Hur man ordnar Hall Lodge 35 bilder exempel

12 October 2017Gör ett rymligt vardagsrum kan uppnås genom att kombinera rum med balkongGör ett rymligt vardagsrum kan uppnås genom att kombinera rum med balkonomBez tvivel, i kombination med en balkong rum, det är win-win-situation. Om det finns en ytterligare förlängning, varför inte använda den som ett allrum område och skapa ytterligare ett område för att koppla av eller arbetsplats. Ja, för att organisera detta rum behov av att ta hand om uppvärmningen i förväg med hjälp av standard byggmaterial. Allt detta är nödvändigt för att stödja försörjningen för balkongen kunde vintern och var funktionella. Vänligen tänka bär på den värmesystemet för el.


Hur man utrusta ett rum: en balkong, bilder och idéer

Ofta en balkong eller loggia delas med vardagsrummet utgång, eller snarare dörr och fönster. När vi kombinerar dessa två områden endast den nedre delen av fönsterkarmen eller nadokonnaya toppen av balkongdörren, kan du glömma. Om det finns ett batteri, är det möjligt att ta hand om sin transfer till loggian, förutom ett bra alternativ är att installera golvvärme. Det kan vara ansluten till ett batteri eller att använda en separat elektrisk uppvärmning, som är placerade under golvbeläggningar. Varje ägare för sig själv väljer önskat alternativ för honom, beroende på hur det kommer att användas en loggia eller balkong och i vilken design.

Om övre vänstra fönsterbänkar som huvuddelen av den kan användas som en partition eller ge sitt funktionsförmåga.

Den övre delen av fönsterbrädan kan mycket väl bli en elegant ställ för vägg- och dekorativa elementDen övre delen av fönsterbrädan kan mycket väl bli en elegant ställ för vägg- och dekorativa element

För att göra detta, kan det placeras:

  • TV eller annan utrustning;
  • Stången;
  • Används som ett stativ för att dekorera med färska blommor.

Om vi ​​tar bort denna byggnad helt är det möjligt att komma fram till en annan konstruktion alternativ för de vanligaste arch dekoration, det beror på konstruktionen.


Utformningen av rummet: Bilder av lägenhet med balkong, stilar

När det gäller färger, är deras val ganska stor. Kombinera en loggia och en levande är inte lätt, när frågan om design. För klassisk stil ofta använder design i kombination pelare, valv, polyuretan dressing. båge design kan ändras, medan stilen förblir oförändrad.

Sådana stilar som Art Nouveau eller hi-tech kan erbjuda ägare till ett stort urval av fantastiska idéer. Stryka stil, som rum och balkonger för att hjälpa en mängd olika former. En särskild roll i organisationen stil spela asymmetriska bågar.

Vacker skiljevägg mellan vardagsrummet och balkong kan göra interiören en intressant och originellVacker skiljevägg mellan vardagsrummet och balkong kan göra interiören en intressant och originellArches välkomnar också och stil under namnet i ett land. Han rekommenderar att dekorera båge av träelement och balkar.

Också ett bra alternativ skulle vara att använda mini bardiskar, bordsskivor, förvaringsskåp, samt genomförandet av design i skandinavisk stil. Mjuk musik kommer rätt ljusdesign lägga värme och finess.

Utformningen av rummet i en lägenhet med balkong

Att situationen på balkongen slutar inte möbler och belysning. Det är viktigt att närma sig valet av gardiner. Val beror på den allmänna stil, men det mest fördelaktiga är ljusa, luftiga och genomskinligt tyg. Om du vill välja en mörk färg, är det bäst att stanna på substratet vävnader. Sådant material kommer inte att blekna i solen mycket. För dem som älskar mörkarna, samt ett stort urval av alternativ, men när du köper vara säker på att uppmärksamma materialet, bör det vara lätt säkert.

När det gäller belysning, är den mest lönsamma punkten. I detta fall är valet av det ljus som sprids, vilket kommer att hjälpa visuellt utöka området för rummet. Tänk på installation av belysning på balkongerna är nödvändigt i förväg, om det är tillräckligt stor, kan du experimentera med monterad klev tak.

Vid arrangemang balkonger, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av hög kvalitet belysningVid arrangemang balkonger, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av hög kvalitet belysning

Ett intressant alternativ är att installera spotlights som guidar sitt ljus underifrån.

Om du planerar att göra loggian på arbetsplatsen, måste du ta hand om eluttag. Antal butiker bör vara minst tre. De kan användas i andra fall, om du behöver en golvlampa eller användning av hushållsapparater.

Inredning och en balkong med kombinerat vardagsrum

Väggarna i loggian görs i fullständig enighet med publiken, det spelar ingen roll som ger reparationer, tapeter, dekorativa gips eller färg. När det gäller sex, kan beläggningsmaterialet vara antingen enhetlig eller olika, allt beror på valet och smak av ägaren lokaler. Med användning av annat material för golv, är det möjligt att understryka och förbättra formen på balkongen, förutom ett material med en speciell våning kan omvandla till en cirkulär eller oval form, det är beroende av integriteten och inriktning av balkongplattan. När det gäller situationen, kan du inte belasta loggia, bör man komma ihåg att detta rum är små stora och extra objekt ute till ingenting. Belamra inredning kan leda till det faktum att balkongen kommer att förlora sin form, och det måste vara stor för att upprätthålla en känsla av den i komfort.

Möblerat vårt rum, loggia, ombeds att överväga utformningen av rummet och plocka upp möblerna korrekt inställdMöblerat vårt rum, loggia, ombeds att överväga utformningen av rummet och plocka upp möblerna korrekt inställd


För närvarande i prefabricerade hus lägenheter byggs på ett sådant sätt att tillgången till balkongen är i hallen. Om innan denna del av huset kapitulerade roll skafferiet, där du kan lagra onödiga objekt och pickles och ackumuleras för varje år mer och mer, nu har det blivit en integrerad del av hallen.

Kombinera rummet och loggian (video)

Formgivarna har en hel del idéer som bidrar till att kombinera vardagsrum och sovrum, och skapa från vanliga lodge plats som kommer att ingå i en stilfull interiör. Det är korrekt inriktad och dekorerad med en balkong rum kommer att ge komfort och bekvämlighet för alla hushåll och gäster.

Design Hall Lodge (inredning foto)

10 15-kök-balkong-konstruktion 24 2511 2581 31.116 121-1024x768 613x451xkak-obedinit-lodzhiyu-s-komnatojjpgpagespeedicxtfpNOlgUv 2014-05-2313-16-48120501 2016-05-20-573eeca89c92f

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1