Hur man gör tekniken med lapptäcke överkast

Hur man gör tekniken med lapptäcke överkast

12 October 2017Ljust och ovanlig filt lapptäcke - en bra lösning för dem som vill ge ditt hus en maximal komfort och värmeLjust och ovanlig filt lapptäcke - en bra lösning för dem som vill ge ditt hus en maximal komfort och teplaPomeschenie betydligt omvandlas, när den visas produkten lapptäcke. Lekfullhet, komfort och positiv stämning kommer aldrig att lämna huset, som fann en plats ljusa fläckar av intrikata, noggrant sydda i en enda sammansättning. Om du väljer att bosätta sig i sitt hus lapptäcke filt eller täcke, ska du bestämma om du kommer att köpa den färdiga produkten, eller gör din egen färgade tyg. Om möjligheterna och fördelarna med båda alternativen - nedan.


Hur man syr ett lapptäcke överkast

Om du aldrig har sytt något annat än knappar du förmodligen rädd för att sy ett täcke med händerna. Trots den uppenbara komplexitet, sömnad lapptäcke överkast - en genomförbar uppgift även för nybörjare mästare.

Trots den uppenbara komplexiteten i produkten, med due diligence för att göra det även en nybörjare kanTrots den uppenbara komplexiteten i produkten, med due diligence för att göra det även en nybörjare kan

I allmänhet arbetet med skapandet av ett lapptäcke överkast på följande sätt:

 • Utveckling av begreppet framtida produkt. Detta är ett mycket viktigt steg. Du kan inspireras av det färdiga arbetet, kan du komma med något på egen hand, men det kommer att se ut din filt, måste du lämna från början.
 • Förbereda delar för sömnad. Av utvalda vävnader måste skära delar som senare kommer att sys till en enda väv.
 • Sömmar. Det är viktigt över noggrannhet och precision i utförandet av arbetet. Ha tålamod, stift och utjuzhkom.
 • framsidan av anslutningen till en varmare eller bara monotont täta material. Beror på kvaliteten på framtida produkter: Om du vill göra ett täcke, är det rekommenderat att padding polyester eller fleece. Om du vill ha en ljus filt eller överkast, kan du inte mycket tjockt material.
 • Mattor av en gräns. Bara sy långa flikar av vävnad på omkretsen av din produkt.

Som ni kan se, inte arbetet med att skapa en sådan elegant interiör del inte kräver alltför mycket skicklighet. Uthållighet, lust, noggrannhet och åtminstone lite erfarenhet av användning av en symaskin kommer att räcka för dig att sy en enkel och vacker lapptäcke överkast.


Utveckla täcke täcker konceptet är möjlig med hjälp av enkla eller mer komplexa kretsar som finns i topisk eller publikationer uppfunna oberoendeUtveckla täcke täcker konceptet är möjlig med hjälp av enkla eller mer komplexa kretsar som finns i topisk eller publikationer uppfunna oberoende

Att arbeta var lätt, se till att tänka igenom sin arbetsplats, samt behandla ansvarsfullt valet av material: alla lapptäcke kan hittas på en tygaffär.

Söt baby filt: patchwork till glädje för barnen

Patchwork - det är vad som behövs för ett barns rum design. Alla mammor uppmanas att lära sig denna teknik för att regelbundet skämma sina barn nya roliga produkter från bitar av färgglada mönstrade tyger.

Barnen kommer att uppskatta den färgstarka lapptäcke överkast med stiliserade bilder av djur och växter eller favoritsagofigurerBarnen kommer att uppskatta den färgstarka lapptäcke överkast med stiliserade bilder av djur och växter eller favoritsagofigurerVad kan vara baby filt i lapptäcke teknik:

 1. I motsats till skapandet av "vuxen" produkt, kommer produktionen av barns filtar låta din fantasi för att ströva omkring utan begränsning i färg och mönster. Barn älskar alla ljusa och ovanliga.
 2. Det är bra att använda för barns ansökan omfattar bildseriefigurer eller djur, som är särskilt populär med ditt barn.
 3. Du kan göra en "undervisning" slöjan. Multi-färgade bokstäver och siffror låta ditt barn att utforska världen med intresse och räkna.
 4. Du kan också utveckla en smak och fantasi av barnet, plocka upp tyget och bilder tillsammans. Äldre barn kommer gärna att delta i sömnad av varor av trasor. Poserar tillsammans, täckt av lapptäcke teknik kommer att hålla för evigt minnen av en lycklig barndom i ditt barns minne.

Behandla med kärlek att skapa produkter lapptäcke, och kommer snart att öppna en hel värld av hem handarbete för dig. Dina barn kommer att tacka dig om du lära dem att skapa skönhet av enkla material till hands med sina egna händer.

I barnens rum kommer att se bra lapptäcke sängöverkast i pastellfärger, lugnande inverkan på psyket av barnetI barnens rum kommer att se bra lapptäcke sängöverkast i pastellfärger, lugnande inverkan på psyket av barnet

Var medveten om de viktigaste reglerna för registrering av ett barns rum: blommor kan vara många, men de pastellfärger kommer att se bättre än ljus och flashiga. Ljusa färger lugnar psyket hos barnet och i sovrummet hem kommer mild humör.

Var kan man köpa överkast: patchwork försäljning

Om du vill köpa färdiga slöja, är det nödvändigt att noggrant studera förslaget. För närvarande inte kan lita på att obekräftade källor av varor, eftersom deras kvalitet är mycket frustrerande. Vad är en indikator på högkvalitativa produkter i tekniken för lapptäcke? Naturligtvis först och främst är det materialet. Det perfekta valet skulle vara en 100% bomull sateen.

När du väljer ett överkast lapptäcke i butiken uppmärksamhet måste först fästas vid kvalitets- och miljösäkerhet av vävnaderNär du väljer ett överkast lapptäcke i butiken uppmärksamhet måste först fästas vid kvalitets- och miljösäkerhet av vävnader

I syntetiska tyger har ett antal nackdelar som avsevärt inskränker kvalitet täckt i patchwork teknik:

 • Artificiell vävnad med tiden kan deformeras. Krympningen av tyget kommer att resultera i mönstret deformation. Som ett resultat av slöjan förlorar helt sin charm och mening.
 • Deformation i tvätten. Syntetiska tyger kan bete sig oväntat under tvätt: maskin tvätt kan vara kontraindicerat sådana material. För att underlätta rening för att välja naturligt!
 • Vissa syntetiska tyger ser onaturligt. Patchwork överkast - en symbol för närhet till det naturliga sättet att leva. Ofta används för att komplettera lapptäcke Provence stil och eko-stil. Artificiell vävnad på sin plats i dessa områden.
 • färg instabilitet. Dålig kvalitet material är benägna att blekning och ömsat. Om du väljer 100% bomull, kan du vara säker på att ljusa färger kommer att göra dig glad för en lång tid.

Recensioner av konsumenterna är benägen att tro att den första indikatorn på kvalitet är priset på produkten. Högt pris - det garanterar inte tillförlitligheten och hållbara service. Men vi bör inte lita på förslagen från nätbutiker som säljer liknande produkter till misstänkt låga priser. Trots att Kina är känt för den höga kvaliteten på sina produkter, tillverkaren av tango (tango) har ett gott rykte bland köparna täcke.


Ett bra alternativ skulle vara att köpa produkten i tekniken med lapptäcke i en betrodd hantlangare. Online hittar du många erbjudanden för försäljning av lapptäcken och filtar.

Patchwork överkast: val av tyger (video)

Sy pläd lapptäcke teknik med sina egna händer

Ha tålamod och inspiration, och få att fungera! Detta är viktigt råd till alla nybörjare till mästare som vill lära sig lapptäcke.

Om du är mentalt förberedd att arbeta för det goda i skönhet och komfort, gå till syinstruktionerna i rutigt lapptäcke teknik:

 1. Förbered en bekväm arbetsplats. Tänk i förväg vad som är nyttigt för dig och i vilken mängd.
 2. Förbereda material. Till att börja med kan du ta sticklingar från gamla saker, såsom jeans eller bomull bitar och trim. Om du har sy erfarenhet, och du mer eller mindre säker på resultatet, sedan köpa en specialiserad tyg i sömnad butik eller i IKEA varuhuset; den senare är också ofta används för lapptäcke och quiltning.
 3. Gör arbetsstycket. Till pläd passa sammansättningen av stora platta kvadrater.
 4. Sy delar honung: montera de första flikama i bandet, remsan söm sedan in i banan.
 5. Sy webb bas. Var noga med att gå runt som sömmarna på omkretsen och i mitten av enheten. Vadderade filtar ser kvalitativt och korrekt.
 6. Nu sy på en pläd gränsar. Buck inåt kanten av kantbandet på tyget är inte sönder.

För att göra en kvalitetsprodukt lapptäcke, behöver tålamod och noggrannhet, eftersom alla konstruktioner kräver symmetriFör att göra en kvalitetsprodukt lapptäcke, behöver tålamod och noggrannhet, eftersom alla konstruktioner kräver symmetri


Master-klassen på att göra pläd lapptäcke teknik du i detalj beskriva processen att skräddarsy, särskilt om du är ny i den här branschen.

Lapptäcke teknik med sina egna händer (video)

Någon produkt i patchwork teknik kan vidare dekorerad eller handarbete applikationer exekveras i annan teknik. Virka eller stickor kan dekorativa element kompletteras som pläd lapptäcke teknik, liksom hela interiören, där det finns små saker. Kom ihåg att de exklusiva artiklar värderas ganska högt i vår tid. Sätt själen och arbeta i ditt arbete och kanske snart du skriver din första annons, "Köp produkter lapptäcke"

Patchwork överkast (foto)

1-18 1-41.959-clarissa-Hulse-lapptäcke-täcke-cover-7026-zoom 5d572ba72c8d833fb899389e1ff6 8117a93fab466720177c169e13dd1c6e 0402231JennyLindBedW209-1024x1024 4fa60d2920bc22d4ae62d8e8e1bf09ad-1200x1200 69219730 b76ad1d00e19 clipimage025 Lantlig Bedding

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

map