Hur man gör taket i barnkammaren: 5 moderna sätt

Hur man gör taket i barnkammaren: 5 moderna sätt

12 October 2017Ställa en fin, mysig och färgstarka tak i rummet, ger barn glädje och gott humörStälla en fin, mysig och färgstarka tak i rummet, ger barn glädje och bra nastroenieDetskaya rum - ett litet hörn av glädje och anbud slarv, som vill fylla komfort, glädje och skönhet. Tak - är en perfekt duk för omfattningen av fantasi. Modern teknik gör det möjligt att utföra praktiskt taget alla takmålningar, någon form och någon struktur. 


Hur man väljer utformningen av taket i barnens rum

Marknadsförda varor och tjänster att erbjuda en mängd olika alternativ för taket dekoration. Men om man tittar på designproblem på egen hand, är inte svårt designkoncept av taket för barnen.

Till att börja med ska vi förstå, från vad man ska göra en start i valet av inredning framsteg:

 • Barnets rum bör råda pastellfärger och mjukt ljus. Du kan röra sig bort från stereotypen av en blå färg för pojkar och rosa för flickor. Nyanser av persika, grå, grön, rökig rosa och blått ser bra ut i sovrummet en baby av endera könet. Tänk mjukt diffust ljus: förekomsten av fläckar är väl lämpad för plantskolan.
 • Utrymme för en pojke. Om vi ​​talar om utformningen av taket i rummet till pojke förskolan eller grundskolan ålder, är det redan möjligt att realisera ljusa och djärva fantasi barnet. Maskiner, färg, flygplan, rymden, hav - allt som älskar barnet kan representeras i utformningen av taket.
 • Rum för flickor 3-9 år traditionellt fylld med ömhet och komfort. Bra ser vackra tredimensionella element i taket, betonar smak och förfining av en framtida dam.
 • Room skolpojke ska inte längre uppfyller kraven på skolan. En bra idé skulle vara till zon i rummet via taket: upphängda strukturen kan innefatta spotlights att belysa separata områden av sängen eller på bordet.
 • Room flickor skol bör också understryka inlärningsprocessen. Tak hjälper markera ljus zon. Glöm inte tonårsflickor växande garderob: kan det vara fördelaktigt att installera skåp vägg från golv till tak som kommer att påverka utformningen av taket.

När du väljer ett tak i barnens rum, anser smak och önskemål ditt barnNär du väljer ett tak i barnens rum, anser smak och önskemål ditt barn

Nyanser i valet av taket, beroende på ålder och kön mycket. En av de viktigaste är att undertaket gjord av PVC inte bör sättas i rummet för busiga barn. Detta material är inte troligt att tåla stötar en boll eller en leksak.

Vad bättre att göra taket i barnens rum modern

Om vi ​​talar om framtidens material av taket i barnkammaren, de viktigaste konkurrenterna till en plats i barnens sovrum är gipsskivor och undertak av PVC


Båda typerna av material har fördelar och nackdelar:

 1. Gipsskivor miljövänlig, hållbar, säker, ut av det, kan du göra en vacker design, men gips långa och svåra att installera och hantera.
 2. PVC-film är inställd på en dag med perfekt resultat i det önskade mönstret med alla nivåer och golvlister. Men PVC inte andas, och även taken är mycket bräcklig och känslig.

Också alltid göra den klassiska versionen hand reparationer: anpassa och rentvå taket genom att installera traditionell belysning, inte dölja några centimeter av taket på nivån av suspensionen.

Taket i barnens rum ska vara miljövänlig och giftfriTaket i barnens rum ska vara miljövänlig och giftfriVälja taket, baserat på den finansiella kapacitet, liksom barnets ålder. För fans av bollar, elpilsgevär och bättre etablera varumärke tak.

Fotoutskrifter på taket i barnens rum

Fotoutskrifter är vanligtvis i vävnaden stretch taket. Det är ett miljövänligt material, slitstarkt och vackert. En ritning hjälper dig att välja dina barn!

väljer ofta för barn:

 • seriefigurer;
 • stjärnhimlen;
 • bilder av växter och djur;
 • abstrakta fantasibilder;
 • prydnad;
 • landskap.

Var noga med att förhandla med barnet vilken bild han vill se på dess tak. Att inte införa sin vilja; kom ihåg att det är först och främst sitt rum.

Fotoutskrifter på taket kommer att göra barnens rum av den ursprungliga, ljusa och trevligaFotoutskrifter på taket kommer att göra barnens rum av den ursprungliga, ljusa och trevliga

Var försiktig med valet av seriefigurer. Smak i teckningarna kan ändra snabbare än undertaket.

Hur man gör ett mönster i taket hos barnen med sina egna händer

Ritning på taket blev snyggt, varm och med en själ kan användning göra bilden med sina egna händer. Detta kan göras på nästan alla ytor, men är mer vanligt förekommande jämn grundade gips.

Som färg på taket, utan några speciella konstnärliga färdigheter:

 1. Schabloner. Avsluta med schabloner kommer att göra bilden av blommor, djur, inskriptioner, mönster, och så vidare. N. Var särskilt uppmärksam på skapandet av schablonen. Vattenbaserad färg kan användas.
 2. Textured roller. Att använda det är enkelt att skapa en delikat upprepande mönster över taket, eller bara i en del av dess delar.
 3. Frimärken. Stämpling - trendigt, vackert sätt att måla taket. Stämplar barn kan använda den.
 4. Naturligtvis kan du måla taket för hand. Gör en detaljerad skiss och gå för det, om du är tillräckligt säker i sin förmåga. Populär bild av himlen och blommor. 
 5. Rita med projektorn. Du kan placera den önskade bilden direkt i taket med projektorn, och dra sedan siffran detta manuellt.

bild av solen på taket i barnens rum, gjort med sina egna händer, är särskilt populärtbild av solen på taket i barnens rum, gjort med sina egna händer, är särskilt populärt


Teckning, gjorda för hand - det är en stor erfarenhet av familjearbete. Dekorera taket kommer att vara glad för alla: från små till stora. Barnen kommer länge att vara stolta över dessa bilder, över vilka de har arbetat tillsammans med vuxna.

Att välja en projektor i taket: en barnnatt

Projector Ceiling stor mångfald av barnets liv, om du plocka upp en leksak klokt. Fördelarna med att välja kvalitet projektor är att något sådant eventuellt uppfinna alltför invecklad tak. 

Vilka typer av barn projektorer på marknaden barnprodukter:

 • Opretentiösa billiga projektorer för att visa det minsta antal små bilder på taket, spela musik, har vackra lampor. Att välja en projektor, inte snåla: billiga kinesiska prydnadssaker snabb paus eller kommer att ha en mycket dålig kvalitet på bild och ljud.
 • Hem Planetarium för äldre barn. Projektorn har ett program utrymme bilder bilder av enskilda himlakroppar och konstellationer.
 • Multimedia projektorer. Detta alternativ gör att du kan titta på filmer, foton och andra bilder av hela familjen.

Vanlig slät yta kommer att fungera som en utmärkt bakgrund för barns projektorVanlig slät yta kommer att fungera som en utmärkt bakgrund för barns projektor

Inte snåla på projektorerna! Läs noga igenom den framtida inköp, kontrollera dess prestanda innan man köper.

Kombinerat tak - barns glädje

Kombinerade tak har redan kommit in i vår vardag. Kombinera olika konsistens, färg och så vidare.


Målen i sådana kombinationer kan varieras:

 1. Zonindelning. Genom att använda en kombination av olika färger eller texturer kan separeras från barnsäng spelplanen.
 2. Framing en ytterligare nivå. Slående ytterligare nivå inramning mönster på ett tak eller en vacker ljuskrona.
 3. Präglade mönster kan utföras med användning reflekterande material när hela taket är frostat.
 4. Dekorativa kombination av färger och texturer skapar ett ovanligt mönster i taket.

Kombinerat tak gör det möjligt att ställa in plantskola med nya färgerKombinerat tak gör det möjligt att ställa in plantskola med nya färger

Kombinerade tak - är inte bara vacker, men också mycket praktiskt! Även i institutioner som använder kombinerade tak för att skapa en gynnsam miljö kul.

Barn med snedtak

Snedtak i barnens sovrum - ett rum för fantasin hos både föräldrar och barn. Loft atmosfären kommer att ge komfort och äventyr iver dina barn.

tak funktioner har en inverkan på hela layouten av rummet:

 • I barn med sluttande tak bör vara tillräckligt fönster för bättre ljuspenetration.
 • Windows borde ha ökad säkerhet.
 • Ljuset är bättre att göra en helt integrerad, som ljuskronan i kombination med ett sluttande tak är inte praktisk och vacker.
 • Möblerna i detta rum bör inte tar upp mycket plats.
 • Taket måste vara tillräckligt accent och uttrycksfulla.

Var inte rädd för att göra ett barnrum med sluttande tak: rätt inställning detta rum är en favorit för barn!

spänning tak i Barn rum (video)

Även i institutioner som använder taket dekorationer att skapa en rolig vänlig atmosfär. Glossy sträcka tak - ledande i att skapa en semester atmosfär, men dess installation är endast möjligt i ett rum med högt i tak. Registreringen är inte särskilt högt i tak, kan du också göra en förstklassig: idéerna i nätverket, liksom erfarenhet av andra kommer att hjälpa till att identifiera de typer av tak som skulle passa in i din inredning.

Taket i barnens rum (foton)

-------------- 1-1024x768 1-3 3 5-2-1024x768 35-Magnificent-Dazzling-Tak-design-app-för-Unge-2015-3 111 156 34sbtuhoc50 890original 2016-05-13-57356b85560ee

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 55

map