torkat trä har en gulaktig nyans, den är mjuk och lätt, men mycket robust. Möbler från al, passar perfekt i det inre av vardagsrummet.

Hur man väljer en sitt svit (video)

Många alternativ för möbler. Det är nödvändigt att definiera stil, ställa in detaljer och budget. Efter detta endast kommer att beställa eller köpa headset. Aggregatet kan vara oberoende.

Design uppsättningar för vardagsrummet (foto exempel)

1 2 -7bp 7e273563d233f24eb153f3343ccb3ad1 9c4c3b1c7ce16f4ad62413f92db0e728 1-1 3389970x0 519 6619614573c2-909x909b 11111101b7d5188756dc579

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map