Hur man gör dekorationer för taket i det nya året

Hur man gör dekorationer för taket i det nya året

12 October 2017Tak dekorerat för det nya året ger lägenheten en festlig stämning och upplyftande villaägareTak dekorerat för det nya året festlig stämning ger lägenhetsinnehavare och upplyftande hus Hur att dekorera taket i det nya året? Du kan göra detta genom att använda LED band. Från den kan du sätta en ovanlig siffra på taket. Även för dekoration i rummet, kan du använda hemgjord falska kartong eller regn. Om du gillar ovanliga idéer, kan du måla ytan med akrylfärger. De är lätt tvättas bort med hjälp av en specialiserad lösning.


Hur att dekorera taket LED bandet med händerna

Dekorera tak LED band med händerna är lätt. Fastställande av armaturen sker snabbt. Rekommenderad att använda en vanlig dubbelhäftande tejp fästmaterial.

Om du väljer att dekorera taket LED band, är det bäst att använda en universell RGB-produkter. De kan avge olika färger. Dessa LED band kommer att bidra till att återskapa atmosfären i huset nyår.

LED remsa på taket gör alla rum festlig och mysigLED remsa på taket gör alla rum festlig och mysig

Tak dekoration remsa av lysdioder i följande ordning:

 1. Inledningsvis måste du sätta på ytan av markeringen. För att markera taket, använder en laser nivå och en penna.
 2. Då måste du rengöra ytan från damm och smuts.
 3. Skär bandet. snitt platser markeras ofta. Observera att längden på ett avsnitt bör inte överstiga 3 meter. Annars bandet kan flimra.
 4. Anbringa tejp på taket med hjälp av en bilateral tejp. Om det finns vidhäftande medel, är den vidhäftande tejpen inte nödvändigt att använda på baksidan av tejpen.
 5. Därefter ansluter bandet till kraftenheten. Glöm inte att du måste följa polariteten av trådarna.
 6. Anslut sedan bandstyrenheten.
 7. Kontrollera funktionen av strukturen. Om du märker att vissa delar flimmer band ansluter lysdioderna igen.

Ovanliga alternativ för att dekorera taket

Om du gillar ovanliga varianter dekorera taket, använda akrylfärger. Med deras hjälp kan du sätta på ytan av bilden på en jultema. Om du har en speciell projektor kan ytan representeras av volym bilden.


Om du är osäker på sina konstnärliga förmågor, för målning av taket är bäst att använda schabloner. För tillverkningen, använda en vanlig kartong eller gummi.

Om taket är hög, då den kan använda dekorationer uppblåsbara bollar av olika färger och formerOm taket är hög, då den kan använda dekorationer uppblåsbara bollar av olika färger och former

Takmålning i följande ordning:

 • Applicera på ytan av skissen med en blyertspenna. Om du använder stenciler, sedan använda en skiss som tillval.
 • När appliceras på skissen ytan börjar pulvrisera tak. Initialt rekommenderas måla stora delar av kompositionen.
 • Därefter måla mönstret mindre komponenter. Misslyckad linje kan raderas med en fuktig svamp.
 • När väl hela taket målas, måste appliceras på ytan av lacklösningen.

Hur att dekorera taket av det nya året: extraordinära idéer

Förutom akrylfärger och LED band, för att dekorera taket, kan du använda bollar. Av dem kan göra en ovanlig krans. För att göra detta måste du hänga pärlor på en fast ställningen. Sedan den resulterande krans bör fästas i taket. Det rekommenderas att använda en dubbelhäftande tejp.Om du inte vill göra en krans, få heliumballonger. De kan dekorera några inskriptioner eller ritningar. Kom ihåg att det är önskvärt att använda för dekoration bollar dränkts i kalla nyanser.

Geniala lösning är att använda av julen leksaker som hänger från en prydnadsväxt på festbordetGeniala lösning är att använda av julen leksaker som hänger från en prydnadsväxt på festbordet

Även för dekoration av taket, kan du använda:

 1. Förfalskning av kartong. Till exempel för att dekorera taket kan användas figurer snöflingor. För tillverkningen använder färgad kartong. Om du gillar ovanliga idéer, kan du göra en falsk från metalliserat papper. Att dekorera förfalskningar använder pärlor eller andra små tillbehör. Fäst snöflingor på ytan bör vara med lim eller dubbelhäftande tejp.
 2. Bollar på strängar. Denna dekoration bör användas, om rummet är högt i tak. Bollar är fäst i taket med hjälp av lim, stift eller dubbelhäftande tejp.
 3. Nötter och kottar på linjen. De är upphängda i taket med hjälp av dubbelhäftande tejp. kan vara belagda nötter och stötar metalliserad vatten färg, om så önskas.
 4. "Snö". Denna falska är gjord av konventionell bomull, och är fäst till taket med hjälp av dubbelhäftande tejp.

 Tak dekoration regnet med sina händer                     

Att dekorera taket används ofta regn. På rummet, dekorerad med glitter, ser vacker med ljusgirlander. Att konsolidera regn, kan du använda olika material.

Inte för att tillbringa en hel del pengar för inköp av dyra smycken, kan du köpa ett stort gåva band och använda den för att dekorera taketInte för att tillbringa en hel del pengar för inköp av dyra smycken, kan du köpa ett stort gåva band och använda den för att dekorera taket

För att montera regn på taket kan även användas:

 • Häftstift och fiskelina. En sådan monteringsmetod är den mest tillförlitliga. För att montera regnet måste du sätta häftstift till taket och dra de två fiskrevar så att de korsar varandra. Då regnet att hänga på linjen.
 • Dubbelhäftande tejp. En sådan infästning kan inte användas om taket tapetserade.
 • Tvålvatten och ull. Denna monteringsmetod är inte den mest tillförlitliga. För att säkerställa regnet, måste du fukta bomull i tvålvatten och säkra med sin glitter.
 • Nålar, stift. Denna metod för montering är opraktiskt att använda om tak färdiga gips eller tapet.

Om du har installerat undertak, kan regnet fästas mellan plattorna med hjälp av dubbelhäftande tejp. I det fall då den inställda flernivåstruktur, såsom fixeringsmetod är opraktiskt att använda.

Vackra tak dekoration för det nya året (Video)

Att dekorera taket, kan du använda olika material. Om du är ett fan av okonventionella idéer, är det bäst att använda akrylfärger. Med deras hjälp kan du sätta på ytan av alla nyårs sammansättning. gör också huset festliga atmosfären kommer att bidra till glitter eller falska improviserad från kartong. Dessa element är monterade på taket med hjälp av lim, dubbelhäftande tejp, nålar, stift, tvållösning eller häftstift. Om du har en multi-level tak, kan du använda flerfärgade LED tejp.


Exempel på hur man kan inreda taket med sina händer (Foto Design)

009 8 19 81iluavnfelsl1500 2500 6150 7778 16285-FX-8-0-0-0-5-0 967.489 7074759

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 10

map