Hur man förbereder för att måla taket latexfärg själv

Hur man förbereder för att måla taket latexfärg själv

12 October 2017Före målning, är det viktigt att ordentligt förbereda ytan av taketFöre målning, är det viktigt att ordentligt förbereda ytan potolkaOtdelka tak och väggar av vattenbaserad färg under de senaste åren är mycket efterfrågad. Detta beror på det faktum att detta material är praktiskt och hållbart. Innan du sätter på ett konkret takytan färg, är det nödvändigt att förbereda ytan ordentligt. Detta kommer att säkerställa en bättre grepp om materialet. Genomför träning med sina händer lätt. Det viktigaste - att följa ett antal enkla regler.


Hur man startar en tränings regemente för målning

Ytans förbehandling börjar med en primer. Det bör noteras att starten till denna process är nödvändig när du tar bort rentvå från ytan. För efterbehandling betongtaket är nödvändigt att använda primers med djup penetration. Dessa material kommer att säkra taket av mögel och mjöldagg. Alternativt kan du använda en generell primers material.

Om du vill förbereda en trätak, bör du använda specialiserade impregnering. De minskar risken för mögel på ytan. Dessutom kommer en sådan impregnering säkra taket för vägglöss och andra skadedjur.

Priming är ett väsentligt steg vid framställningen av taket, eftersom det är det hjälper till att skydda ytan av mögel och mjöldaggPriming är ett väsentligt steg vid framställningen av taket, eftersom det är det hjälper till att skydda ytan av mögel och mjöldagg

Tak Primer algoritm:

 1. Först, upplösa blandningen.
 2. Efter det, häll primer i badkaret. Det är önskvärt att badet hade en platt ribbad konfiguration.
 3. Doppa rullen i ett fack.
 4. Laminerad vals för ribbad yta.
 5. Applicera blandningen till ytan.
 6. Sedan vänta tills det första lagret torkar, och tillämpa en sekund. Om du vill påskynda torkningen av materialet, använder värmaren.
 7. Efter arbetet i taket Prilep bandet. Om han håller på, betyder det att du behandlas en blandning till ytan på rätt sätt.

Måste jag tvätta bort före målning takytan

Om du förbereder sig för att måla taket, är det nödvändigt att tvätta rentvå från ytan. Annars latex dålig lögn. Injekteringsbruk är gjord med hjälp av vinäger, bakpulver, rulle, spatel, en skumsvamp och en polyetenfilm.


Innan måla taket latexfärg måste vara helt tvättas bort den gamla rentvåInnan måla taket latexfärg måste vara helt tvättas bort den gamla rentvå

Innan arbetet påbörjas, täck med folie möbler. Då måste du förbereda en blandning. Till denna blandning av 10 liter vatten, 3 msk bakpulver och 2 matskedar ättika. Rör blandningen tills slät.

Injekteringsbruk i följande ordning:

 • Innan du tvättar taket, fukta ytan med vatten. För att påskynda vätning processen kan du använda en speciell spray.
 • Sedan, med hjälp av en spatel, försiktigt bort rentvå. Det kan vara ytterligare väta ytan om så önskas.
 • Doppa en svamp i en förut framställda lösningen.
 • Efter det, skölj resterna av rentvå från taket. Sedan tillåter ytan att torka, och fortsätt till ritningen av spackel.

Förbereda tak och väggar för målning med händerna

När du har tagit bort rentvå och sköt ett primer i taket, måste du börja för att stärka ytan. Detta förfarande bidrar till att ge ytterligare styrka till ytan. För att öka ytan du behöver glasfiber.Få Algorithm taket:

 1. Behandla innertakspartiet med en adhesiv lösning.
 2. Tryck på första glasbit.
 3. Smörja annat bindemedel innertakspartiet och driva det till ett andra stycke av glasfiber.
 4. Med hjälp av en kniv pappers tillverka den totala cut. Det är önskvärt att det var på överlappningen.
 5. Ta bort överflödigt tyg.
 6. Limma hela taket.
 7. Vänta tills glaset är torrt, och applicera ett nästa skikt av den adhesiva lösningen.

Efter förstärkning yta, fortsätt till kitt. För att kvalitativt nivå ytan, måste du utföra den här proceduren i ett mörkt rum. Ljuskällan glödlampa användning.

Innan ansökan tanklocket behöver stärkas med hjälp av glasfiberInnan ansökan tanklocket behöver stärkas med hjälp av glasfiber

Applicera plåstret är nödvändigt i följande ordning:

 • Först förbereder kittet blandningen.
 • Applicera första lagret. När det torkar, applicera nästa. Observera att det andra skiktet måste vara vinkelrät i förhållande till den föregående.
 • Med hjälp av sandpapper ytfinish.
 • Applicera sedan ett tunt lager av primer och ovanpå det flera lager av spackel.

Slip tak för målning

Det sista steget i beredningen - slipytan. Utför denna operation, kan du manuellt. För att göra detta behöver du en specialiserad flyta. Om du slipning för hand, se till att använda en ansiktsmask och skyddsglasögon.

När du väljer ett rivjärn, överväga följande nyanser:

 1. Använd inte gjutna med fördjupningar rivjärn.
 2. Vi rekommenderar att du väljer ett rivjärn, till vilken är ansluten ett nätverk eller slipning sandpapper.
 3. Om du väljer mellan sandpapper och gallret föredrar sandpapper. Detta material är mer hållbara. Dessutom bär slip kedjan snabbt ut.
 4. Använd sandpapper göras på grundval av ett tygmaterial.
 5. Håll utkik efter sandpapper.

Om du använder en slipmaskin, efter eget gott plattor av izolona affix isolering. Dess tjocklek bör vara minst 3 mm. Denna mottagning kommer att skydda verktyg från slitage.

För slipning taket är bättre att använda en speciell slipmaskin och utan att misslyckas, andningsskyddFör slipning taket är bättre att använda en speciell slipmaskin och utan att misslyckas, andningsskydd

När du arbetar med en slipmaskin överväga några av de funktioner:


 • Innan du börjar slipning, på ett galler för att installera en glödlampa. Denna teknik kommer att hjälpa dig att enkelt identifiera oregelbundenheter på ytan.
 • För att avsluta slipning med hjälp av nettoantalet 100.
 • När du arbetar med maskinen måste vara graden av slitage på nätet.
 • Under drift, med hjälp av en särskild ställning. Om du har möjlighet, använda maskinen, som har en speciell stav.

Hur man förbereder för att måla taket latexfärg (video)

Utföra förberedande arbete enkelt. Du måste börja arbeta med eliminering av defekter med hjälp av kitt eller tätningsmedel. Först efter att det är nödvändigt att gå vidare till primern och efterföljande arbete. Valet av material bör ta hänsyn till det material som gjorde taket. Också vara noga med att sand taket. Om ytan är ojämn, kommer färgen vara bättre att gå till sängs.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 54

map