Hur man tvättar bort rentvå från taket snabbt: en video guide för nybörjare

Hur man tvättar bort rentvå från taket snabbt: en video guide för nybörjare

12 October 2017Innan taket reparation med användning av avancerade material måste avlägsnas från ytan av den gamla beläggningen kalkhaltigInnan vi går att reparera taket med hjälp av moderna material måste avlägsnas från ytan av den gamla kalkhaltig beläggning reparation - en mycket viktig process, därför frågan om väggar och tak är att närma sig ett ansvarsfullt sätt. Till exempel, innan du använder en ny finish på taket, är det nödvändigt att avlägsna den gamla. Särskilt populärt var urskuldning, eftersom det är mycket lätt att applicera, och för en liten avgift kan du få ett bra resultat. Det är därför många människor blev intresserad av frågan om att ta bort rentvå från taket. I själva verket kan denna uppgift hantera nästan alla. Det viktigaste - är att noggrant studera informationen innan den egentliga steget i nedmonteringen av rentvå.


Hur du snabbt bort rentvå från taket: en uppsättning verktyg

Först av allt måste du fylla på några verktyg, utan vilken avlägsnandet av rentvå blir utmanande.

Du kommer att behöva följande verktyg:

 • Skyddsdräkt (skyddsglasögon, skyddsmask, speciellt färg).
 • Spatel.
 • Floral nebulisator.
 • Svamp.
 • Trappstege.

För att skydda ögonen och luftvägarna från damm, bör du förbereda i förväg ett personligt skydd: mössa, handskar, skyddsglasögon, andningsskyddFör att skydda ögonen och luftvägarna från damm, bör du förbereda i förväg ett personligt skydd: mössa, handskar, skyddsglasögon, andningsskydd

Detta är bara en grundläggande lista över verktyg: en fullständig och korrekt lista över dem beror på din situation, så att du alltid måste titta på vad staten är ditt tak, bostäder. Dessutom finns det andra faktorer som kan ge dig några problem.


Det enklaste sättet att ta bort rentvå från taket utan smuts

När du har köpt rätt verktyg kan du börja ta bort rentvå från taket. Innan själva processen, är det önskvärt att ta bort alla möbler från rummet, om du inte kan göra detta, då är det tillräckligt täck med plastfolie eller annat material som kommer att skydda den från föroreningar. Till, lämnar rummet där det finns en reparation, genom du rentvå runt huset, är det lämpligt att sätta på tröskeln till en fuktig trasa, som du kommer att kunna torka dina skor. Vad jobb skulle du inte uppfylls ska du alltid följa säkerhetsåtgärder, liksom några av de normer för hygien.

Instruktioner steg för steg

Ta bort gamla rentvå bör vara följande:

 1. Att krita kan svälla bör väta hela ytan av taket. Detta görs bäst genom att använda en luftfuktare: så det blir lättare att placera taket oskärpa.
 2. Efter 10 minuter värt en annan våt taket i den andra omgången.
 3. Med hjälp av en spatel bör noggrant bort rentvå. Om du normalt fuktade taket, tvätta sedan rentvå skulle vara ganska enkel process.
 4. Så länge du isär rentvå med ett markerat område, måste de övriga fuktas.
 5. När du har tagit bort all rentvå bör taket tvätta med varmt vatten och en svamp.

Våtrengöring av taket rentvå framställs genom en konventionell svamp eller sprayflaskaVåtrengöring av taket rentvå framställs genom en konventionell svamp eller sprayflaskaInget behov av att använda mycket vatten eftersom det kommer att rinna, inte bara på golvet, men också på dig. Efter fullständig torkning av taket, är det nödvändigt att kontrollera det arbete som utförs. Håll bara fingrarna på taket: om fingrarna förblev krita, det arbete ni har utfört på rätt sätt.

Organ för att avlägsna den rentvå från taket

Det finns speciella verktyg som låter dig att rensa bort rentvå från taket utan problem. Som regel, nästan alla av blandningen har en liknande sammansättning. Alla av dem görs på basis av limmet, så att du snabbt ta bort rentvå från taket.

Det vanligaste sättet för kvalitativ avlägsnande av rentvå:

 • Alfa-20.
 • Probel.
 • Personligen kokta blandningen, som kommer att kunna tvätta bort rentvå.

Om du väljer den första eller andra alternativet, då vara beredd på höga kostnader. Dessutom ganska ofta människor får en falsk, vilket negativt påverkar deras budget och humör.

Hur man gör ett verktyg för att ta bort rentvå från taket av egna

Det mest ekonomiska alternativet - det är naturligtvis personligen kokta blandning. Ganska ofta medel för att ta bort rentvå från tvål. Detta är en mycket gammal metod att tillverka blandningen för att rengöra väggar eller tak rentvå blev utbredd i början av nittonhundratalet.

Lösningen är baserad på tvål - ett enkelt och effektivt sätt att rengöra taket i rentvåLösningen är baserad på tvål - ett enkelt och effektivt sätt att rengöra taket i rentvå

Det är lämpligt att använda konventionella tvål utan färgämnen och andra tillsatser. Det är bäst att rensa bort rentvå.

Själva processen med dess tillkomst legok.V fartyg med fem liter varmt vatten är att lägga två till tre matskedar av tvål och lite läsk. Denna blandning praktiskt taget alltid klara laddningstillstånd för att tvätta bort smuts och rentvå, så du behöver inte spendera pengar på dyra metoder för att avlägsna rentvå.


Det finns en ännu mer kostnadseffektivt sätt - vattenerosion rentvå. Du behöver inte spendera pengar på alla material: det räcker med att ha vatten och en borste eller trasa. Action är mycket enkel: du måste "städa upp" rentvå med en borste eller annat sätt. Nackdelen är att det kräver användning av fysiskt våld för att bli av med rentvå. Utöver denna nackdel är en variant med vatten och en borste inte lämpar sig för dem som vill ta bort helt rentvå.

Effektiva sätt att ta bort gamla rentvå (video)

En annan vanlig metod: rengöring med grinder

Tvätta rentvå mest lämpade för hemmafruar. Om du vill ha en radikal förändring, är det bäst att använda en slipmaskin. Fördelen med att rengöra slipmaskin är att du är hundra procent ta bort med släta taket.

Med kvarnen kan du snabbt rengöra taket i den gamla rentvå lagretMed kvarnen kan du snabbt rengöra taket i den gamla rentvå lagret


Nackdelen med detta alternativ är rengöring av hög damm i rummet, så du måste använda en respirator och en särskild skyddsdräkt.

Vi måste arbeta på följande sätt: över hela ytan av taket måste gå maskin för slipning med den största slipmedel. Om du inte har en slipmaskin, är det möjligt att hyra: i jämförelse med köp av detta instrument kommer du tillbringar inte så mycket pengar.

Hur att rengöra taket i rentvå snabbt (video)

Processen att avveckla taket yta är ett av de viktigaste stegen i reparation av takytan, som om det är fel att ta bort den gamla mål från taket, den nya färgen eller någon annan typ av finish bara inte kommer att stanna eller bara så småningom komma loss. Det är viktigt att utföra reparationer vid en lämplig temperatur och på gott humör, då resultatet inte kommer att ta lång tid.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 14

map