Hur man återskapa en 3D-bild i taket

Hur man återskapa en 3D-bild i taket

12 October 20173d ritningar på taket kan spela olika geometriska former eller konfigurationer3D-ritningar på taket kan spela olika geometriska former eller konfiguratsiiDlya att göra en 3D-ritning på taket är bäst att använda en bläckstråleskrivare. Däremot kan du bygga en voluminös tak utan användning av specialutrustning. Göra 3d taket oberoende Lätt att använda perforerade paneler tillverkade av aluminium, PVC-film eller gips. Dessa målningar kan lätt installeras på nästan alla ytor, och ser inte värre än att hänga paneler med fotoutskrifter.


Att taket med sina händer 3D

För att skapa en omfattande tak inte nödvändigtvis gälla för upphängda duken några bilder. Skapa en illusion av volym kan vara att använda speciella multi-level tak och bra belysning. För byggande av strukturer av volym flera nivåer, är det önskvärt att använda antingen gips eller PVC-väv.

Innan du går installerar surround tak simulera det i programmet "3D MAX" eller "kompass". Layout hjälper dig att beräkna erforderlig mängd material och kvalitet konstruktion set. Om så önskas kan du ladda ner en särskild katalog där du kan hitta färdiga 3D-design.

Huvuduppgiften för att skapa 3D-tak - utveckling av en spektakulär inredning element och ger en bekväm operationHuvuduppgiften för att skapa 3D-tak - utveckling av en spektakulär inredning element och ger en bekväm operation

3d installera taket är nödvändigt i följande sekvens:

 1. Process basyta primer. Mindre defekter försegla kitt blandningen.
 2. Applicera på taket layout.
 3. Baseline göra hål för pluggar.
 4. Placera aluminiumprofilerna. För att åtgärda dem, använda dymlingar.
 5. Om du använder PVC duk, varma rum med en värmepistol.
 6. När lådan är konstruerad, inställd PVC tyg eller sheetrock. För fastställande material, skruvar och börja profiler.
 7. Installera sedan fixturer. Det rekommenderas att använda en dold LED-bakgrundsbelysning. Det kommer att se mycket bättre ljuskronor eller spotlights.

3d perforerings tak

Om du inte vill sätta ritningar eller utskrift på taket, kan du använda en perforerad plåt. På ytan av sådana banor och installerad vinyl speciell konsistens.


Om du gillar kreativa lösningar, kan du köpa tavlor, där perforeringen tillämpas i flera lager. En av lagren kan göras genomskinlig eller ogenomskinlig och mellan skikten för att installera en dold ljus. 

3d perforering ser mycket mer intressant än utskrift3d perforering ser mycket mer intressant än utskrift

Vid användning av perforerade tyger som belysningsanordningar kan användas:

 • Spotlights. Med deras hjälp kan du enkelt justera vinkeln på ljusflöden.
 • Dold belysning. Det bör endast användas om du använder en multi-perforerat tyg.
 • LED remsan. Med deras hjälp kan du bryta rum i flera funktionella områden. Dessutom bör LED band användas om du vill sätta på duken ovanliga mönster.

Installationsteknik perforerade blad: 1. Ställ typ baguette harpun. Fixa det med dymlingar.
 2. Skriv ledningarna för belysningen. Om du använder spotlights måste monteras inteckningar.
 3. Värm upp till rum 60 grader med en värmepistol.
 4. Säkra PVC duk klädnypa.
 5. Tuck överflödigt tyg utskrifter.
 6. När rumstemperaturen kommer att sjunka, installera belysning.

Hur man gör ett tak med en 3D-foto i lägenhet

Om du vill använda 3D-foto i taket, måste du ta till användning av specialutrustning. bläckstråleskrivare används oftare. För att bilden ser mer realistiskt, kan du installera en flerskiktade struktur.

För tillverkning av kompositioner 3d är det önskvärt att använda en film av polyvinylklorid. Det kan ha en glänsande eller satin textur. Också 3d Kompositionen kan appliceras på tissuebanan. Men på grund av ett tyg blad, kommer du inte att kunna bygga en flerskiktade struktur.

Att genomföra den 3D-effekten används ofta vinylfilmer med en slät ytaAtt genomföra den 3D-effekten används ofta vinylfilmer med en slät yta

Skiktad struktur kan göras i formen:

 • Arch. En sådan konstruktion är användbar om lägenheten är mycket högt i tak.
 • Cone. Denna konstruktion bidrar till att återskapa effekten av "fallande droppe" på taket. Basen av könen utföres i form av rektanglar eller ovaler.
 • Vågor. Staplade strukturen som bildas som en våg rationellt installerat både vid hög och vid låga rum.

Att välja en 3D-panel för tak

För väggar och tak i alla de olika 3D-paneler används oftare. De skiljer sig inte bara i färgsättning, men också lättnad. Vissa paneler är utseendet liknar tegel eller trä.

De material som används för tillverkning av 3D-paneler:

 1. Aluminium. Paneler tillverkade av detta material, mycket praktiskt, men har höga kostnader. Tyg av aluminium är monterad på en speciell ribba gjord av baguetter stål.
 2. Plast. Sådana paneler används om du vill skapa en flerskiktade struktur. Dessutom är tredimensionella plastbanor ofta används för färgning av tak i rum med hög luftfuktighet.
 3. Gips. Dessa paneler används i fall du behöver för att skapa en sömlös panel. Vid användning av gipspaneler du inte behöver för att bygga en speciell ram, eftersom sådana banor bundna till basytan med hjälp av flytande naglar.

Att skapa 3D-tak är bäst att använda gipsskivor. De är lätta att installera och inte kräver särskild omsorg. Vidare, gipsskivor är resistenta mot höga temperaturer och såg inte värre än aluminium eller plastbana.

Stretch tak 3d mönster (video)

Inställning 3D tak - ett bra sätt att förvandla ett rum. För att skapa en bulk sammansättning, kan du ta till användning av en speciell skrivare. Med den kan tillämpas på alla mönster hängande duk. Om du vill montera din egen omfattande tak, måste du köpa speciella 3D panel eller bygga en flerskiktade utformningen av gips.


3d ritningar på taket (foto)

1 1-2 2 024 3dpotolok1 3D1 1289 04444 21 9896e52e8c404aa04e382258ab5741c9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 87 =

map