Hur man gör reparationer i korridoren och hall: 4 viktiga moment

Hur man gör reparationer i korridoren och hall: 4 viktiga moment

12 October 2017Förnyelse av hallen är nödvändigt att komma ihåg att det måste vara inte bara praktiskt utan också vackerFörnyelse av hallen är nödvändigt att komma ihåg att det måste vara inte bara praktiskt, men också krasivoyU många reparationer i lägenheten börjar med en hall och en korridor. Några av dessa platser - den sista etappen av reparation. Hursomhelst, de behöver repareras effektivt för lång tid att tillfredsställa ögonen på sina herrar. Nu finns det många kontor för reparation, där du kommer att göra bra, men dyrt. Om du väljer att reparera sina egna händer, presenterar vi användbara rekommendationer som hjälper dig att spara tid och pengar.


Var börjar reparation av korridoren finns det vissa typer av hallar

Reparation i korridoren och korridoren bör utföras i enlighet med en specifik algoritm åtgärder. Om du gör det på ett kaotiskt sätt, är det möjligt att medföra en hel del svårigheter och problem. Till exempel börjar reparationer i korridoren på golvet, finns det en risk för oskärpa vid reparation av taket eller väggarna. Gör det till en vana väggar, de kan bli smutsig vid reparation av taket.

Innan reparation, måste du först skapa en arbetsplan och tänka igenom hallen designenInnan reparation, måste du först skapa en arbetsplan och tänka igenom hallen designen

På grundval av detta ideal algoritm av åtgärder inom reparation av entrén och korridor i lägenheterna ser ut så här:

 1. Det första steget genomförs av taket reparation och installation av belysning. I detta skede är det möjligt att dra eller hänga i taket, puts och måla den, hänga en ljuskälla.
 2. Det andra steget - befrielsen av entrén och korridor av överskjutande möbler och väggar. Dekorera väggarna i korridoren och korridoren bör ta hänsyn till det faktum att hallen - en av de mest förorenade platserna i huset.
 3. Det tredje steget - reparation av golvet, parkettgolv, linoleum eller laminat.
 4. Den fjärde etappen - installation av möbler.

Reparation hall och korridor i vanlig liten lägenhet tar inte mycket tid och pengar. Det enda du behöver tänka på många faktorer, såsom typ av rum.

I Chrusjtjov hall liknar en box. Denna typ av rum har moderna byggnader och stalinkas, och detta rum den mest enkla att reparera på grund av sin storlek. Normalt är området hall-boxar högst 5 m2, innehåller utgångar ett badrum, ett vardagsrum och ett sovrum, kök ibland. Den enda nackdelen med reparation av lokalerna - komplexiteten i installationen av möbler.


Nästa typ av - hall, korridor, typiskt för prefabricerade hus. I hallen korridoren är vanligtvis smal, men lång. Därför måste du korrekt organisera utrymme i denna typ av hall. I blocket Chrusjtjov är en speciell typ av korridorer, där den smala korridoren löper längs dörren till vardagsrummet och filialer i kök och badrum. Göra reparationer i ett rum är svårt på grund av den smala utrymmet, och en liten mängd utrymme för möbler.

Hur man gör reparationer i korridoren, med hänsyn tagen till typ av rum

För att göra reparationer i korridoren är ganska enkel, om den är liten. Du måste börja med taket. Du kan göra en monterad eller undertak eller rentvå gammal. Färg är bättre att lämna taket vit, i en nypa kan du använda färgen smält mjölk, kommer detta färgen ser bra ut på torget rummet är taket i korridoren bättre att göra vit eller mjölkaktig. Om du inte vill satsa energi för att rentvå taket, be om hjälp från experter på undertak. På mycket kort tid kommer du att få en vacker tak i korridoren och korridoren. I små områden är inte mycket läckande plånbok.

När du väljer möbler, designers rekommenderar att ta hänsyn till storlek och funktioner av korridorenNär du väljer möbler, designers rekommenderar att ta hänsyn till storlek och funktioner av korridorenEn annan version av taket reparation - en speglad tak. Det är lämpligt om du har en entré-hall-box eller fack. Detta alternativ kommer att passa för alla små kvadratiska rum med relativt högt i tak.

Design små utrymmen bör utöka utrymmet visuellt. Att göra bra dekorera väggarna.

Utöka utrymmet genom väggarna på flera sätt:

 1. Dekorera väggarna med vit puts, kommer hem komfort ger en ljus beige färg på väggarna i korridoren och korridoren.
 2. Att ändra färgen på tapeten i korridoren och korridoren, olika texturer tapet eller en annan färg av färg, användning av en slät eller en skarp övergång mellan färger.
 3. Använda bågar eller bafflar för att dela utrymmet. Den dyraste och komplicerat sätt att expandera utrymme.

Utöka utrymmet med hjälp av färg bör ta hänsyn till några av nyanserna. Kontrast vägg måste vara absolut emot det hela, måste det ses vid ingången till hallen. Använda alltför mörka färger är tillåtna i ett litet område, som små accenter.

EXEMPEL reparation korridor Chrusjtjov

Här är ett exempel på reparation i korridoren "Nora" i en typisk lägenhet på Chrusjtjov. Denna typ av reparation är fullt möjligt att göra sina egna händer. Du behöver bara veta några hemligheter. Det allra första att veta - korridorer med mink kommer inte att tolerera väggar och valv. De kommer att minska den redan låga taket, kommer att avsevärt minska utrymmet.

Dekorera väggarna med tapeter idealisk för ljusa entrén är liten i storlekDekorera väggarna med tapeter idealisk för ljusa entrén är liten i storlek

För reparation av en smal korridor av ljus är nödvändigt att använda metoden för parterna. Bestämma riktningen för ljuset, som kommer ut en levande.

Om detta är den sydöstra, södra, sydvästlig riktning, kan du ordna designen på följande sätt:

 • En utlöpare av köket kan separeras av ett badrum takbjälke särskild proposition mörk färg;
 • Längden på korridor som leder till köket redskap urskilja;
 • Smal korridor dividera med färg: mörkare sätta närmare till utgången, lättare - närmare vardagsrummet;
 • Som lagringsutrymme, kan du använda hängare.

För att denna typ av korridoren verkade ljusare, kan göras lättare i tonen korridor köket. Således kan utformningen av korridoren och köket vara annorlunda.


Hur man gör euron korridoren reparation

Det är möjligt att göra euro reparationer i hallen, i badrummet och i andra delar av lägenheten. Helrenoverad hus är att föredra att ge i händerna på professionella, men om de bestämde sig för att göra det på egen hand, att föredra lättare material. Starta clearance euro som behövs från väggarna.

För korridoren är bäst att välja tvätt tapeterFör korridoren är bäst att välja tvätt tapeter

Det är bäst att dra väggarna med tapeter, pre-förbereda dem för en slät yta. Eftersom korridoren och hall - två av de smutsigaste platserna i lägenheten, måste valet av tapeter vara lämplig.

Montera följande typer av tapeter:

 • Bakgrund för målning;
 • Non-woven tapet;
 • Tapeter tvättbara.

Ska ge företräde åt den senare typen av tapeter. Förutom de ovannämnda materialen kan användas panelling med användning MDF eller laminat. En sådan metod används ofta för kontor.


Vi gör reparationer badrum och hall med händerna

Vad vi gör reparations bad och korridor? För att expandera ett litet område av hallen på grund av badrum och föreningar.

Liten hall, vanligtvis förebådade en minimal mängd av möbler, för att inte skräpar ned utrymmetLiten hall, vanligtvis förebådade en minimal mängd av möbler, för att inte skräpar ned utrymmet

De grundläggande reglerna för denna expansion:

 • Ljusa färger,
 • Ett minimum av extra tillbehör;
 • Icke-märkning möbler och tapeter.

Hur man använder det extra utrymmet? Det rekommenderas att lägga ut bollen högt nattduksbordet eller litet bord. Som en liten dekoration kan du använda en bild eller en vas med blommor.

Reparation av korridoren i en lägenhet: vad man ska leta efter

För att göra reparationen i korridoren och korridoren, är det nödvändigt att uppmärksamma alla detaljer, inklusive golvbeläggningar.

Vad rekommenderas för golvet i hallen och hall:

 • kakel;
 • parkett;
 • Linoleum.

Särskild uppmärksamhet för upprustning av hallen och hallen, experter rekommenderar lön på golvytan och valet av golvbeläggningSärskild uppmärksamhet för upprustning av hallen och hallen, experter rekommenderar lön på golvytan och valet av golvbeläggning

Reparera golvet med hjälp av laminatet kommer inte att fungera. Även om det är det billigaste sättet att avsluta golvet, i samband med korridoren och korridoren, kommer han inte att tjäna lång. Laminatgolv - detta är i själva verket det papper, som vid den första kontakten med vatten (i korridoren och korridoren är ganska troligt) sväller och i bästa fall ett år senare golvet måste ändras igen.

Det är därför korridoren och korridoren eller linoleum är bättre att använda brädan. Du vill inte att spendera pengar på nya linoleum beläggning? Använd kakel. Hon tvättade snabbt och i korridoren ser ut precis perfekt.

När du köper tapeter för hallen och hallen, titta på vinyl tapeter. De är väl tvättas, så att du inte vara rädd för att smutsa ner sin chans. Idealisk för lägenheter, där det finns husdjur. Vidare kan de också användas för PVC-beläggning. Intressant bild kommer att vara väl skyddade med en vattentät film, varför de också kan tvättas.

Skummad vinyl är lämplig för dem som vill ha långvarig tapeter. Dessa tapeter är inte rädda för mekaniska skador, är mycket långa och dog till självkostnadspris. Byggmaterial för reparation - är ett tillfälle att på allvar gräva i rätt färger, tapeter och golv. Om du inte tror på sin egen förmåga, konsultera en professionell. Använd endast reparations- och beprövade material av hög kvalitet som är betrodda av konsumenterna. Var inte rädd för att söka råd från erfarna reparatörer, eftersom felaktiga byggmaterial kan kosta dig en hel del pengar och rörelse.

Reparation hall (video)

Reparera i korridoren och korridoren kan vara en enkel och trevlig, om vi närmar oss ämnet med skicklighet. Söka professionell hjälp och kom ihåg att det inte blir rädda reparation. Här, liksom ingenstans fungerar bra talesätt "snåljåp betalar två gånger." Så inte leta efter, där reparationer kan sparas. Beräkna alla innan reparationer och korrelerar med deras förmåga.

Design och reparation av hallen i lägenheten (foto av interiören)

089fbdebd73950XL 0010004 3 6 8-3 28 28-17 704f8f6d03ca57c7d8414b3d667dda5b 2674-17 3989

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 9 =

map