Hur man gör en invändig korridoren unika 4 konstruktionsregler

Hur man gör en invändig korridoren unika 4 konstruktionsregler

12 October 2017Varje hall kan göra en unik, om vi närmar oss frågan om design med fantasyVarje hall kan göra en unik, om vi närmar oss frågan om design med fantazieyRemont även en liten hall kan bli ett stort problem. När allt kommer omkring, hälsar hallen gäster och ledsagare, och dess inre kan säkert kallas "ansikte" av huset eller lägenheten. Skapa en unik reparation i korridoren är inte en så svår uppgift, ännu viktigare, att närma sig denna fråga med sinnet och sedan bara allt kommer att avlöpa.


Inredningen korridoren

Interiören i hallen, liksom hela lägenheten bör kombineras i färg och stilar, eller stänga hela rummet vet vad, och bara förvirra sina åsikter. Utformningen av huset måste väljas med omsorg, så att inte stressa.

Varje säsong dikterar reglerna för registrering av design, så att inte jaga efter nyheter varje år och inte göra om allt flera gånger, bättre böja sig för ett urval av klassiska möbler som aldrig går ur mode.

Hallen ska vara lätt att göra rengöringHallen ska vara lätt att göra rengöring

Till exempel är det viktigt att följa vissa regler i inredningen i hallen:

 • Det är nödvändigt att välja vattenbeständiga material och möbler (kork är inte lämplig, till exempel, är bättre att göra en bricka golvet);
 • En annan viktig aspekt - hur lätt rengöring (betydelsen av denna punkt är klar och utan ytterligare förklaring);
 • Hållfastheten hos material som kan klara av de mekaniska påfrestningar;
 • Du måste använda endast miljövänliga material (detta är relevant, och reparation av alla rum, inte bara i lobbyn eller barn).

Börja med bättre design taket. I hallen är inte värt det att läsa alla typer av linjer och strukturer, är det bäst om taket kommer att vara korta och blygsamma. Bra lösning är att välja en vanlig vita bilagor eller stretch taket. Installation av tak kräver en del tid och yrkesskicklighet, men deras styrka och hållbarhet av stativet. Försumma inte valet av form av taket, liksom dess färg, eftersom korridorerna är oftast små i storlek, och därför inte så lätt att dölja bristerna i det här rummet.


Invändig korridoren i lägenheten: färgschema

Entrén är kapabel att slå gästerna och skapa ett första intryck om huset, så det finns alla detaljer från taket och ner till den minsta av hyllor. När taket redan är installerat, måste du gå vidare till utformningen av väggarna. Även här finns det vissa regler och riktlinjer. Som med utformningen av hela huset och hallen, är det bättre att välja tydliga och klara färger.

Modetrend är att kombinera flera färger i dekorationModetrend är att kombinera flera färger i dekoration

Så kommer nästa färg passar den mest lämpliga för efterbehandling av rummet: • vitt;
 • grå;
 • svart;
 • beige;
 • Sand.

Alla dessa färger kan skapa en ram som du kan dekorera de mest otroliga detaljer. Under förra säsongen, är den faktiska väggkonstruktion alternativet en kombination av olika. Du kan blanda olika färger som tapeter, och en mängd olika efterbehandling material.

Till exempel, kan den nedre delen vara utformad dekorativa väggplattor eller paneler och den övre delen täck tapeter.

Kakel eller paneler ger ytterligare styrka till väggarna, och skydda dem från eventuella mekaniska skador. Beläggning av tapeter på väggarna i korridoren och relevant just nu, vilket inte är vardagsrum och sovrum, det designers uppmanas att måla väggarna. Även sista ordet anses vara installation av paneler för väggar som efterliknar trä beläggning, eller liknar de råvaror som efterliknar sten beläggning, betong eller tegel.

Invändig korridoren i huset: gör accenter

Alla inredning, både i korridoren och i andra rum inte behöver vara tråkigt. Plain väggar kommer att se mycket mer lönsamt om de dekorera några fläckar som kommer att lägga en extra charm och bli mycket höjdpunkt. Färginneslutningar också värt att överväga och inte kasta i poolen med huvudet, dekorera väggarna med sura färger.

Gör hallen ljusare hjälpa ytterligare lampor i taketGör hallen ljusare hjälpa ytterligare lampor i taket

De mest lämpliga färger som kommer att skapa inneslutningar:

 • rosa;
 • lavendel;
 • scharlakansrött;
 • grönt;
 • Blue.

Det fläckar av färg ger en friskhet och unika i hallen och säkerligen kommer att överraska och glädja gästerna. Det är värt att notera att de mest fashionabla färg för dekoration av hallar och korridorer är svart och vitt, men det är värt att komma ihåg att en sådan inre behov av att se till att "späda ut" de ljusa delarna för att ge den relevans.

Ofta i korridoren är mycket lite ljus, så detta faktum också beaktas och ställa ganska lampa i taket.

Också öka ljus belysning kan installera ytterligare lampor. Golvlampa eller hörn bör inte välja, eftersom de upptar mer utrymme, vilket är en bristvara. Dessutom, om lägenheten har husdjur, sedan installera golvlampa är inte lönsamt, eftersom de lätt kan slå sig ner och bryta denna del av interiören.


Praktisk inredning hallen i lägenheten

Vid hallen designen måste ta hänsyn till och golv. Ganska ofta i korridoren golv deformeras på grund av dess minimalt motstånd mot mekanisk skada, som kan tillämpas på skor, tunga väskor, rullstolar och liknande.

Golvet i hallen bör väljas med en hög motståndskraft mot slitage och nötningGolvet i hallen bör väljas med en hög motståndskraft mot slitage och nötning

De viktigaste kraven för efterbehandling material golv är:

 • fuktbeständighet;
 • Beständighet mot föroreningar;
 • Resistens mot mekanisk åverkan.

Den mest effektiva lösningen är att välja en bricka som en golvbeläggning.


Den finns i två grundtyper:

 • keramik;
 • Stone.

På vilken typ av stopp - en fråga om individuell preferens. För de är mycket liknande egenskaper. Golvet är keramik eller sten kakel bra passform i klassisk inredning, och nästan alla andra beslut design.

Det är värt att notera att en sådan beläggning är inte bara vackra och hållbara, det är också mycket slitstarkt, och dess underhåll tar inte mycket tid och arbete.

Många designers rekommenderar också att installera golvlaminat. Dock är denna beläggning inte kännetecknas av sin fuktbeständighet, och om du glömmer att torka spilld te, är det lätt absorberas i ytan, vilket kan leda till uppblåsthet. Men för en sådan händelse uppfann sitt beslut, en del av modern design ger en kombinerad laminat med en sten finish. Vid första anblicken är det svårt att föreställa sig vad det kan medföra, men om en zon nära ingången låg en sten, och resten av omslaget samma färg laminat, kommer det att se mycket elegant.

Glöm inte golvet, är det också perfekt för golvet i hallen. Naturligtvis har parkett samma nackdel som laminatet, men vi får inte glömma att kombinationen av princip är det perfekt för golv. Det är värt att komma ihåg att vid sådana kombinationer måste vara så nära som möjligt för att plocka upp tonen och konsistens av båda beläggningar, eller kan få en komplett nonsens.

Kanske är den senaste trenden anses vara en golvbeläggning 3D-bild. En sådan beläggning kan ge lindring golv och tillåta, om nödvändigt, för att visuellt förminska eller förstora rummet. Sådant golv kan göras på beställning med ett individuellt mönster, som kommer att vara en av ett slag. Det kan bli någon form av utomhus fotogalleri.

Interiör hall

I det inre av alla rum är det viktigt att inte bara utformningen av väggar, tak, golv, men även heminredning, vilket ger perfektion. Tyvärr har många mönster och projekt föreslår närvaron av en stor hall, som kan ordnas och en liten soffa, och alla typer av skohyllor och klädhängare. Men om man tar hänsyn till den faktiska storleken på rummet, som återfinns i den genomsnittliga lägenheten är det viktigaste här efterfrågan - maximal flexibilitet och rymd av möbler.

Bekväm och rymlig garderob - en nödvändig del av hallenBekväm och rymlig garderob - en nödvändig del av hallen

Om det finns en liten hall chic mönster kan inte vara lämpligt, men med rätt fantasi kan du skapa en mycket mysig och bekväma rum med en minimihalt av möbler och annan inredning objekt, som visar skönheten i hallen kan inte bara dekorera sina soffor och mjuka puffar.

Så, för att skapa en elegant stil hall och samtidigt spara utrymme, måste du installera följande produkter:

 • Garderob (inte bred, så länge som det fanns avdelningar för skor kläder galgar, kan det återstående utrymmet anpassas för förvaring av tvättmedel för kläder, skor, paraplyer);
 • Bänk (kan monteras på den motsatta sidan av höljet, kan det utnyttja obuvanii);
 • Pad (krävs för att absorbera små droppar med en sko och en fördröjnings skräp direkt från dörren).

Spegel (du kan installera det på en av de luckor och slå, till exempel för att styla det under fönstret - du kommer att få en mycket elegant).

Vackra hallar: inredning, möbler och inredning (video)

Som det visade sig, att utforma interiören i korridoren och gör den unik är inte så svårt. Det viktigaste att komma ihåg att varje mönster beslut inte nödvändigtvis följa in i minsta detalj, kan den väljas från de bästa och göra det till en verklighet.

Interiören i hallen i lägenheten (fotodesign)

1 3 5 8 4 9 10 12 11 13

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 68

map