Hur man väljer en klassisk soffa i vardagsrummet: 5 kriterier

Hur man väljer en klassisk soffa i vardagsrummet: 5 kriterier

12 October 2017Soffa är en oumbärlig del av den levande, så hans val bör vara försiktigSoffa är en oumbärlig del av den levande, så hans val att vara lämpliga tschatelnoDivan är mittpunkten i vardagsrummet dekoration i klassisk stil, vilket är anledningen till det framförts till de höga krav. Classic soffa bör inte bara vara strikt upprätthållas i stil med rummet, men också vara av hög kvalitet, eftersom klassiker - är odödlig, och möbler i klassisk stil köps med förväntningen "på året". Hur man väljer en soffa som passar perfekt in i kupén, och kommer att glädja ägarna långvarig användning - läs artikeln.


Välj soffor för vardagsrummet i klassisk stil

Möbel för vardagsrum i klassisk stil - denna eleganta soffa med runda element, rika tyger och naturmaterial. För ett stort rum som lämpar sig för tre raka soffor med fasta armstöd, bolster, för små och medelstora rum kommer att vara en utmärkt lösning vinkel- eller U-formade soffor. Ägarna till små lägenheter kan uppmärksamma soffan i klassisk stil, som är kompakta och spektakulära vyer. Framgångsrikt passar in i det inre utrymmet med rundade böjda väggar och böjda soffor. Detta kommer dock att möbler tillåter elegant lösa stort utrymme zonindelning problem.

När du väljer en soffa i vardagsrummet, bör du överväga storlek och funktioner i rummetNär du väljer en soffa i vardagsrummet, bör du överväga storlek och funktioner i rummet

När du väljer en soffa att överväga bredden på dörröppningar, möjligheten att ta bort möbler ben.

soffa färg spelar en avgörande roll i inredningen av vardagsrummet i klassisk stil. Universal för klassiska möbler anses nyanser av mocka, persika smör. Om vardagsrummet väggarna är pastellfärger, är designers uppmanas att välja stoppade möbler mättade färger vinrött, mogna körsbär, mörk choklad. Inspirerad av idéerna om färgkombinationer för vardagsrummet i klassisk stil Foto klassisk inredning hjälp på Internet.

Klassiska hörnsoffor för vardagsrummet: valet av funktioner

Hörnsoffor har länge vunnit allmänt bifall för sin funktionalitet och pragmatism. Denna möbler är lämplig för rymligt vardagsrum och små lägenheter.


Perfekt i det inre av rummen i klassisk stil kommer att se klassiska soffgrupp formenPerfekt i det inre av rummen i klassisk stil kommer att se klassiska soffgrupp formen

När du väljer en klassisk hörnsoffa bör besluta:

  1. Från sin vinkel. Först måste du bestämma soffa (höger eller vänster) kommer att fokusera på vilken sida. För det andra - att plocka upp formen på hörnsoffan kan vara både med en tydlig vinkel på 90 grader, och med en halvcirkulär, sned vinkel. Det beror på konfigurationen av lokaler och önskemål köparen.
  2. Kommer möbler användas som en sovplats: hörnsoffor kan vara både med fällbara mönster och utan. Oftast, kostnaden för soffor utan mobila mekanismer nedan.
  3. Färgen på produkten och ytterligare funktioner. Ljusa tonen klädsel idealisk för klassiska möbler men praktiskt inte kalla dem. Därför bör du vara uppmärksam på soffor med avtagbar klädsel.

Om du väljer ett förinställt soffa i klassisk stil med den önskade konfigurationen inte lyckas, inte bli upprörd: de flesta av dagens inhemska tillverkare av stoppade möbler erbjuder kunder tjänster för produktion av varor baserade på individuella önskemål. Dessutom, möbler, vilket land tillverkaren - Ryssland är billigare tack vare användningen av material för tillverkning av ryskt ursprung, och frånvaron av tullar.Vad bör en ram för en klassisk soffa

Klassisk stil innebär närvaron i byggandet av träram av soffan. Ofta för produktion av klassisk soffa med hjälp av bok, ek, valnöt, ask. Möbler av dessa material ser ut dyra och aristokratiska. Men produkter med träelement skiljer hållbarhet, tillförlitlighet och lång livslängd. Är därför den höga kostnaden motiverad.

När du väljer en svit av möbler för vardagsrummet på en obligatoriskt bör vara uppmärksamma på kvalitet, de grundläggande egenskaperna och tillverkarenNär du väljer en svit av möbler för vardagsrummet på en obligatoriskt bör vara uppmärksamma på kvalitet, de grundläggande egenskaperna och tillverkaren

Det anses mer överkomliga möbler gjorda av spånskivor och fiberskivor. Men dessa material är inte på lång sikt, har en låg miljöklass. Det mest optimala i fråga om pris och kvalitet är ett kompositmaterial (trä och spånskiva).

För tillförlitlighet och soliditet av konstruktionen bör väljas modeller Stommen är anslutna på ett "not och fjäder" eller monteringsbultar.

Material för en kaj

Om soffan i vardagsrummet kommer att användas som en säng, bör du allvarligt närmar sig frågan om sitt fordon. Soffor i klassisk stil är indelade i våren och nepruzhinnye. Fjäderenheterna kan effektivt fördela vikten av personen och att säkerställa en hög grad av komfort.

Idag är en populär fjäder soffor, som kännetecknas av funktionalitet och bekvämlighetIdag är en populär fjäder soffor, som kännetecknas av funktionalitet och bekvämlighet

För nepruzhinnyh soffor, kan du välja:

  • Latex - dyrt material som replikerar de anatomiska kurvor av den mänskliga kroppen återhämtar sig väl efter stress och dess livslängd är 20 år;
  • Dyurafil - kvalitet fyllmedel med antibakteriella egenskaper;
  • Polyuretanskum - ideala förhållandet av mjukhet och styvhet av materialet, inte samlar damm;
  • Hollofayber - tålig, allergivänliga material som inte absorberar lukter.

Den mest högkvalitativa och bekväma soffor - dubbel fyllning.

Material för stoppning av soffor klassiska

Kvaliteten på klädseln är direkt beroende av hur livet och kostnaden för soffan. Material för stoppning är indelade i kategorier 0-8, där 0 - tunn, billigt tyg och 8 - läder höga kostnader. När du väljer klädsel bör överväga hur intensivt och av vem möblerna kommer att användas. Till exempel, om en familj har barn, då produkten måste vara tillverkade av material med högklassig miljöprestanda och uthållighet nivåer. Dessutom, om en familj har husdjur måste inredningen vara motståndskraftig mot mekanisk skada, lätt att rengöra och inte absorberar lukter.


Köp en soffa klädd med naturligt behov, som inte kommer att skada hälsan hosKöp en soffa klädd med naturligt behov, som inte kommer att skada hälsan hos

Stoppning livslängd beror inte bara på sin kategori, utan även på rummets egenskaper, till exempel, inte lädret inte gillar solljus och torr luft.

Ett alternativ till naturläder kan vara:

  • Microfiber och arpatek motståndskraftig mot blekning och smuts;
  • Resistenta mot djurklor shenillovaya skadade vävnaden;
  • Vatten, damm- och smutsavvisande skotchgard.

Innan du köper en soffa, kan du be säljaren ett litet prov du möbeltyg som kan ta med sig. Detta gör att du kan se även i harmoni med rummet design soffa.


Klassisk stil soffa i vardagsrummet (video)

Förvärva soffor bättre i specialiserade försäljningsställen, som kan ge en garanti på produkten i upp till 18 månader. När du väljer möbler det bör noteras kvalitet efterbehandling lederna, frånvaron eller närvaron av veck på klädseln, strukturell stabilitet, rörlighet, alla mekanismer, klädsel material Kategori och slag av ekologiska produkter. Bekräfta högkvalitativa soffor och fåtöljer kan certifikat som intygar överensstämmelse med säkerhetsstandarder och internationella standarder. Kräv dokumentation är berättigad till någon möbelvaruhus klient, även om köpet, i slutändan, kommer inte att göras.

Exempel på klassiska soffor för vardagsrummet (foto)

0Xl4gnJuVV 1 3 02 4e769398735ec7561da8cdc4d1caa9bb930262 1125 5 393 2013-05-17klassicheskaya-mebel-dlya-gostinoy 2027

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 81

map