Hur man väljer en säng skåp sovrum

Hur man väljer en säng skåp sovrum

12 October 2017Sängbord är ofta en del av sovrummet set, dock är det att den är vald separatSängbord är ofta en del av sovrummet set, dock är det att den är vald otdelnoTumby sovrum brukar komma som en del av sovrum set, men ofta väljs separat. Normalt skåp krävs, kommer vars storlek vara perfekt för inredningen, men ofta blir ett kriterium för val och pris. Även om naturligtvis, det finns många andra principer i valet av inredning element.


Vilka är de sidobord för sovrum

Lådorna i sovrummet kan vara mycket olika - rektangulära, kvadratiska, triangulära, runda, tunnformad. Piedestaler kan utåt likna en pall, byrå och mer. Denna möbel kan stå nära en säng eller ens vara dess integrerad del.

Det finns många varianter av sängbord, olika storlekar och formerDet finns många varianter av sängbord, olika storlekar och former

Inte uteslutas och variationer är saker som kan vara en riktig piedestal. Till exempel något omvandlas resväska, stam, ett akvarium, en säker och även en korg. Det är en sådan sak, med hjälp av vägledning från Internet, kan du göra dina egna händer.

Sängbord Sovrum: storlekar och stilar

Tillverkare ofta vägledas av följande dimensioner: 50-55 cm breda och 50-60 cm i höjd. Denna bredd och höjd standard, men inte obligatoriskt. Dessutom styrs av storleken på ditt sovrum design sängar, det andra sovrummet möbler och, naturligtvis, den stilen i rummet.


Ofta storleken på en standard sängbord, men de kan också göras på begäranOfta storleken på en standard sängbord, men de kan också göras på begäran

Piedestaler till inredningsstilen:

 • Vintage - mycket elegant bord på böjda, möjligen smidda ben;
 • Shabby-chic - tabeller med effekten av gnidning;
 • Provence - tabeller, avföring som liknar lådor, korgar (vävd);
 • minimalism - strikt no-nonsense tabeller;
 • klassisk - produkter med smide, stuckatur - eller snarare dess imitation, liksom med snideri på trä;
 • Eco-stil - ett skåp av bambu, vide kvistar, trä.

Tja, om du åter etno stil i sovrummet, det beror på vilken typ av stil råder. Till exempel står i en marockansk stil är med ljusa färger - terrakotta och snidade mönster. Fusionen kan även bortskämd - sten ränder, prickar, med bilden av abstraktion.Varför behöver vi ett sängbord för sovrum

Sängbord i sovrummet har flera funktioner. Vanligtvis på bordet höll vissa saker - böcker, tidningar, kartonger. armatur eller lampan kan stå på bordet. Tabellen kan helt enkelt vara ett tillbehör, som med fördel är sängen.

Sängbord är mycket funktionell: det är möjligt att placera en lampa eller lampa och spara tidningar eller böckerSängbord är mycket funktionell: det är möjligt att placera en lampa eller lampa och spara tidningar eller böcker

Ibland kan en sängbord behov av symmetri, som tydligt saknas i rummet. Då, på båda sidor av sängen placeras sådana tabeller, av vilka var och - en lampa. Men symmetrin är inte alltid nödvändigt, märkligt nog, i den mindre sovrummet är knappa, och därför skapar en speciell. Det stora sovrummet asymmetriska lösningar kan vara mer effektiva.

Suspenderade sängbord för sovrummet - det är

Avstängd sängbord - ett intressant alternativ för sovrummet, bara ett inslag i denna design gör en sak av originalet. Det kan vara mycket billiga produkter, vilket dock är bedårande i sovrummet.

Avstängd sängbord i sovrummet ser mycket elegant och originalAvstängd sängbord i sovrummet ser mycket elegant och original

Det finns en känsla av att om skåpet lite svävande ovanför väggen. Detta kan vanligen kvadratiska eller rektangulära piedestal eller mer avlång sak till stor del liknar bulk hylla eller konsol. Det finns också monterade modeller som antingen på ett litet avstånd från väggen eller hängas på något.

Nattduksbordet för sovrum på hjul: ett bekvämt alternativ

Nattduksbord på hjul - det är troligen samma tjänstgör bord, vilket är ganska bekvämt att använda den i sovrummet. Tjänstgör tabeller är snygga och moderiktiga. De kan kompletteras sovrum design eller vara den sista stund för att skapa rätt atmosfär av komfort och avkoppling.


Sängbord på hjul - detta är ett bra alternativ för dem som vill skapa i sovrummet atmosfär av komfort och avkopplingSängbord på hjul - detta är ett bra alternativ för dem som vill skapa i sovrummet atmosfär av komfort och avkoppling

De mest populära tabeller gjorda av glas och trä, kan vars form vara annorlunda. Glas + metall - alltför populär kombination. För produktion av tabellerna används speciella transparent färgat eller tonat glas. Den har en polerad kant, det gör tabellen säker.

Vad tjänar tabeller? De används för att leverera mat och olika drycker, är ofta försedda med en löstagbar bricka. Tabeller har begränsningar som inte tillåter ware paus. Tabellerna kan utrustas med olika enheter för att rymma utrustning och flaskor.

Det finns också fällbara bord på hjul, som används i små lägenheter. När vikt, de är ofta dolda bakom ett skåp eller bakom en gardin, kanske på baksidan av sängen. Bekväm och praktisk.

Fashionabla och vackra: de sängbord för sovrum glas

Tekniska genombrott får lita inte bara trä och metall, men också glas, vilket blev grunden för olika möbler, i synnerhet - tabellerna. Glas lärt anlöpning vid en hög temperatur. Först upphettas det till 680 grader, och sedan kyldes likformigt förses med luft från båda sidor. Denna behandling gör glaset i slagfast hållbart material som är okänsligt för rimlig mekanisk påfrestning.


Sängbord av glas ser perfekt - det tillför en ljus och luftig sovrumSängbord av glas ser perfekt - det tillför en ljus och luftig sovrum

Sängbord glas har sina egna fördelar:

 • I interiören ser det enkelt och luft;
 • Denna tabell kommer att slås samman med möbler och fluffig matta, som står;
 • En tabell kan helt enkelt vara osynlig i det inre, vilket är fördelaktigt i ett litet sovrum, som skyddar varje centimeter.

Om tabellen du sätter en vas med blommor eller frukt, te-apparater, satte på honom en bok eller tidskrift, kommer det att finnas en känsla av att alla dessa föremål svävar i luften. Den speciella charm glasbord har ljusa interiörer, vit eller beige möbler och glasbord skapar en mild och rörande ensemble.

Olika typer av glasbord

 • Endast glas - inga ytterligare inneslutningar;
 • Glass + Wood - ser bra ut och modern, och i en klassisk miljö;
 • Glas + metall - ett alternativ för högteknologisk stil.

Valet av glasbord för sovrummet är mycket stor, därför styras enbart på din smakValet av glasbord för sovrummet är mycket stor, därför styras enbart på din smak

Dessa tabeller kan ha en rund eller oval bordsskiva, rektangulära och kvadratiska, asymmetrisk. Av de populära val kan idag skilja blyinfattade glasbord, välja genomskinlig färg, du sparar luftighet och lätthet. Fortfarande relevanta tabeller med glasmatta, bör endast matt inte hela ytan, men bara en viss del av det.

Sängbord i modern interiör (video)

Sängbord ska vara bekvämt, organiskt i det inre, och inte alltför accenter. De bör matcha den stil som de gjort sängen eller headset. Och allt detta kan ge en låg kostnad alternativ såsom möbler.

Bra val!

Design sängbord sovrum (foto i det inre)

0-1 0 0ae4c3355b8df90c57c9c345c528d208 53 90d1f694515bb56123799c3b18d370ea 2102 12428-sakura-tumba-prikrovatnaya-dub-belfort 1004256enl 77066441 b34568

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 22

map