Hur man väljer en garderob: 5 tips

Hur man väljer en garderob: 5 tips

12 October 2017Vackra och praktiska garderob är oumbärlig möbler i korridorenVackra och praktiska garderob är oumbärlig möbler prihozheyOdnim av de viktigaste uppfinningarna för att underlätta och organisera mänskligt liv är utan tvekan garderoben. I själva verket, tack vare honom, kan vi hålla saker på ett ställe, så att när de inte tvekat och inte få en obehaglig lukt. Lagringsutrymme för din garderob det var inte bara bekvämt, utan också estetiskt tilltalande utseende, är det nödvändigt att dess design kombineras med det inre av ditt hem stil. Hur man väljer rätt garderob för bostäder eller omklädningsrum, och även hur man gör det med händerna, får du lära dig idag.


Vilka krav måste uppfylla garderob-garderob

Att välja en garderob för ditt hem, kolla in de krav som den måste utföra, eftersom byrån för förvaring av papper och möbler, där du kommer att sätta din favorit kläder - de är två helt olika saker.

När du väljer ett fall för korridoren, var noga med att utvärdera inte bara dess utseende utan också kvalitetenNär du väljer ett fall för korridoren, var noga med att utvärdera inte bara dess utseende utan också kvaliteten

Listan över förutsättningar som måste uppfyllas garderob:

 • Välj möbler som har ventilationshål för att ventilera plagget.
 • Garderob bör ha ett stort antal hyllor, som kan vikas kläder som inte deformationszoner, den plats där de kommer att hänga dina klänningar, kappor, rockar, skjortor och andra kläder, inte för att vika fack för hattar, bälten, väskor och skor och lådor lådor för förvaring av underkläder och strumpor.
 • Det är bättre om omklädningsrummet avdelningen kommer att ge en plats att lagra smycken. Inte alla typer av skåp, har i sina utrustnings avdelningar för smycken, men de är lätta att göra själv.
 • Ideal garderober måste vara full längd spegel på dörren.

Om du plocka upp möbler som utför alla ovanstående krav, kommer det att vara användbart oavsett om du har en modern lägenhet eller Chrusjtjov, liten och smal locker eller en hel garderob systemet ingår separat våning galgar, speglar och köksskåp.


Garderob för kläder: välja en design

Storer tyg av kläder och skor av andra material får inte bara bekväm och rymlig, men också passar perfekt in i det inre av rummet där du kommer att sätta den. passa ett alternativ för vardagsrummet eller sovrummet med en diskret design och en för ett barns rum med färgglada väggar och möbler. Moderna kataloger är fulla av olika typer av skåp för en mängd olika interiörer.

Låt oss se vilka alternativ som är bäst passar i ditt rum:

 • I sovrummet par är små, satte två två-sektionen en garderob med slagdörrar.
 • Om du är den stolta ägaren till en stor garderob, men inte har möjlighet att avsätta ett separat rum för förvaring av kläder, då din räddning kommer att bli hörnskåpet.
 • Om du väljer att lägga en garderob i korridoren, välj radie alternativ, inte tar upp mycket plats.
 • De som tror att det viktigaste i inredning - det är en stor mängd ledigt utrymme, kommer utan tvekan att uppskatta de inbyggda väggskåp.

Garderob hall bör väljas så att det kompletterar perfekt din heminredningGarderob hall bör väljas så att det kompletterar perfekt din heminredningOm du är anhängare av klassisk, engelska eller provensalsk stil, sedan till ditt rum för en liten vit retro skåp dekorerad elegant blomtryck och åldern möbler.

Denna retro möbler är bättre att sätta en bit från väggen för att betona lätthet av interiören. I rummet med engelska och oliv interiör ett intressant tillskott till garderoben design är en skärm.

Det finns många typer av skåp, varav en är rätt för dig beror på storleken på rummet, mängden kläder i garderoben och inredningsstil. Bestäm val av möbler, kan du lita på din smak eller använda färdiga designer projekt.

Metal garderob skåp

Metal garderob skåp, eller som de kallas annorlunda - skåp, tills nyligen används uteslutande för omklädningsrum på arbetsplatsen eller i gymmet, så snart de såg alltför strikt och inte estetiskt tilltalande.

Denna möbel valdes för personligt bruk för idrottare och arbetstagare på grund av följande serie av egenskaper:

 • nötningsbeständighet;
 • kompakthet;
 • hållfasthet;
 • Möjligheten att upprätta en låsmekanism.

Idag är ganska populära metall garderob skåp, som kan komplettera den ursprungliga inredningenIdag är ganska populära metall garderob skåp, som kan komplettera den ursprungliga inredningen

Alla ovanstående funktioner gör denna möbel, ett utmärkt alternativ för utformningen av industribyggnader, men designen ofullkomlighet, har gjort det omöjligt att använda dem i en bostadslägenhet.

Nu när den moderna tillverkare erbjuder ett stort antal alternativ för snygg och informell skåp av metall, fler människor dekorera sina hem-in garderober tillverkade av detta material.


Särskilt popularitet metallskåp eller skåp öppna förvärvat bland de "Loft" stil anhängare.

Just nu dessa är tunga och den övergripande strukturen av metall är ännu mer uppmärksamhet än lätta plast skåp.

Garderob i omklädningsrum

Om du väljer att fördela sin garderob ett helt rum, för att göra det så enkelt som du måste fylla flera krav. När allt kommer omkring, rätt val av systemet med skåp och hyllor, beror på hur det kommer att fungera rum.

Garderob i omklädningsrummet ska vara funktionell och praktiskGarderob i omklädningsrummet ska vara funktionell och praktisk

Här är några tips om organisering av utrymme i omklädningsrummet:


 • Om du organiserar ett rum för förvaring av kläder i ett litet rum, är det nödvändigt att spara utrymme, lämna en vägg fri från hyllor och skåp.
 • I en idealisk garderob bör vara full längd spegel, och minst 1,5 fritt utrymme för provning av kläder.
 • För underkläder och strumpor är bättre att använda korgar eller dra ut lådor.
 • Om du vill passa kläderna hela familjen i ett rum, köpa ett par skåp eller zonindelad utrymme.
 • Eftersom detta rum används uteslutande för lagring och sittande kläder, passar den perfekt in i skåpet öppen. Istället skåpet, kan du använda en hopfällbar hyllsystem lådor och hängare.
 • Var noga med att lämna inte mindre än 0,5 m från det övre utrymmet i taket fläns, annars kläderna inte kommer att ventileras.
 • Vardagskläder bör förvaras på hyllor, för att komma till där du inte kan använda stolen.
 • De flesta av förbandet systemet måste anpassas till galgar som kläder som hänger och inte ligger vikta bättre bevarad

Garderob systemet: organisera dina egna händer

När du planerar inredningen för omklädningsrummet av dina drömmar kan du köpa färdiga möbler eller att göra en öppen garderob med händerna.

Inte nödvändigtvis ägna åt en hel omklädningsrum, kan du använda för detta ändamål, såsom en garderob.

Ett litet omklädningsrum, kan du utrusta dig med hjälp skafferietEtt litet omklädningsrum, kan du utrusta dig med hjälp skafferiet

Stegen för att skapa en garderob:

 • Göra mätningar av rum (mäta höjden och längden av två vinkelräta väggar).
 • Beräkna skåpdjup, samt ett antal hyllor och hängare du behöver (måste vara en plats för: skor, ytterkläder, fritidskläder, kläder efter årstid, underkläder och strumpor, mössor, halsdukar och bälten, klänningar, skjortor och andra kläder som är lätt att skrynkla).
 • Gör en teckning av framtida byggnation.
 • Fäst skenorna till hyllorna och stänger för galgar.
 • Sedan montera och fixera ramen.
 • Nu installera metall, plast eller trä stång för galgar och hyllor av metall, trä eller gips.
 • På golvet eller lägre hyllor sätta korgar eller lådor för underkläder.
 • Häng en spegel och arrangörer för smycken.

Hur man installerar garderoben (video)

Som ni kan se att ordna ett rum för förvaring av kläder under kraft av varje, tillräckligt för att göra en lite tålamod och fantasi. Följ våra råd och du kommer att lyckas.

Go for it!

Detaljer: closet-omklädningsrum (foto exempel)

001.004 6-11 003.004 7b 019.004 13 0336 101 105 75941271largeShowImage

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map