Hur man väljer en snygg och praktisk mini-hall: 5 kriterier

Hur man väljer en snygg och praktisk mini-hall: 5 kriterier

12 October 2017Vacker mini-hallen kan dekorera insidan av varje korridorVacker mini-hallen kan dekorera insidan av någon koridoraSovremennye möbler tillverkare erbjuder modeller korridorer för alla smaker och finansiella möjligheter: alla, i dag, kan köpa kvalitet, billiga korridorer, tillverkad i olika stilar och färger med förekomsten av olika tillbehör och utrustning. Ett brett utbud av fasta och modulära förbipasserande garanterar full belåtenhet av smakpreferenser hos ägarna av små lägenheter. Väl valda typsnitt kan bli och snygg design element. Men, precis som alla andra typer av tillbehör, korridorer bör väljas med hänsyn till några av nyanserna.


Mini lobbyn för en liten korridor: vad man ska tänka på när man väljer

Val av headsetet i litet format korridoren - är ett avgörande ögonblick i vilket bör styras inte bara sina egna smakpreferenser och stil av lägenheten, men sådana viktiga funktioner som möbeldesign, dess storlek och färg, material prestanda, stil. Alla dessa faktorer kan väsentligt påverka det visuella intrycket av rymden.

Plocka upp en mini-hall bör vara så att det inte bara passar perfekt i det inre, men också rätt storlekPlocka upp en mini-hall bör vara så att det inte bara passar perfekt i det inre, men också rätt storlek

utformning

Först av allt, inte få hängas upp på idén att hallen ska rymma en hel ytterkläder och skor för varje familjemedlem. Denna variant är relevant för stora korridorer med modulära möbler för olika ändamål. I fallet med ett begränsat område, hallar, i konfigurationen som har ett stort antal lådor och skåp kommer visuellt "cut" utrymme, skapa en känsla av en rörig rum.

Var uppmärksam på design med en enda dörr och en dold fack eller två dörrsystem jalusier.

dimensionsegenskaper

Det är tydligt att möblerna i den lilla korridoren att vara liten i storlek. Men ibland kan lätta och kompakta skåp korridorer vara instabil och inte kan rymma skrymmande ner jackor och kappor.


Att köpa en hall med en garderob inte att förlora, måste du vara uppmärksam på:

  1. modul djup. Djupet av skåpet får inte vara mindre än 40 cm., Eller skåpet kommer inte att vara rymlig.
  2. Bredden av skåpet. Grunda skåp, främst - det bredaste. Lägg kläder som de kan möta för att öppna dörren. Dessutom kan klädhängaren i sådana moduler ersättas av enkla eller dubbla krokar.
  3. Höjden på möblerna. De vanligaste fallen av 2 meter i höjd. Samtidigt är det allt populärare och möbler höjd från golv till tak: dessa konstruktioner använder utrymme till fullo, ser moderna och eleganta.

När du väljer ett skåp, tar hänsyn till inte bara de faktiska dimensioner möbler, utan även dess visuella dimensioner: fiffiga korridorer enkla former ser bättre och mer ändamålsenligt i små korridorer än ett headset med massiva ben, ristade dekorativa element.

färg

Färgen på hallen ska vara i harmoni med utformningen av korridoren. Att välja en lobby med neutrala, ljusa färger, kan du utöka utrymmet visuellt. För att uppnå en liknande effekt för att hjälpa och möbler av enkla konstruktioner, anpassad till färgen på väggarna: minimalistisk lobby kommer att se snygg, skapar en illusion av rymd.När du väljer färg och design av mini-hall, se till att ta hänsyn till egenheterna i korridoren och dess inreNär du väljer färg och design av mini-hall, se till att ta hänsyn till egenheterna i korridoren och dess inre

material

Rättmätigt det bästa materialet för möbler anses vara ett träd - hållbart miljö material, som har en lång livslängd. Men från detta träd produkter har ett tillräckligt högt pris. Ja, och ser dessa strukturer är ganska besvärligt.

Ett bra alternativ skulle vara en billig mini-hall av spånskivor eller MDF. Modern ekonomi modeller av dessa material är hållbara, resistenta mot mekaniska skador, fukt och kemiska reagens laminerade omslaget kan göras i olika färger. I vården av sådana möbler är enkel: att upprätthålla en lämplig bild av artikeln kommer att vara tillräcklig för att då och då torka av ytan med en fuktig trasa.

När du köper produkten från DSP viktigt att uppmärksamma dess miljöklass (mest miljövänliga möbler märkt E0 och E1) och materialtjocklek (optimal tjocklek är 16-18 mm.).

stil

Klassiska korridorer är alltid relevant. Men den klassiska stilen innebär användning av trä som tillverkning och stora storleken på det material som inte lämpar sig för en liten hall.

Det perfekta alternativet för små korridorer blir avancerade moduler. Design och färger gör det möjligt att föra in dessa hallar i varje interiör. Dessutom kan modellerna i jugendstil också fungera som designelement av konst: modern fasad hallar ofta utfärdade fotoutskrifter, de ursprungliga dekorativa element.

Modul mini-hall ljus: skapa headset

Fördelen med det modulära ljussystemet - är det möjligt att välja de objekt som matchar individuella behov och smakpreferenser.

Det perfekta komplementet till det inre i en liten korridor kommer att vara en vacker och praktisk modul mini-hallDet perfekta komplementet till det inre i en liten korridor kommer att vara en vacker och praktisk modul mini-hall


Att välja moduler måste du bestämma:

  • Eftersom platsen är en korridoren (korridor vinklar och mått bestämma formen av moduler);
  • Delar av första nödvändighet (klart tänka igenom vad modulen att dra sig tillbaka det mesta av utrymmet och matcha ytterligare element baserade på denna).

Välja moduler, ge företräde åt de funktionella element, till exempel om du vill lägga i korridoren ottoman små, det bästa alternativet skulle vara en modell med en rymlig låda för förvaring. Galgar för kläder design bör inkludera och praktisk hylla för hattar och tillbehör.

Var inte fel att göra en tvådimensionell eller tredimensionell modell av hallen med uppgifter om storleken och formen av moduler.

Amerikanska mini korridorer till en liten korridor

American mini lobbyn - är en vanlig svit, som kan bestå av galgar, garderober, skåp för skor, sminkbord, byrå. Dessa hallar är gjorda i standardkonfigurationer för ett brett användare och med hänsyn till kundens individuella önskemål på beställning.

Idag ganska populär och snygg amerikanska populära är mini hallarIdag ganska populär och snygg amerikanska populära är mini hallar


För små kvadratiska korridorer lämpliga vinkel amerikanska hall som optimerar användningen av utrymme och omfattar alla nödvändiga delar: Systemet innehåller naturligt i sig som en gren för kläder och skor, och glidande garderober och hyllor för personliga saker och tillbehör.

Det perfekta valet skulle vara hörnsviter där design - garderob med spegel. Detta kommer att hindra installation av ytterligare dressing och visuellt utöka utrymmet.

För långa korridorer lämplig grunt design i ett stycke med en garderob, en klädhängare, en inbyggd säten med sko eller system, vilka är monterade i väggen. Utrymmes en nisch i korridorerna på Chrusjtjov kan ges en djupare hallar med bekväma vadderade stolar och byråar.

Mysiga mini-hallar (video)

Det viktigaste när man väljer en hall till en liten hall - kreativt, beslutsamhet och brist på rädsla för icke-standardiserade lösningar!

Utforma en mini-hall (inredning foto)

1 9-52 107abe85ac2f4700cfc76a72a5cf666f 204 1920x1080resizeinterior11213221356270455 2149pr9 2443 3806 6564a6296ea411e2a05800269e0aabeb6564a6296ea411e2a05800269e0aabeb 7369

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map