Hur man gör en falsk eldstad med händerna Gipsskivor: 3 typer av produkter

Hur man gör en falsk eldstad med händerna Gipsskivor: 3 typer av produkter

12 October 2017Vacker falsk eldstad lägga komfort till vardagsrummetVacker falsk eldstad lägger mysigt till gostinuyuFalsh eld - en konstruktion som liknar den nuvarande inriktningen, men inte utför de grundläggande funktionerna hos en konventionell spis - brännolja anläggningar. Dekorativa produkter är vackra och praktiska, eftersom de kan användas inte bara ger interiören komfort. Upp med eldstäder som används som en hylla eller en demonstration nisch eller rum zonindelning.


Typer och metoder för placering inomhus falska eldstäder gipsskivor

Raised eldstad i utseende att skilja från denna inte lätt: i sin yta kan helt replikera sten eller tegel. Inne i ugnen branden kan sätta en serie av massiva ljus eller elektronisk fotoram med en imitation brand.

Innan du installerar falska brand bör tänka i förväg om sin plats i det inre av rummetInnan du installerar falska brand bör tänka i förväg om sin plats i det inre av rummet

Mycket effektivt inom sådana falska eldstäder ser plasmaskärmar, sända en eld image och sprakande ljud stockar med en gadget via ett trådlöst nätverk.

Raised eldstad - en perfekt lösning för lägenheter och familjer med små barn eller husdjur. Dessutom kan de vara av olika typer, inklusive fungerar som ett hem värmare.

Typer av dekorativa eldstäder:


 • Villkorad falshkamin - sådana där portalen sträcker nödvändigtvis utanför väggarna och är klar med ugnen. Han kommer att värma på grund av kraften, men tillåter inte att bränna dig själv eller att provocera fram ett eld från glöden.
 • Trovärdig falsk spis skapar en obligatorisk basis från brandsäkra material. Denna brandsäkra Gips, och den inre beklädnaden av ugnen. De kan monteras standard elektriska värmare, och biobränsle. I detta fall är det inre av strukturen uppbyggd av gipsskivor köp Bio spis.
 • Symbolisk spis uppvärmningsfunktion i princip nej. Det fungerar enbart som ett dekorativt inslag i inredningen, till sitt väsen - en tredimensionell bild med bilden av brand. Däremot kan mantel i en symbolisk eldstad vara spektakulära, och placeras sedan hennes dekorativa föremål eller för att göra det stå en plasma-TV.

Välj storlek och placering av den öppna spisen i lägenheten värt klokt. Liten design med fotoram inne vilse i ett stort rum, men det skulle vara lämpligt på kontoret eller biblioteket. Ett annat alternativ kan vara att betrakta den öppna spisen hörnet eller ens bilagor. Det stora vardagsrummet är det bättre placerad i mitten av väggen, vilket skapar ett inre centrum av kompositionen.  

Material och verktyg för att skapa en falsk eldstad i gipsskivor med sina händer

För tillverkning av falska spis med händerna behöver ett verktyg för att arbeta med gipsskivor. Inget nytt, men det är bra att du nivån och lod för att rikta de vertikala linjer, en färgkniv och saxar för att skära metallprofiler och ark Gips hörn, spatlar, avdelare, sandpapper, hammare eller borrhammare och en skruvmejsel, märkpenna, en linjal.

Snabb och lätt att göra en ursprunglig spis med dina egna händer kan vara av gipsskivorSnabb och lätt att göra en ursprunglig spis med dina egna händer kan vara av gipsskivorFrån det material som behövs för att skapa den öppna spisen ram:

 • Profilväggen (FP) och riktad (TD);
 • Gips ark (GCR);
 • Skruvar för gipsskivor och pluggar för montering av profilen;
 • Tejp-serpyanka för tätning;
 • PVA lim;
 • Putsade "Start" och "Finish";
 • Akryl primer;
 • skum;
 • Whatman.

I de flesta fall, att alla tillbehör arbeta där varje mästare hemma, behöver bara köpa de objekt som saknas.

För att skapa en upphöjd härd behov av att göra en skiss av den framtida byggnation. Då befälhavaren rekommenderas att förbereda en skiss att arbeta med frigolit mockup, och först därefter börja arbeta med gipsskivor.

Efter beredning av verktyg och material, bör du definitivt ta mätning av framtida falska spis och du är redo att utföra byggnadsarbete.

Raised eldstad med händerna Gipsskivor: steg för steg plan fungerar

För tillverkning av ramen för den framtida spisen bildlayout på platsen för den föreslagna anläggningen. Note bärande profiler läge, med ett lod och nivå, kontrollera om den erhållna vertikalt rakt. Sedan börjar prirezka profil och dess installation.

Innan du börjar installera trim eldstad i gipsskivor ombeds att förbereda de nödvändiga material och verktyg för jobbetInnan du börjar installera trim eldstad i gipsskivor ombeds att förbereda de nödvändiga material och verktyg för jobbet

Steg för steg instruktioner för att skapa falska brand:

 • Skär väggprofil och montera dem på väggen och en semi. Profil av Mo skars i tvärbalkar och fäst dem med skruvar till väggprofil. Glöm inte att förutom huvudramen att monteras inne i eldstaden den öppna spisen.
 • Att ett ämne av gipsskivor. Om den främre väggen av kammaren du vill göra en halvcirkelformad utskärning ugnen, kan det göras på samma sätt som produktionen av bågar, behöver bara korrekt böja remsan av GCR.
 • Fästa arbetsstycket på profilen med hjälp av små skruvar gipsskivor. Sömmarna är förseglade band serpyanku och PVA lim. Ovanpå lådan installera mantel.
 • Det sista steget innan den slutliga efterbehandling av eldstäder - Alla ytor skall vara rena och sedan spackla med sandpapper.

Upphöjda eldstäder behöver inte vara rektangulär, du kan designa någon form av brand, inklusive användning av avrundning hörn.


Om du planerar att använda spiselkransen för att lagra böcker, tunga statyer eller som ett stöd för TV-skärmen, kan du sy upp väggen spisen med ett dubbelt lager av GCR i syfte att stärka strukturen.

Efter avslutad montering av eldstaden är det dags att tänka på vad efterbehandling material att dekorera den öppna spisen.

Efterbehandling falska eldstäder

Gott om utrymme för fantasi dekorativa eldstäder verkligen obegränsade. De kan utformas på olika inredningsstilar, dekorerad med hundratals olika typer av material kan placeras inuti eldstaden originaldelar levande eld.

Gör vardagsrummet en sofistikerad och elegant, kan du använda falska spis med stuckaturGör vardagsrummet en sofistikerad och elegant, kan du använda falska spis med stuckatur

Här är några alternativ för eldstäder dekor:


 1. Klassisk inredning spis - stuckatur finish och trim kolumner. Lättviktsutföringsform är gjord av skum är limmad till en konventionell PVA lim, och sedan målas med latexfärg.
 2. Avsluta den råa stenen är också bra. Detta kan vara ett skal sten och grus, skiffer eller granitplattor. Och du kan välja en annan klassisk variant - lämna naturligt eller artificiellt marmor.
 3. Det enklaste sättet att dekorera en eldstad med hjälp av rött tegel eller kakel som efterliknar det. Tile i östra eller medelhavsstil, oblivnye kakel eller klinker - också kommer att se bra.
 4. Som dekorativa element kan användas säkert för dessa attribut Aminer: smidesjärn galler och står under trä, träet själv, vedtrave staplas vid spisen eller inuti flamugnen.
 5. Om du vill montera in i portalen Bio spis, överväga att installera skyddsglas framför eldstaden. Detta är ett vackert och bekvämt alternativ till gallret.
 6. Som "fyllning" av ugnen kan sätta ljus, sätta böckerna lägga upp trä eller keramik.

Som en jul dekoration inne trim eldstad kan sättas skimrande fiskbens Girlanger elektroniska som ersättnings levande eld.

Gör en falsk eldstad med händerna Gipsskivor (video)

Raised eldstad anses nu vara tid och låg kostnad alternativ i inredning av lokaler. Det är lätt att tillverka och designalternativ sådana eldstäder kan hitta tusentals - är tillräckligt för att se bilder av färdiga produkter på Internet, och kanske komma med din egen ursprungliga dekorativa hem.

Design spis trim från gips (foto i det inre)

4-1-kamin 4-kamin-gipsokarton 013-rol-dekorativnogo-Kamina-v-dizaine-VIBOR-podhodachego-pomecheniya 467 362568408 3407-5602 684807003 a31471f9a02b67ecd63f0d883b507fc6 564663306 dizayn-gostinoy-s-kaminom-iz-kamnya-115

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 43

map