Hur man utrusta ett rum i huset: 3 grundläggande regler

Hur man utrusta ett rum i huset: 3 grundläggande regler

12 October 2017För att skapa den perfekta vardagsrummet, måste du tänka på utformningen av hallen, utan att distraheras av mindre detaljerFör att skapa den perfekta vardagsrummet, måste du tänka på utformningen av hallen, utan att distraheras av mindre detaliOkonchatelnaya designkoncept av hallen - det är inte vad som händer i slutändan. Vi behöver en tydlig plan när redan innan det första steget i reparation, du redan vet vad som händer. Du måste föreställa sig vilken form hallen, det är bara inte i detaljerna. Detta är ofta ett misstag - vet var statyn kommer att stå. Och sedan allt kretsar kring att skicka bilden du distraheras av små saker, glömma det viktigaste.


Ett annat namn på hallen i lägenheten - vardagsrum

Dock är inte ett annat namn, så är det att utse behörig rummet. Kallas vardagsrummet för mottagning, rummet, som är avsedd för alla familjemedlemmar. Vanligtvis är det ett rum med ett större område.

Vardagsrum bör inte bara vacker, men samtidigt mysig och funktionellVardagsrum bör inte bara vacker, men samtidigt mysig och funktionell

Hall - en vulgär namn. När man kan säga "vardagsrum", senare förvandlades till ett rum. Även idag, i etymologiska ordbok, kommer du att upptäcka utan svårighet beteckningen ordet "rummet". Det säger att det är en rymlig främre rummet i ett privat hem eller främre rummet för att ta emot gäster.

Faciliteter: Design-through anläggningar

Och här i komfort och design funktionalitet behöver specifikt försöka. Inte alla av filmen på grund av omständigheterna, kan du effektivt använda, eftersom en bra tänka om layout.


Vinkeln också, som gång säte kan inte användas. Är det för dekoration. Så i hörnet kan du installera en golvlampa (inte massiva), sätta en stor vas, hänga en bild. När placeras i hörnet av ett litet skrivbord med en TV. Men det var bekvämt i vissa fall, med tillkomsten av det här alternativet inte anses i House of plasma-TV.

I genomgångs rum bör överge ett stort antal möbler och inredning elementI genomgångs rum bör överge ett stort antal möbler och inredning element

Fördelen med att kommunicera rum - stort fönster. Det upptar en stor del av väggen som är belägen. Är det möjligt att betona de ljusridåer, som är gjorda av ett genomskinligt material. Så de kommer att försiktigt sprida ljus, som anses vara ett utmärkt alternativ för detta rum.

Men användningen av volymen av möbler i detta rum är att överge, bör storleken vara blygsam. Stoppade möbler bör också vara solid. Stora ljuskronor behöver inte heller, de kommer att minska rummet visuellt.Faciliteter i lägenheten: vad tapeter kostym

Naturligtvis är valet av tapeter enorm. Och ändå, försök att gå till affären färdiga inställningar plus - besluta i förväg hur mycket pengar är villiga att betala för tapeten.

Bakgrund för vardagsrummet justeras för färg eller design möblerBakgrund för vardagsrummet justeras för färg eller design möbler

urvalsregler

Valet påverkas av:

 • Kostnaden för tapeten;
 • Modetrender;
 • storleken på rummet;
 • Material av tapeter.

När du väljer färg och konsistens av tapeten, anser ljuset och parametrarna för hallen, och även de platser du vill välja, eller omvänt, att dölja. Om inredningen är ljusa och stora, kan du tillåta dig själv att leka med ljusa färger. Men missbruk är inte värt ljusa färger, bör färgen vara måttlig.

Faciliteter i huset: och charm presmuschestva

Beskrivning av rummen skiljer sig från bostads varianter. Här är designen mindre beroende av mode viktiga estetik och atmosfären i huset. Här kan du råd att betona soffa. I ett sådant rymligt vardagsrum kan även vara mer än en säng.

Ett soffbord kan vara stora, vilket vid behov kommer att förvandlas till en bekväm tabell för te. Ofta på en av sofforna sätta ett skrivbord, och det är mycket bekvämt. Du kan sitta vid datorn, utan att distraheras av att kommunicera med människor i hushållet.

Huset är vardagsrummet du kan ordna efter sina egna preferenser och önskemålHuset är vardagsrummet du kan ordna efter sina egna preferenser och önskemål

Ja, och riktig öppen spis finns i bilden, kan du säkert sätta endast i ett vardagsrum - minst 20 rutor. I detta fall kommer huset att vara en solid golv som tål mycket tung konstruktion. Tänk på det och hur det kommer att se uttag. Men om inte går med installationen av spisen, kan du vara nöjd med dekorativa. Och det är synd.


Fördelar falska eldstäder

 • De är estetiskt;
 • Helt säker;
 • Lätt att använda;
 • Det är möjligt att styra temperaturen.

Som en ytterligare del av inredningen kan ställas in falsk eldstadSom en ytterligare del av inredningen kan ställas in falsk eldstad

Spis konstruktion får inte falla ut ur befintligt rum konceptet. Du kan bara sluta på en variant av den klassiska inre rum med öppen spis. Bara inte hänga TV ovanför spisen, det ser smaklös. Det är bättre att sätta på elden, som en byrå, familjefotografier, statyetter, vacker klocka.

Hall of nya lägenheter: sammanfatta reglerna

Vissa tillbehör kan göra dina egna händer, hantverk ska vara relevanta och inte pretentiös. Idag, som tidigare, men manuell kreativitet i mode, men att närma sig det professionellt behöver. Fokus på enkelhet och användning av naturliga material.

Tre lagar designer att arbeta på hallen:


 1. Funktionalitet. Hon tar alltid företräde framför estetik, liksom komfort. Röra sig fritt i rummet du behöver, och rekreation och mottagning bör vara lika möjligt.
 2. Dimensioner. Undvika skrymmande interiör. De har utrymme absorption egenskap. Möbler attribut inte bara bör inte vara olämpligt stor, men också stilist överensstämmelse är obligatorisk.
 3. Style. Det får inte finnas motsättningar riktning som råder på utformningen av hela huset.

Gör din egen vardagsrum, glöm inte att ta hänsyn till dess storlek och funktionalitetGör din egen vardagsrum, glöm inte att ta hänsyn till dess storlek och funktionalitet

Klassisk stil - lott konservativa, inte europeisk stil inte gillar partitioner och kräver omvandlingen av flera rum i ett utrymme. På den skandinaviska stilen domineras av naturliga material, och avant-garde är inneboende för dem som tänker kreativt och är inte rädda för att våga.

Hur man utrusta hallen med sin egen (video)

Dekoration av hallen - en intressant men besvärlig sak. Låt dina idéer kommer att lyckas, och det finns allt du behöver utan alltför stora svårigheter. Ingen brådska, ingen täthet, göra allt för det inre av dina drömmar!

Den ursprungliga vardagsrum i huset (foton)

19min6 6full-min2 66 205 225 0467 831 532 1632-1 78753

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 87

map