Hur man väljer en garderob i hallen

Hur man väljer en garderob i hallen

12 October 2017Garderob i hallen är en multifunktionell möbel, som har utmärkta prestandaGarderob i hallen är en multifunktionell möbel, som har utmärkta prestanda i det inre av hallen finns det inga småsaker. Om så bara för att små saker kan bara vara i den stora hallen. En traditionell små korridorer vilka storlekar som finns kvar mycket att önska, är det nödvändigt att förse enligt reglerna av minimalism. Det är vad som kommer att hjälpa dem att visuellt se större.


Titta på bilderna i galleriet foto - eleganta lobbyn inte att röran ännu mer. Tja, om du har en vanlig tre meter, det måste genomtänkt varje detalj. Och mitt i en hall i lägenheten, utan tvekan bli en garderob. Och det är inte så viktigt, det är en helt (Austen, Stanley, Ikea), eller det faktum att du gjort själv.

Vilka är de skåp hallar föredragna

Naturligtvis i dag, i stället för stationära uppsättningar de främre garderober. Tack vare dem, förvärvade hallen en mycket annorlunda. Den största fördelen med garderob - dess kompakthet. Det är verkligen en multifunktionell möbel - det är inte bara en plats klädaffär, där passform och lådor, korgar, lådor med olika dokument och så vidare. Faktum är att denna mini-skafferi.

Om hallen är stor, är det bättre att välja ett skåp, och om små - smalOm hallen är stor, är det bättre att välja ett skåp, och om små - smal

Men bortsett från detta dess praktiska, garderob och annorlunda dekorativ funktion. Ovanliga texturer, teckningar, fotografier, färg och design - ett fall kan vara dekoration i vardagsrummet och stäng tråkiga väggen. Bicolor garderober idag i stor utsträckning - även för köket redan börjat beställas liknande konstruktioner. Att skåp det görs vanligen på individuell efterfrågan, eftersom beaktat egenskaperna hos de lokaler där de är avsedda.


Standardbredden av skåpet i korridoren och andra dimensioner

Innan mätningar för att bestämma utformningen och formen på skåpet. För kunden, kan du komma med din ritning eller skiss eller välja de alternativ som erbjuder dig. Och hittills typer och modeller av skåp mycket.

Hur är mätningarna:

 • Vid beräkning av storleken av hallen gjorde mätningar bredd, längd och höjd av rummet, och nyanser beaktas såsom dörren till rutan, strömbrytare, batterier och allt som är bredvid en garderob.
 • I första hand bestäms av dimensionerna, samtidigt beakta socklar och lister samt eventuella oegentligheter av väggarna.
 • Av de totala dimensionerna för bredd och höjd subtraheras klareringar till dessa oregelbundenheter, socklar och lister, och först efter som bestäms av de totala dimensionerna.
 • Standarddjup är 600 mm, utgående från vilken det följer att den effektiva ytan är på ett djup av 500 mm (100 kräver att installera glidsystemet).
 • Bredden av de inre hyllorna 400-1000, inte längre faktiskt existerar.
 • Höjd intervall mellan hyllorna - 300 mm.
 • Höjden av skåpet vanligtvis 2400-2500 mm, rörlängden för hängare - 800-1000 mm.

Du måste köpa en garderob i hallen av den här storleken, tack vare vilket det kommer inte att störa bekväm rörelse av dörren till rummetDu måste köpa en garderob i hallen av den här storleken, tack vare vilket det kommer inte att störa bekväm rörelse av dörren till rummetVilken garderob levererar, kan lösas, och så Algoritm: Google - Storleken på skåpet bilder. Och du färdiga alternativ, visa allt och bestämma vad skåpet ska vara i ditt hem. Detta gör att du kan plocka upp ett bra alternativ.

Design garderob i hallen: en hög rundad version

Böjda eller radie skåp (alla skåp) har blivit mycket populärt på senare tid. Radius hallar passar bokstavligen in i någon stil, och endast sådana möbler är att föredra i hus där det finns små barn. Detta är det bästa valet i många fall.

Fördelarna med böjda skåp:

 • Ovanliga, innovativa, elegant - även de enklaste mönster i form av en cirkelsektor. Det är anmärkningsvärt att alla dekorativa element på denna bakgrund kommer att se ljusare, mer intressant.
 • Konturen av fasaden kommer att vara beroende av bockningsradien. Skjut modeller inta en minsta radie av 300 mm och den maximala är inte begränsat. Vi swing modeller sådana möjligheter mindre.
 • Denna form gör det möjligt att ta vilken som helst vinkel delen i en hall, indirekt vinkel nisch mezhdvernoe trångt utrymme, etc. Med den direkta modellen har begränsningar, men halvcirkelformad skåp i detta avseende är mycket användarvänligt.
 • Böjda former funktionalitet - mer effektivt använda utrymmet hallen. De smala delarna av skåpdjup reduceras, och mer fri, tvärtom, ökat.
 • Alla tillåtlig utförande - en modulär, integrerad eller möbler.

Hög rundade garderob passar in i hallen, tillverkad i klassisk stilHög rundade garderob passar in i hallen, tillverkad i klassisk stil

Fasader kan vara något - glänsande, matt, spegel, med fotoutskrifter, etc. En sådan vacker garderob, också kan samla på dina skisser. Men katalogen är rikt med exempel som är värda att beakta.

Halvcirkelformade eller skåp Radius: hall med funktionshinder

Och utan brister, naturligtvis, det har inte gjort. Trots en intressant design som kan förändra hela hallen, har så små skåp nackdelar. Men bedöma själv.

Nackdelar böjda skåp:


 • Även om de spara utrymme korridoren, men rymlighet kan ge en direkt modell. Det beror på storleken på standardinnehåll.
 • Enligt material också, det finns en begränsning - av spånskivor, till exempel fasaden kommer inte att göra detta material är dåligt böjning och nästan omedelbart deformeras. Men spegeln är i en böjd yta skulle se cartoonish. Närmare bestämt reflektionen i den, vilket naturligtvis irrelevant.

Radius skåp har en liten storlek, så väl lämpad för små korridorer, i stil med högteknologiska eller modernRadius skåp har en liten storlek, så väl lämpad för små korridorer, i stil med högteknologiska eller modern

Det ska sägas om några av de stilistiska begränsningar. För klassisk stil är bra bara en konvex form, och det är önskvärt att modellen hade svängdörrar. Kombinerade alternativ accepterar inte high-tech och samma minimalism. Men, till exempel, modern väl lämpad för komplexa former.

Lång garderob i hallen: foto, design, idéer

Om du har en lång hall, kan du lägga den i en rymlig garderob, är också mycket lång. Det kan vara till exempel den italienska skåpet i matrisen eller en budgetmodell från en lokal tillverkare, och även en hemmagjord skåp kan vara. Men ofta ett sådant val är inte den bästa situationen för den långa korridoren - rummet du gör skafferiet.

Den långa hallen, helst bör vara närvarande:


 • Obuvnitsa;
 • Eller en bankett ottoman;
 • Hängare för faktiska kläder;
 • Garderob för toppsäsongs kläder;
 • Spegeln skulle vara bra - full höjd;
 • Lagringsutrymme för småsaker - en byrå eller ett skåp med lådor;
 • Zontovnitsa;
 • Stol eller ottoman för väskor.

Bland fördelarna med långa skåp måste konstatera deras tillgänglighet och kapacitet spegelBland fördelarna med långa skåp måste konstatera deras tillgänglighet och kapacitet spegel

Detta är naturligtvis, ideal, kan inte passa i hallen. Men tro mig, är garniturnoy alternativet bättre än en lång skåp som kommer att förvandla din hall i ytterligare konsekvenserna av tåget korridoren. Om hallen är stor och lång, kan det vara väggnischer och andra strukturer tillverkade av gipsskivor, som omvandlar rummet. Även garderoben intill piedestalen, är mer intressant bara lång skåp.

Möbler som kontor - inte heller ett alternativ för lägenheten. Och om du sätter i hallen samma rack, dekorera med vissa delar av komfort som huset var hemma, och inte ser ut som arbetet. Ibland är det bäst två-dörrars skåp i antalet par bitar, snarare än en långrandiga.

Skandinavisk stil: vita skåp hall, foton

Det finns en slogan för att vårt sätt att leva styrs av Ikea. Det handlar om hur ett välkänt skandinaviska varumärken synade och ställde många andra tillverkare en viss nivå. Men det finns verkligen inget att skämmas över om du älskar också att tillverkaren eller i allmänhet föredrar skandinavisk stil. Och han i sin tur föredrar korridoren övervägande vita skåp.

Garderob gjorts i skandinavisk stil, mestadels målad vit eller annan ljus nyansGarderob gjorts i skandinavisk stil, mestadels målad vit eller annan ljus nyans

I allmänhet, skandinavisk stil - en hymn till utrymmet, eftersom att se korridoren, fodrad med möbler, är du sannolikt inte att lyckas. Vi är vana att skåpet kan det inte finnas alls. Dessutom ibland nödvändigt att ta bort de gamla skåp för att göra plats.

Men de öppna lagringssystem är vanliga: det kan vara, till exempel, en roterande rack. Det finns lågt hängande skåp, hängande skåp med krokar, garderob, dragspel, garderob-fall. Men det vanligaste alternativet - vit är inte särskilt högskåp med två dörrar. Den kompletterar innerbelysningen, och inte alltid vägen, används för förvaring av kläder. Detta kan vara ganska hårdvaru skåp och säsongs ytterkläder lagras i ett öppet rack.

Byggt i det inre av salen: land eller provence

Det är ganska romantiska, mysiga stilar - land och Provence. Provence, förresten, många designers vara ett av alternativen länder. Inte nödvändigtvis för att köpa möbler i Italien, till exempel att i min hall att stödja en sådan populär stil.

Skåp i stil med Provence kännetecknas av liten storlek och utmärkta estetiska kvaliteterSkåp i stil med Provence kännetecknas av liten storlek och utmärkta estetiska kvaliteter

Skåp i stil med Provence:

 • Helst ljusa färger, är det möjligt och wenge och bok, men ännu viktigare är det bra trämöbler, trevlig, naturlig;
 • Används ofta ett tvåvägs skåp som utför flera funktioner och mellanväggar;
 • Användning och lagring längd av 160 cm och längre modell, den viktigaste - avfasad strikt rektangulär (som om hackad) - det är att böja, är välkommet mjuka linjer;
 • Risk för blom- prydnad, carving, och andra naturliga inredning.

Ofta under provensalsk stil möbler just återställd, säljs inte. Ibland även återställt en gammal barns garderob. På samma sätt med stilen i countrymusik - är det en enkel möbler, vilket inte är så ansiktslös, dock, liksom modern redo headset.

Hur man väljer en garderob i hallen (video)

Hallen kan även vara ett litet skåp för böcker, naturligtvis, är det osannolikt att passa in i en liten hall en bokhylla, men om storleken på din korridor tillåter från den här lägenheten kommer att bli ännu mer bekväm.

Bra val!

Detaljer: garderob i hallen (foto exempel)

7IuixIz7 7-25 9fdda873393be5f54e44e3f22638b78b 19 22-21 31 46da2fc99d5d7ec1f88ddaa361dc92bf 165 526zoom 1110

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 75 =

map