Hur man gör ett träd Topiary: 7 rekommendationer

Hur man gör ett träd Topiary: 7 rekommendationer

12 October 2017Skapa en vacker och originell Topiary lätt, men tvärtom - det är intressant och spännandeSkapa en vacker och originell Topiary lätt, men tvärtom - det är intressant och uvlekatelnoTematicheskie foton och design tips kommer att berätta hur man gör ett träd topiary. Misstag många först tror att dessa krafter endast av mästare inom manuellt arbete. Överflödet av fästelement, mönster och övergångar skrämmer oerfarna personer. Eftersom erfarenheten visar, att omvandla idéer på papper i en hel låt helt enkelt hemma. Det viktigaste - att bilda en tydlig arbetsplan.


Att välja en design för Topiary: Traditionalism vs. experiment

Precis som vitt ark skrämmer nybörjare artist, riklig människa skrämmer material, vill skapa en topiary. Designers rekommenderar att börja med en genomgång av de olika alternativen för kompositionen. Det hjälper i denna tematiska media, såsom tidningar ägnas åt handarbete. Efter att ha studerat bilderna som presenteras där, är det lätt att välja något för sig själva. Du behöver inte blint kopiera den första önskat alternativ.

Erfarenheten visar att det stora estetiska värdet finns alternativ som kombinerar flera riktningar.

Först av allt måste du bestämma framtiden för utformningen TopiaryFörst av allt måste du bestämma framtiden för utformningen Topiary

Gå inte vilse bland stilar för att följa dessa riktlinjer:

 • Färglösning av kompositionen är vald med hänsyn till de estetiska funktioner i rummet. Bör inte tillåtas att bilda en stark dissonans;
 • Temat kärlek innebär användning av sidenband, rosetter, hjärtan och rosor. I de flesta fall, folk är så intresserade av hela idén som bokstavligen överbelastar detaljerna spår. Det är därför nödvändigt att hålla sig till minimalism;
 • Gåva för chefen eller den person som är betydligt högre social rang, eller helt enkelt äldre är bättre att göra i den klassiska versionen. Till exempel kommer vinrött eller röda betona officiell status. Om du vill göra med sina händer över en symbolisk present, bör uppmärksamhet ägnas åt kontanter topiary;
 • Barnens rum är vald version i pastellfärger. För det första kommer det inte distrahera barnet från arbete eller fritid. För det andra, avsaknaden av "skrikande" färger i rummet en positiv effekt på psykiska hälsa ditt barn.

Topiary göra med händerna: trädstammen och kronan

Efter att ha behandlats med begreppet en framtida sång, kan du säkert gå vidare till det praktiska genomförandefasen. Vi måste börja med en inventering av befintliga verktyg. För det första det kommer att allt du behöver för kronor. Till exempel kan bladen göras organza eller kaffebönor. Oavsett vilken stil toppen av hantverk, måste du köpa eller göra en egen stiftelse.


Ibland är det av två typer: plast och skum. Första utförandet rimlig användning när de dekorativa elementen är inte fastnat och fixeras med hjälp av lim. Man bör komma ihåg att plasten är inte ett alternativ för låtar med en hel del dekorativa element. Skum bas kommer att tilltala dem som föredrar att använda pinnar och trådar.

Topiary kan dekoreras med olika dekorativa elementTopiary kan dekoreras med olika dekorativa element

Bland andra fördelar, designers Tillstånd: • Motståndskraft mot olika färgämnen;
 • Förmåga att fixera valfritt antal dekorativa delar;
 • Lämplig för användning med olika pinnar, i egenskap av en trunk;
 • Hållbarhet.

Efter att ha definierat den övre delen av sammansättningen, är det nödvändigt att hitta en grund - stammen. Detta fungerar som en trollstav av plast, trä eller glas. Det viktigaste - att observera några enkla rekommendationer. Först av allt, att förlita sig på lätt brytbara och ömtåliga material är inte nödvändigt. Ett fel flytta kommer att rubba och förstöra resultatet av hårt arbete.

För massiva spår bättre att använda behandlat trä med sandpapper. Om det är en lättare variant - lämplig plast. Det är viktigt att komma ihåg att stammen är föremål för tvångsvård. Önskvärt, var det kombineras med det övergripande styling kompositionen. En av de vanligaste sätten att dekorera ett träd är en dekorativ film och satin band.

Prydnadsträd Topiary: Master Class

När det gäller att välja en stilistisk lösningar för färg, är det bäst att rådgöra med en specialist. Gör detta mästarklass kommer att finna att det inte finns några svårigheter. På regelbunden basis, som genomförs i de tematiska verkstäder ståndpunkt. Om de inte finns i området, de tematiska filmer lätt hitta på nätet. Det viktigaste - inte stanna vid ett alternativ.

Tro inte att en erfaren designer kommer att kunna förbereda ett färdigt projekt på några minuter.

För att skapa den perfekta drömmen trädet, kan du se ytterligare särskilda verkstäderFör att skapa den perfekta drömmen trädet, kan du se ytterligare särskilda verkstäder

Det rekommenderas starkt att överväga innan några av frågorna:

 • Social status och ålder hos mottagaren;
 • ursäkta;
 • Smak och preferenser hos mottagaren;
 • Önskade material;
 • Planerad budget.

Även ungefärliga svar på dessa frågor kommer att bidra till att skapa en dröm träd som kommer att vara tilltalande för ögat. En annan rekommendation är förknippad med ett besök till butiker och erbjuda dekorativa blomsterarrangemang. På många sätt kommer det att vara en kraftfull katalysator för fantasin. Designers rekommenderas att inte vara rädd för experiment med, till exempel, med hjälp av en fruktsmak.

Skapa en mandarin träd, topiary

En lång tid symbol för livlighet och gott humör är en mandarin träd. På en undermedveten nivå, är det i samband med semester och barndomen, så detta Topiary är den perfekta presenten eller helt enkelt komplettera det inre av rummet. Rund form söt frukt kommer att ge skum bas, som är dekorerad med orange trasa eller wellpapp.


Var inte fel att välja en pott som passar den övergripande stämningen i låten. Om den orange eller gul kruka fann misslyckas, bör det inte bli upprörd. Du kan alltid välja en av varma färger, och om det inte kommer att säljas - kan vara bara lite för att omvandla tillgängliga. Det hjälper i denna akrylfärg och lite tålamod.

Vill du dekorera ett rum symbol för mod, då ett bra alternativ skulle vara tangerine trädVill du dekorera ett rum symbol för mod, då ett bra alternativ skulle vara tangerine träd

Det är önskvärt att applicera färgskiktet 1-2, som torkar 10-12 timmar.

Den ytterligare proceduren är som följer:

 • Garnering trunkkomposition grön tejp eller dekorativ film;
 • Den mellersta delen av stammen är dekorerad med band av satin tyg eller garn. Det andra alternativet är lämpligt om hack i vintage stil;
 • Ovanför skummet som håller basen av stammen, är det nödvändigt att sätta ett artificiellt gräs eller grus;
 • Göra arbete mer naturliga druva tillåta vävning, falla ner från kronan till marken. Gör det bör vara av hållbara, men ändå flexibel tråd.

Hur man gör topiary egen (video)


Topiary - ovanligt på alla sätt att dekorera ett rum eller göra en minnesvärd gåva. Cash, kaffe, frukt - bara en liten del av möjliga kompositioner. Var inte rädd för experiment, eftersom det är tack vare dem som inte kan skapa en unik topiary. Det viktigaste - att tänka i förväg design och alla små detaljer. Under drift bör skisser alltid framför ögonen på befälhavaren.

Vacker topiary med sina händer (foto)

7 2070bc6f25aab8abf7ccd5ee481ed78e 1253363041642 93350114e83fdcbf20da181bd6cf9b56 124946180w640h640grp001 1462264162sozdaem-derevo-schastya-svoimi-rukami 160425135700754d5ffde357ec0213740e2b42ed6398 fe849577046fcecff05f7ee735e36d82 DSC0525 il570xN530931997qduf

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 79

map